Ben de bugun yaptım ama kavanoza değil saklama kabına koydum, üstüne çıkıcak kadar zeytinyağı koydum, annem buzdolabında sakla deyince dank etti nasıl olucak diye, ama ben yağ donar diye normal bi dolaba koydum ağzını kapatıp, bir de internette dolaştım da incirleri hep 3 gün bekletiolar yağda, 40 günde birşey olmaz inşallahTülayy canimm ben cevizli inciri yaptm kavanoza yagda biraktim saklama kosullari nasil olucak yani nerede saklamaliyim.. insallah okursun yazdigimi :)
Evet donar buzdolabinda cnm. Isik gormeye n bi yerde saklamak daha mantikli agzi sıki kapali olan bi kap veya kavanoz olur bnce..evet hep kisa sure saklaniyor.. ama sanmiyorum 40 gu bisey olucgni has zeytinyagiysa olmaz herhldeBen de bugun yaptım ama kavanoza değil saklama kabına koydum, üstüne çıkıcak kadar zeytinyağı koydum, annem buzdolabında sakla deyince dank etti nasıl olucak diye, ama ben yağ donar diye normal bi dolaba koydum ağzını kapatıp, bir de internette dolaştım da incirleri hep 3 gün bekletiolar yağda, 40 günde birşey olmaz inşallah
Canım bizim fsh 32 :) esasında şahsi olarak otlara filan inanmıyorum, doktor ciddi bir şekilde kullanın demezse de kullanmam ama ceviz incir ve zeytinyağ sürekli kullandığımız bildiğimiz şeyler, arkadaşların da dediği gibi kuranda geçen meyveler... Günde sadece 1 tane yenilicek, spermlere iyi gelmese de kocamın canı sağ olsun en azından zinde sağlıklı bir vücudu olur dedim :) baktık iyi gelmiyo ya da doktor yemeyin derse, ben yerim :)) hepsi aslında bahane, yüce mevlam ol derse olur, o kadar basit, zaten yaparken de dua ettim allahım senden istiyorum, bu yaptıklarım sadece birer aracı diye :)merhaba nlfrdnz,bu incir karışımını bende yapsam diye düşündüm ama fsh ı yükseltmesin bi de bizim fsh11.72
Canım biz allah nasip ederse bu ay tedavimize başlıcaz, emre bakırcıoğlu için randevu alıcaz. Tarifini de forumdan bir arkadaş paylamıştı, kuru incirin içine cevizi bütün koyuyosun sonra da saf zeytinyağında 40 gün bekletiyosun, sabahları aç karnına 1 tanesini eşine yediriyosunsizinde yüksekmiş cnm fsh bu arada yazdıklarını okurken inan güldüm Allah da sizi güldürsün:))doğru diyosun kuranda geçiyo bunlar da dediğim gibi bende yapıcaktım ama korktum fsh yükselir diye açıkcası günde 1taneden bişey olmaz heralde bana da yazabilirmisin cnm tarifini,bu arada doktorunuz kim?
Cok sagol canim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin bizi ancak bizim durumumuzdaki biri anlar asla umudunu kaybetme bizim icin tup bebek bile yaptirmak mucizeydi milyon sperm degildi istedigimiz bir sadece bir taneydi cok sukur bu noktaya geldik kucagimizada aliriz insallah dualarinizi esirgemeyinMerhaba mavii,
Bütün mesajlarını okudum ve sanki kendimi gördüm sende. Bende senin gibi evliliğimin 3,5 yılında eşimin öylesine bir test yaptırayım demesiyle gerçeği öğrendik. Ertesi gün bu forumla tanıştım. Hemen doktorlar 2 aylık iğne ilaç tedavileri testler vs sonrası ameliyat Kaybettiğimiz koca bir umut. Sonra bizde rafa kaldırdık herşeyi. Ameliyat sonrası yaşadığımız hissettiklerimiz bile aynı. Son altı aydır eşimin psikolojik Değişimi ve Boşanma aşamasına gelişimiz bile. Şimdi şimdi daha iyiyiz. Bende senin gibi herşeyi rafa kaldırdım ve ilgilenmedim ameliyat sonrası. Hiç testte vermedik. Bugün ilk defa girdim foruma sadece son 2-3 sayfaya bakıp çıkacaktım. Ve senin mesajını gördüm. İçimde hep bir umut vardı. Senin yaşadıkların ve yaşadıklarımızın benzerliği umudumu güçlendirdi. Umarım herşey gönlünce olur. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ve karı kocadeğil aile olursunuz.
Demek siz de emre beye gidiceksiniz, inşallah olumlu haberlerle dönersinizçok teşekkür ederim cnm çok sağol Allah yolunuzu açık etsin,inşallah hayırlı güzel haberlerle döneriz hepimiz.bizde bu ayın 12sinde randevu aldık emre bey den.alanında özellikle azospermi konusunda çok başarılı doktorlardan bi tanesiymiş.çok araştırdık kaan bey le emre bey arasında kaldık ama biz çanakkale de oturduğumuz için en yakın istanbul du o yüzden de emre bey e gitmeye karar verdik.
