- 29 Haziran 2010
- 321
- 292
- 303
Testislerde bozukluk var dedi doktor
hücre bulundu ama kuyruksuz suan laboratuvarda üzerine calisiliyo eger olgunsirsa 6 ay daha tedavi görck esim sorada tüp bebek ama olgunlasmassa tedaviyi sonlandircaz dedi doktor bilmiyorm cok üzgünümm kafam karisik
iyi geceler. öncelikle inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır ama sizin anlattıklarınızla günümüz teknolojisi arasında büyük fark var, Bir şeyler yanlış. bulunan hücre ise laboratuvar ortamında olgunlaşma gibi bir şey söz konusu değil. Hücre değilde spermatit bile olsa olgunlaşmaz. Neye göre 6 ay tedavi yada sonlandırmaya karar veriyor doktor. Buna göre mi : ) yok öyle birşey arkadaşım ama umudunuz bitiyor mu hayır tabiki. benim eşimde hücre dahi bulunamamıştı ama 6 aydır tedavideyiz ve 0 germ hücresinde %11 spermatite kadar ilerledik.
Sanirim ifade edemedm kendimi:) laboeatuvarda bulunan spermatide igne uygulancak eger igneye karsilik verip olgunlasabiliyosa esime igne tedavisine baslancak ztn o dondurulan spermatidler cöp olcak 6 ay tedavi görüp tekrar mikro tese ve olgunlasmis sperm arancak
sizin soru neydi acaba?
hücre bulunmuş olgunlaşmamış ilaçlı suda bekletilcek kuyruklaşması için.hocada bize böle demişti.Sanirim ifade edemedm kendimi:) laboeatuvarda bulunan spermatide igne uygulancak eger igneye karsilik verip olgunlasabiliyosa esime igne tedavisine baslancak ztn o dondurulan spermatidler cöp olcak 6 ay tedavi görüp tekrar mikro tese ve olgunlasmis sperm arancak
Canım bende aynı sorunu yaşadım yaklaşık 1 hafta 2 buklum gezdim ve bana hiç ilaç dahi vermediler mecbur çekicekmişim sonrasında 10 gün felan geç adet oldum ondan sonra rahatlıyosun zaten maalesef kötü anılarKizlar opu olmadim cunku doktor onermedi. Yumurta sperm kadar dondurmaya dayanikli degil dedi. Yani cozdurdugumuzde bozulmus olabilir. Yasin genc tekrar hazirlanirsin opu da cok kolay islem degil dedi. Ne bileyim bizde olayin uzgunluguyle o an mantikli bulduk. Kizlar kasiklarim simdiden agriyo catlayan yumurtalar karnima dolmaya basladi sanirim. Bu surecte ne yasiycam adetim cokmu agrili olcak tecrubenizi paylasirmisiniz. Kac gun agri cekicem bilmek istiyorum
Yokk olmadi cikmadi. Cok kotuyum esime belli edemiyorum ama icim yaniyo. Opu da iptal oldu 20 yumurtam cop oldu anliycaginiz.
Canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin ve bu yılın ilk güzel haberi senden olur nazlı spermler gelsin artık bekliyoruz dualarım seninleMerhabalar arkadaslar
betuss ve busra arkadaslsr gecmis olsun ins tez zamanda bu dertten kurtulursunuz ins
Yasiniz cok genc cok sanslisiniz bircok kisiye gore
Bizimde test zamani yaklasti beni yine stres sardi
dua edin ins , spermler tesrif etmis olsunlar
Üzgünüm ama spermatit dondurma diyede bir şey yok. İnternet elinizin altında herşeyi, çok iyi araştırın, okuyun. Aynı zamanda her okuduğunuzada inanmayın. Başka kaynaklardanda bilgi edinin.
Merhabalar arkadaslar
betuss ve busra arkadaslsr gecmis olsun ins tez zamanda bu dertten kurtulursunuz ins
Yasiniz cok genc cok sanslisiniz bircok kisiye gore
Bizimde test zamani yaklasti beni yine stres sardi
dua edin ins , spermler tesrif etmis olsunlar
Slm canim her hangi bir tedavi gordumu esinSelam kizlar benimde esimde azosperm hastasi mikrotesede bile bulunamamisti. Dogal yoldan sayili sperm cikti yillar sonra tup bebek yaptirdik ilki tutmadi ikincide hamile kaldimsuan yaklasik 7 haftalik hamileyim keseyi gorduk ama daha kalp atislarini duymadik 10 gun sonra insallah onuda duyariz. Esimde azfc delesyonu cikti simdi aklima bir suru soru takildi genetik bir problem sonucta ya bu bebegi etkiler mi acikcasi bos gebelik falan olmasindan korkuyorum ne olurr fikri olan bilgisi olan paylassin
Selam kizlar benimde esimde azosperm hastasi mikrotesede bile bulunamamisti. Dogal yoldan sayili sperm cikti yillar sonra tup bebek yaptirdik ilki tutmadi ikincide hamile kaldimsuan yaklasik 7 haftalik hamileyim keseyi gorduk ama daha kalp atislarini duymadik 10 gun sonra insallah onuda duyariz. Esimde azfc delesyonu cikti simdi aklima bir suru soru takildi genetik bir problem sonucta ya bu bebegi etkiler mi acikcasi bos gebelik falan olmasindan korkuyorum ne olurr fikri olan bilgisi olan paylassin
Canimm oncelikle masallahhhh diyeyimm rabbim evladinizi bagislasin..boyle seyler gorunce umidini kesmemeyi anliyo insan.. Allah bizlerede nasip etsin.. doktorunuz bilgi verir kesin benim okudugum kadariyla genetik problmler delesyonlar erkek bebege aktarilma gibi bir durum oluyormuş.. insallah boyle bir durum yasanmaz yasansa dahi erken onlem alinabilir diye dusunuyorum.. insAllah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.. peki dogal cikis icin bir tedavi gordunuzmu ne kadardir azospermiyle savasiyodunuz..Selam kizlar benimde esimde azosperm hastasi mikrotesede bile bulunamamisti. Dogal yoldan sayili sperm cikti yillar sonra tup bebek yaptirdik ilki tutmadi ikincide hamile kaldimsuan yaklasik 7 haftalik hamileyim keseyi gorduk ama daha kalp atislarini duymadik 10 gun sonra insallah onuda duyariz. Esimde azfc delesyonu cikti simdi aklima bir suru soru takildi genetik bir problem sonucta ya bu bebegi etkiler mi acikcasi bos gebelik falan olmasindan korkuyorum ne olurr fikri olan bilgisi olan paylassin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?