Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hosg
kızlar merhaba.aranıza yeni katılıyorum.benim eşimde azospermi,ne canlı ne cansız hücre hiç yok malesef.bütün hormon sonuçları normal.fsh 11.72.diğerleri de normal.karyotip analizi,y kromozom microdelesyonu hepsi normal.acaba tıkanıklık mı var diye şüpheleniyoruz.bu ayın 12sinde emre bakırcıoğlu ndan randevu aldık.emre bakırcıoğlu nda tedavi gören var mı?çok korkuyorum,çok sıkıntıdayım.nolur bana yardım edin.

Hosgeldin canim insallah düzelir ykin zamanda internezte okudum kadariyla emre bey iyi bi doktor memnun kalanlar cok ama biz kaan aydosdayiz

ya aslında biz de kaan aydos u tercih edicektik cnm ama bize çok uzak kalıyo.çanakkaledeyiz biz.sizin sorununuz ne tam olarak

ya aslında biz de kaan aydos u tercih edicektik cnm ama bize çok uzak kalıyo.çanakkaledeyiz biz.sizin sorununuz ne tam olarak

Esim azosperm hic sperm yok anlican 2 hafta önce mikro tese oldu hücre bulundu ama ise yarayip yaramiycani bekliyoruz haber vercekler umidim yok gercide bende hic sorun cikmadi bize hepsi uzak yurtdisindsyiz kaan beyi bu konuda 1 numara diye okuduk heryerde o yzdn ona gidiyoruz sizin sorun ney

aynen cnm bende de hiçbir sıkıntı yok ama eimde 1sene önce azspermi saptandı.bütün sonuçları normal bizde emre bakırcıoğlu nu çok araştırdık ve herkesten olumlu şeyler duyunca ona gitmeye karar verdik hem bize daha yakın olduğu için.bu ay gidicez bakalım ama içimde çok sıkıntı var olumsuz bişey duyucaz diye.gerçi bi yandan da olumlu düşünmek istiyorum en azından sonuçları normal diye ama yine de huzursuzum işte.

aynen cnm bende de hiçbir sıkıntı yok ama eimde 1sene önce azspermi saptandı.bütün sonuçları normal bizde emre bakırcıoğlu nu çok araştırdık ve herkesten olumlu şeyler duyunca ona gitmeye karar verdik hem bize daha yakın olduğu için.bu ay gidicez bakalım ama içimde çok sıkıntı var olumsuz bişey duyucaz diye.gerçi bi yandan da olumlu düşünmek istiyorum en azından sonuçları normal diye ama yine de huzursuzum işte.

Sen yine icini ferah tut belki ameliyatla fln bulunur esinde sperm fazlada skntiya girme herseyin hayirlisi olumlu düsün bu konuda güzel haberler alanda var kötü haberde insh sizinkide düzeliir hayirlisiyla
esinde hic sperm yokmu yoksa hareketlilik fln mi yok

malesef cnm hiç sperm yok ne hareketli ne de hareketsiz hiç sperm yok.eğer tüp bebek derlerse bunun altından nasıl kalkarız bilmiyorum hiç.sizin sorununuz neydi tam olarak peki?

malesef cnm hiç sperm yok ne hareketli ne de hareketsiz hiç sperm yok.eğer tüp bebek derlerse bunun altından nasıl kalkarız bilmiyorum hiç.sizin sorununuz neydi tam olarak peki?

Bizde hic sperm yok maaleseff sizden yani
fiyatlar cok pahali gercekden normal ön görüsme 400 tl verdik mikro tese ye 3000 tl tabi daha bu baslangiiic cok masraflii

evt cnm çok masraflı gerçekten.biz de öngörüşme için 200lira vericez.ama tese ya da tüp bebek masraflarının bir bölümünü sgk karşılıyo diye biliyoruz biz tabi şartlar tutarsa.ama en azından sizin bulunmuş bak ne güzel çok şükür.peki öngörüşmede noluyo cnm muayene ediyo mu doktor?

evt cnm çok masraflı gerçekten.biz de öngörüşme için 200lira vericez.ama tese ya da tüp bebek masraflarının bir bölümünü sgk karşılıyo diye biliyoruz biz tabi şartlar tutarsa.ama en azından sizin bulunmuş bak ne güzel çok şükür.peki öngörüşmede noluyo cnm muayene ediyo mu doktor?

