Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Malesef canim canli cansiz hic yok umut tup Bebe kte tekrar test yapacagiz bakalim sonra emre bakirciogluna gidicez

aynen bizde de yok.tahlil sonuçlarınız normal mi peki,genetik ve karyotip analizi falan yaptırdınız mı?

evt cnm okulöncesi öğretmeniyim.testesteronumuz 6.45.inşallah varikoseldir de ameliyat olur eşim ve geçer.sizin kaçtı testesteron?bu arada fsh ı sormuşmuydum ben:))
Bende ogretmenim canim :) iyiymis sizin testesteron.. ah keskee tek sorun varikosel olsa bizim 3.95 ti cnm fsh miz da 7.86 diydi canim

aynen bizde de yok.tahlil sonuçlarınız normal mi peki,genetik ve karyotip analizi falan yaptırdınız mı?
Yok canim daha onlari yaptirmadik ama bu hafta yaptircaz insallah sadece hormanlar normal. Hormanel degerleri cok iyi. Zaten sebebini de merak ediyorum hemde coook

hayırlısı inşallah cnm biz 1.5 sene önce öğrendik ama çok fazla üzerinde durmadık ve artık zamanının geldiğini düşünerek hayırlısıyla önümüzdeki hafta nasipse emre bey e gidicez bakalım.fsh falan nasıl sizin?

Beklemek ne kadar zoor hep beklemekle geciyor hayat esim 3 hafta önce mikro tese oldu kuyruksuz hücre bulundu suan laboratuarda üzerind calisiliyor doktor 10 gün sürer cikmasi sonuclarin dedi ne 10 günü 3 hafta olcak nerdeyse ya oyalaniyoruz yada gercekden biseyler oluyo kafam karmakarisik bu durumda olan varmi hic sadece 1 arkadasla konusabilmisdim bu durumda olan baska varmi gercekden beklemekden skldm smdiden yoruldm

canım önce geçmiş olsun sonra gözünaydın olsun.sen ne ara tedaviye başladın.
canım eğer patalojiden bu sonuç çıktıysa inşallah sperm görürsünüz.
patolojiye giden parça okdar küçük ki.hani o parçadan bu sonuç çıktıysa inşallah testis içindeki dokulardan sağlıklı sperm elde edersiniz.tesenizi kim yaptı.tedavini nerde gördün.

evet cnm sonuçlarınız normal belki tıkanıklık falan olabilir dicem ama tıkanıklık olunca da fsh ın çok düşük olması gerekiyomuş,ya da varikpselde olabilir eşinde belki

varikosel testislerdeki damar genişlemesi oluyo cnm tespit edilmesi için de renkli doppler yada doktorun elle muayene etmesi gerekiyo

Selam.caniim gercekden cok güzel haberler bunLr bizede umut oldb benim esimde 3 hafta önce mikro tese oldu hala cikmadi sonux haftaya dediler kuyruksuz hücre bulunmusdu olgunlastirmaya caliscaklarmis eger olgunlasirsa 6ay daha tedavi görxkmis esim insh biraz anlatrmisin nasil oldu doktorunuz kim cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…