Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar biz de emre hocayla görüştük.sıcakkanlı bir doktor hatta yolun basindasiniz başka doktorlara da gidebilirsiniz bile dedi

iyi geceler. öncelikle inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır ama sizin anlattıklarınızla günümüz teknolojisi arasında büyük fark var, Bir şeyler yanlış. bulunan hücre ise laboratuvar ortamında olgunlaşma gibi bir şey söz konusu değil. Hücre değilde spermatit bile olsa olgunlaşmaz. Neye göre 6 ay tedavi yada sonlandırmaya karar veriyor doktor. Buna göre mi : ) yok öyle birşey arkadaşım ama umudunuz bitiyor mu hayır tabiki. benim eşimde hücre dahi bulunamamıştı ama 6 aydır tedavideyiz ve 0 germ hücresinde %11 spermatite kadar ilerledik.

Sanirim ifade edemedm kendimi:) laboeatuvarda bulunan spermatide igne uygulancak eger igneye karsilik verip olgunlasabiliyosa esime igne tedavisine baslancak ztn o dondurulan spermatidler cöp olcak 6 ay tedavi görüp tekrar mikro tese ve olgunlasmis sperm arancak

Üzgünüm ama spermatit dondurma diyede bir şey yok. İnternet elinizin altında herşeyi, çok iyi araştırın, okuyun. Aynı zamanda her okuduğunuzada inanmayın. Başka kaynaklardanda bilgi edinin.

hücre bulunmuş olgunlaşmamış ilaçlı suda bekletilcek kuyruklaşması için.hocada bize böle demişti.

Canım bende aynı sorunu yaşadım yaklaşık 1 hafta 2 buklum gezdim ve bana hiç ilaç dahi vermediler mecbur çekicekmişim sonrasında 10 gün felan geç adet oldum ondan sonra rahatlıyosun zaten maalesef kötü anılar

Merhabalar arkadaslar
betuss ve busra arkadaslsr gecmis olsun ins tez zamanda bu dertten kurtulursunuz ins
Yasiniz cok genc cok sanslisiniz bircok kisiye gore
Bizimde test zamani yaklasti beni yine stres sardi
dua edin ins , spermler tesrif etmis olsunlar

Yokk olmadi cikmadi. Cok kotuyum esime belli edemiyorum ama icim yaniyo. Opu da iptal oldu 20 yumurtam cop oldu anliycaginiz.

Canım üzüldüm şimdi sonuca Allahım inşallah tez zamanda sizi sevindirir çok zordur bu sonuçlar bilirim ne desem boş şu anda Allah yardımcınız olsun.

Canım inşallah güzel sonuçlarla gelirsin ve bu yılın ilk güzel haberi senden olur nazlı spermler gelsin artık bekliyoruz dualarım seninle

Üzgünüm ama spermatit dondurma diyede bir şey yok. İnternet elinizin altında herşeyi, çok iyi araştırın, okuyun. Aynı zamanda her okuduğunuzada inanmayın. Başka kaynaklardanda bilgi edinin.

Ben zaten neye inanacagimi ssrdiimm 2 haftadir ne bi haber ne doktorumuzdan ses seda var ümidim yok ztn oyaliyolar bizi

Amin caniimm insallaaah
insallah sperm elde edilebilir hangi doktordasiniz

Selam kizlar benimde esimde azosperm hastasi mikrotesede bile bulunamamisti. Dogal yoldan sayili sperm cikti yillar sonra tup bebek yaptirdik ilki tutmadi ikincide hamile kaldim suan yaklasik 7 haftalik hamileyim keseyi gorduk ama daha kalp atislarini duymadik 10 gun sonra insallah onuda duyariz. Esimde azfc delesyonu cikti simdi aklima bir suru soru takildi genetik bir problem sonucta ya bu bebegi etkiler mi acikcasi bos gebelik falan olmasindan korkuyorum ne olurr fikri olan bilgisi olan paylassin

Slm canim her hangi bir tedavi gordumu esin

Tebrikler canim rabbim sag salim ebegini kucagina almsyi nasip eder insh neler kullandinizda dogal yolla sperm cikdi biraz anlatrmisin

Canimm oncelikle masallahhhh diyeyimm rabbim evladinizi bagislasin..boyle seyler gorunce umidini kesmemeyi anliyo insan.. Allah bizlerede nasip etsin.. doktorunuz bilgi verir kesin benim okudugum kadariyla genetik problmler delesyonlar erkek bebege aktarilma gibi bir durum oluyormuş.. insallah boyle bir durum yasanmaz yasansa dahi erken onlem alinabilir diye dusunuyorum.. insAllah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.. peki dogal cikis icin bir tedavi gordunuzmu ne kadardir azospermiyle savasiyodunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…