Biz yurtdisinda oldugumuz icin hepdini biz ödedik
evet cnm muayene ediyo ultrasonda fln bakiyo neler yspilcani anlatiyii

hmm anladım cnm sizin işiniz de zor yurtdışında olunca.sizin hormon sonuçlarınızda normalmiydi peki cnm?

çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifasından versin inşallah.ilk tese denemenizde mi bulundu sizin sperm?öyleyse çok şanslısınız maşallah.keşke bizimde ilk denemede bulunsa.peki doktor tekrardan tahlil falan istiyo mu cnm?biz bütün tahlillerimizi yaptırdık daha önce.onları da götürücez nasipse.bi de fsh kaçtı sizde?

çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifasından versin inşallah.ilk tese denemenizde mi bulundu sizin sperm?öyleyse çok şanslısınız maşallah.keşke bizimde ilk denemede bulunsa.peki doktor tekrardan tahlil falan istiyo mu cnm?biz bütün tahlillerimizi yaptırdık daha önce.onları da götürücez nasipse.bi de fsh kaçtı sizde?

Tese degil.cnm mikro teseydi ikisi farkli onlarin evet ilkdi hücre bulundu ama olgunlasmamis suan haber bekliyoruz dedigim gibi olgunlasma ihtimali varsa 6 ay daha tedavi görcek esim sora tüp bebek
bizden ilk ön muayene giderken fsh lh testesteron ast alt bi kac bisey daha vardi istemisdi hepsini götrmstk ilk nuayene fsh 30

kısaca yazdım tese diye:))inşallah olgunlaşır spermleriniz cnm

Anladim:) insallahda pek umitli degilim ya ne biliym 2 hafta oldu hic bisey demiyo doktor bide bi arkadasla konusfum bu grubdan oda ayni selye karsilasmis onlardada olgunlasmamis ne biliym ümitsizim insh sizinki cabuk iyilesecek dir

olsun cnm dediğim gibi olgunlaşmamış bile olsa en azından bulunmuş sen canını sıkma desem de sıkıcaksın biliyorum çünkü bana da ne denirse densin yine de çok sıkıntılıyım.Allah ım isteyen herkese en acilinden nasip etsin.hiç böyle şeyler yaşayacağımız aklıma gelmezdi ama oluyo işte:((

olsun cnm dediğim gibi olgunlaşmamış bile olsa en azından bulunmuş sen canını sıkma desem de sıkıcaksın biliyorum çünkü bana da ne denirse densin yine de çok sıkıntılıyım.Allah ım isteyen herkese en acilinden nasip etsin.hiç böyle şeyler yaşayacağımız aklıma gelmezdi ama oluyo işte:KK43:(

Aynen hepimize hayirli saglikli bebisler nasip etsin rabbim
kac senelik evlisin yasin kac bu arada

2.5 senelik evliyiz yaşım 24,eşimde 29 yaşında.eşim askeri personel olduğu için pek izinde alamıyo nöbetler v.s dolayı.napıcaz bilmiyorum valla

çok zor bir durum ama dua her zorluğun üstesinden gelir inşaallah.Yüce Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

2.5 senelik evliyiz yaşım 24,eşimde 29 yaşında.eşim askeri personel olduğu için pek izinde alamıyo nöbetler v.s dolayı.napıcaz bilmiyorum valla
Zormuus isiin gerci pek doktorluk isinizde olmuyo bi ön glrüsme ztn ilac kullaniyosun sorada gerek olursa tese fazla izin almazsiniz sanirim tabi durum degisik olursa farkli olabilir

Back
X