Canim cevizi butun koymadim.incirin icine yarim biraktim. Bisey olur mukiCanım biz allah nasip ederse bu ay tedavimize başlıcaz, emre bakırcıoğlu için randevu alıcaz. Tarifini de forumdan bir arkadaş paylamıştı, kuru incirin içine cevizi bütün koyuyosun sonra da saf zeytinyağında 40 gün bekletiyosun, sabahları aç karnına 1 tanesini eşine yediriyosun
Canimmm hayirli olsun.Selam kizlar benimde esimde azosperm hastasi mikrotesede bile bulunamamisti. Dogal yoldan sayili sperm cikti yillar sonra tup bebek yaptirdik ilki tutmadi ikincide hamile kaldimsuan yaklasik 7 haftalik hamileyim keseyi gorduk ama daha kalp atislarini duymadik 10 gun sonra insallah onuda duyariz. Esimde azfc delesyonu cikti simdi aklima bir suru soru takildi genetik bir problem sonucta ya bu bebegi etkiler mi acikcasi bos gebelik falan olmasindan korkuyorum ne olurr fikri olan bilgisi olan paylassin
Yok canım bişe olmaz çünkü cevizi tam çıkarmanın yolunu bulamadım henüz :) ben de yarım koydum, tam derken hani çok parçalanmasın anlamında kullandım :)Canim cevizi butun koymadim.incirin icine yarim biraktim. Bisey olur muki
Çok sevinirim canım yaa, özellikle prosedür nasıl işliyo, maliyetleri konusunda. Biz de azospermiyiz, bizim fsh 32, prolaktin 52, lh da 15. Bakalım nasıl bir yol alıcaz....inşallah cnm yazarım sana buradan gidince.sizinde azospermi değil mi sorununuz?
Cnm sizin prolaktin de yuksekmis hipofiz mri.cektrdiniz mi. Bnm esiminde 35 civariydi mikroadenom cikti 5mmÇok sevinirim canım yaa, özellikle prosedür nasıl işliyo, maliyetleri konusunda. Biz de azospermiyiz, bizim fsh 32, prolaktin 52, lh da 15. Bakalım nasıl bir yol alıcaz....
Cnm şu uzun sey sperm mi acaba.. gorunen hersey hucremiHepinize iyi akşamlar hanımlar. Bizlere somut elle tutulur gözle görülür birşeyler lazım. Hatırlayanlar vardır belki. Amatör olarak kullanmak için bir mikroskop almıştık ve ilerlemeyi kendimizde takip etmiştik. 3 ay gibi bir sürede %1 Spermatite kadar ulaştığımız için profesyonel bir mikroskop alarak takibe devam ettik. Bizim durumumuz doktorlara görede imkansızdı. 2 yıl herşeyi bıraktık ama bu topikte okuduklarım sayesinde tedaviye başladık. İlk baktığımızda menide siyah koyu lekeler yani lökosit harici hiç bir şey göremiyorduk. sonraki 3 ay içinde germ hücreler spermotatisleri görmeye başladık. 6 ay içinde spermatitleri görmeye başladık. Degerleri %11 e çıkmıştı. Aralık ortasında doktora gittikten sonra düzenli olarak iğneleri vurmadım. Kısa bir tatile çıktık :) Veeeeeee dönüşü spermiograma baktığımızda şok oldumGörüntü çok iyi değil tlf ile çekildi. bakın bakalım benim gördüğümü sizlerde görücekmisiz
Eşime ısrarla Arif beye gidip test vermesini söylesemde, emin olmak için... eşim biraz iğneleri vur, öyle giderim diyor
Sonuç olarak sizde gördünüz mü inanamıyorum........
canım hadi inşallah,çok net değil ama bende sol üsttekini sperme benzettim inşallah öyledir,Hepinize iyi akşamlar hanımlar. Bizlere somut elle tutulur gözle görülür birşeyler lazım. Hatırlayanlar vardır belki. Amatör olarak kullanmak için bir mikroskop almıştık ve ilerlemeyi kendimizde takip etmiştik. 3 ay gibi bir sürede %1 Spermatite kadar ulaştığımız için profesyonel bir mikroskop alarak takibe devam ettik. Bizim durumumuz doktorlara görede imkansızdı. 2 yıl herşeyi bıraktık ama bu topikte okuduklarım sayesinde tedaviye başladık. İlk baktığımızda menide siyah koyu lekeler yani lökosit harici hiç bir şey göremiyorduk. sonraki 3 ay içinde germ hücreler spermotatisleri görmeye başladık. 6 ay içinde spermatitleri görmeye başladık. Degerleri %11 e çıkmıştı. Aralık ortasında doktora gittikten sonra düzenli olarak iğneleri vurmadım. Kısa bir tatile çıktık :) Veeeeeee dönüşü spermiograma baktığımızda şok oldumGörüntü çok iyi değil tlf ile çekildi. bakın bakalım benim gördüğümü sizlerde görücekmisiz
Eşime ısrarla Arif beye gidip test vermesini söylesemde, emin olmak için... eşim biraz iğneleri vur, öyle giderim diyor
canım birde kullandığınız mikroskopun markası modeli ve fiyatı nedir?Hepinize iyi akşamlar hanımlar. Bizlere somut elle tutulur gözle görülür birşeyler lazım. Hatırlayanlar vardır belki. Amatör olarak kullanmak için bir mikroskop almıştık ve ilerlemeyi kendimizde takip etmiştik. 3 ay gibi bir sürede %1 Spermatite kadar ulaştığımız için profesyonel bir mikroskop alarak takibe devam ettik. Bizim durumumuz doktorlara görede imkansızdı. 2 yıl herşeyi bıraktık ama bu topikte okuduklarım sayesinde tedaviye başladık. İlk baktığımızda menide siyah koyu lekeler yani lökosit harici hiç bir şey göremiyorduk. sonraki 3 ay içinde germ hücreler spermotatisleri görmeye başladık. 6 ay içinde spermatitleri görmeye başladık. Degerleri %11 e çıkmıştı. Aralık ortasında doktora gittikten sonra düzenli olarak iğneleri vurmadım. Kısa bir tatile çıktık :) Veeeeeee dönüşü spermiograma baktığımızda şok oldumGörüntü çok iyi değil tlf ile çekildi. bakın bakalım benim gördüğümü sizlerde görücekmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?