- 3 Aralık 2014
- 323
- 687
- 138
- 35
Amiiin caniim insallahçok zor bir durum ama dua her zorluğun üstesinden gelir inşaallah.Yüce Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Tikaniklik olursa daha kolaymis dedi doktor ilaclarla halolabiliyomus ama testisde varsa o zor mus isteilaç verir mi bilmiyorum cnm inşallah tıkanıklık vardır da düzelir.ama bana sanki microtese dicekmiş gibi geliyo.eşimde içimde sanki tıkanıklık hissi var diyo bi an önce o gün gelse de gitsek yaa zaman geçmiyo inan
evet cnm doğru belki de üretim bozukluğu vardır bilemiyoruz ki işte inan hergece dua ediyorum namazlarımın arkasından yaptığım dualarımı bi Allah bi ben biliyorum sadece kendim için değil tüm isteyenler için.o kadar çok istiyorum ki bi bebeğim olmasını buradaki bazı hikayeleri okurken inan ağlıyorum çok zor...
Hayirli haberler aliriz insallah senden insh tez zamanda bebis sahibi olurz hepimizaminnn inşallah bu ayın 12sinde cnm tabiki haberleşiriz yine
inşallah cnm sizin yaşınız kç eşinle siz ne kadarlık evlisiniz
kızlar merhaba.aranıza yeni katılıyorum.benim eşimde azospermi,ne canlı ne cansız hücre hiç yok malesef.bütün hormon sonuçları normal.fsh 11.72.diğerleri de normal.karyotip analizi,y kromozom microdelesyonu hepsi normal.acaba tıkanıklık mı var diye şüpheleniyoruz.bu ayın 12sinde emre bakırcıoğlu ndan randevu aldık.emre bakırcıoğlu nda tedavi gören var mı?çok korkuyorum,çok sıkıntıdayım.nolur bana yardım edin.
canım emre bey size fsh direk biraz yüksek diyicek biraz gnc ürünleri vericek 2 ay gibi sonra çare tese ameliyat diyicek ilk bende emre beye gittik sonra kaan aydosanladım cnm biz 1sene korunduk ama boşunaymış işte.ikinizinde yaşı bize göre daha küçük biliyosundur bu işlerde yaş da çok önemli siz bizden daha şanslı olabilirsiniz
anladım cnm biz 1sene korunduk ama boşunaymış işte.ikinizinde yaşı bize göre daha küçük biliyosundur bu işlerde yaş da çok önemli siz bizden daha şanslı olabilirsiniz
Testleriniz normalse büyük ihtimal tese olursa eşiniz sperm bulunur. Doktoryn elle muayene etmesi lazım nedenini söyler. Hayırlısı olsun hakkınızdakızlar merhaba.aranıza yeni katılıyorum.benim eşimde azospermi,ne canlı ne cansız hücre hiç yok malesef.bütün hormon sonuçları normal.fsh 11.72.diğerleri de normal.karyotip analizi,y kromozom microdelesyonu hepsi normal.acaba tıkanıklık mı var diye şüpheleniyoruz.bu ayın 12sinde emre bakırcıoğlu ndan randevu aldık.emre bakırcıoğlu nda tedavi gören var mı?çok korkuyorum,çok sıkıntıdayım.nolur bana yardım edin.
evet canım bunu kaan hocaya email olarak atsan sana direk tedaviye başlar ondan randevu aldığın tarihe kadar tedavini başlatırfsh 11.72 cnm.diğer tüm testler normal.sizinde mi aynı sorundu?
varikosel damar genişlemesidir ve oda agrı yapar.bizimde azosperm canım.eşimin testislerinden biri diğerine göre küçük ve diğerinden daha yukarıda.varikoseli araştırdık varikoselde de bu durum olabiliyomuş.sizinde mi azosperm sorununuz var?
hemen olsun istiyosun demi benim gibi bende çok sabırsızım cnm bende beklemek istemiyorum bunu bize veren Allah.belki de imtihandayız.yer gök duayla dua et cnm bol bol dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?