- 5 Ocak 2015
- 231
- 530
- 88
Bende ogretmenim canim :) iyiymis sizin testesteron.. ah keskee tek sorun varikosel olsaevt cnm okulöncesi öğretmeniyim.testesteronumuz 6.45.inşallah varikoseldir de ameliyat olur eşim ve geçer.sizin kaçtı testesteron?bu arada fsh ı sormuşmuydum ben:))
Yok canim daha onlari yaptirmadik ama bu hafta yaptircaz insallah sadece hormanlar normal. Hormanel degerleri cok iyi. Zaten sebebini de merak ediyorum hemde coookaynen bizde de yok.tahlil sonuçlarınız normal mi peki,genetik ve karyotip analizi falan yaptırdınız mı?
Bana mi yazdin cnm bunu mesajlari alintilarsan daha iyi olur :)işte görüyomusun cnm herkesin durumu farklı yaa.nasıl bişeydir yaa bu???
canım önce geçmiş olsun sonra gözünaydın olsun.sen ne ara tedaviye başladın.Merhaba kızlar geçen hafta microtese oldu eşim ben de hazırlanmıştım tesede sperm çıkmayinca yumurtalarımi toplamadilar doktorlar evlat edinin çocuğunuz olmaz dediler çok mutsuz ve umutsuzduk ama bugun eşim patoloji sonucunu almış çoğu gec spermatit orneklerin yüzde 10nunda 5 ten az sperm çıktı doktor inanamadı sperm varsa umut var dedi esime tekrar tese yapabiliriz dediler biraz umutlandim sizin de fikirlerinizi almak istedim
Fsh 5,53 lh 3,71 prolaktin 5.11değerleriniz kaç peki?
Fsh 5,53 lh 3,71 prolaktin 5.11
Canim varikpselde ne demek nasil biseyevet cnm sonuçlarınız normal belki tıkanıklık falan olabilir dicem ama tıkanıklık olunca da fsh ın çok düşük olması gerekiyomuş,ya da varikpselde olabilir eşinde belki
Selam kizlar benimde esimde azosperm hastasi mikrotesede bile bulunamamisti. Dogal yoldan sayili sperm cikti yillar sonra tup bebek yaptirdik ilki tutmadi ikincide hamile kaldimsuan yaklasik 7 haftalik hamileyim keseyi gorduk ama daha kalp atislarini duymadik 10 gun sonra insallah onuda duyariz. Esimde azfc delesyonu cikti simdi aklima bir suru soru takildi genetik bir problem sonucta ya bu bebegi etkiler mi acikcasi bos gebelik falan olmasindan korkuyorum ne olurr fikri olan bilgisi olan paylassin[/QUOTE
gözün aydın.ne kadar güzel.bizde 27 kasımda 2. tesemizi olduk.sonuçla yıkıldım ve hiçbir şey yapasımız gelmiyor.
yavaş yavaş toparlanıyoruz.hala sonucu kabullenmiş değilim.çünkü olacağına inanıyorum.herşeye rağmen ben rabbimden umudumu kesmiyorum.ben tesenin testisi aşıladığnı düşünüyorum bu benim düşüncem.ve sanırım yanılmıyorum bu düşüncemde.sizdede tese sonrası doğal çıkış olmuş.rabbim bu güzelliği bizede nasip etsin.sizinde 9 ay sağlıklı sürecek hamileliğiniz ve sonrasında bebeğinizi kucağınıza almanız nasip olsun.lütfen benim içinde dua edin.bende mucize yaşamak istiyorum.ve bu mucizelerden rabbim hiçbirimizi mahrum etmesin.
Canim elle muayene normal ultrasonda normal dediler allah allah bu hic aklima gelmemusti canim peki kotu bi sey mi hic mi sperm cikmazvarikosel testislerdeki damar genişlemesi oluyo cnm tespit edilmesi için de renkli doppler yada doktorun elle muayene etmesi gerekiyo
Merhaba kızlar geçen hafta microtese oldu eşim ben de hazırlanmıştım tesede sperm çıkmayinca yumurtalarımi toplamadilar doktorlar evlat edinin çocuğunuz olmaz dediler çok mutsuz ve umutsuzduk ama bugun eşim patoloji sonucunu almış çoğu gec spermatit orneklerin yüzde 10nunda 5 ten az sperm çıktı doktor inanamadı sperm varsa umut var dedi esime tekrar tese yapabiliriz dediler biraz umutlandim sizin de fikirlerinizi almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?