- 5 Ocak 2015
- 231
- 530
- 88
Anladim canim :) iyiymisben 24üm,eşim 29
defnevaa çok sevindim cnm yaa darısı hepimizin başına inşallah...
Bu sebepsiz denilen seyi de anlamiyorum hic
bir yıl önce tanıştık azospermle.bir çok doktora gittik danıştık ne test istedilerse hepsini yaptırdık.herşeyimiz normaldi inhibinimiz 146 çıkmıştı.genetik normaldi.emre hocada 3 ay kolemen arginmax celalettin hocada 4 ay meapur ve bitkiseller son 5 aydır sadece arı sütü kullanmıştık ameliyatı yapan doktor inanmıyordu ilaç tedavisine direk microtese yaptı.istanbul kolan hospital prof talat Yurdakul.bizimde çoğu kuyruksuz az miktarda spermatoza var rabbime çok şükür en azından umudum var artık.inşallah sizin sonucunuzda yüz güldürür.allah hepimizin gönlünün muradını versin.
Ne kadar güzel ya bizim doktorumuz kaan aydos hala cevao bekliyoruz cok uzun sürdp 3 haftadir bekliyoruz normalmidir insallah bizde guzel haberler aliriz ama cok sevindim adiniza tüp bebek ne zaman
bencede cnm gerci beklemek.zor geliyo insana hemn biseyler olsin isteniyoda olsun saglikli kaliteli bol sperm olsunda varain biraz daha beklersin.
Amin cnm guzel haberlerini allim hep sirayla hepimizden.
microtese sonucu çıkmadı patoloji raporu bu biraz dinlenecek eşim bitkisellerle takviye yapılacak sonra tese yada kendiliğinden çıkış olursa 6 aydan önce olması zor canım.inşallah hayırlı güzel haber alırsınız. kaan hoca ilaç tedavisi uyguluyor mu
Ne guzel... insallah bizde boyle umutlu oluruz...aynen canım ben de anlamıyorum derdi blsek düzeltmeye çalışacağız ama sorun yok ama sperm de yok yoktu.şimdi kocaman bir umudum var
Bizim gibi sizinde hersey normalmis.. birde sizin inhibin de iyiymis cnm. Peki c.peruya gittgnzde sperm testi yaptirmismiydinz ilk testinizde ne cikmistisebepsiz azospermi canım fsh:5 ti her şeyimiz normal (genetik, fiziksel,hormon )
Bizim gibi sizinde hersey normalmis.. birde sizin inhibin de iyiymis cnm. Peki c.peruya gittgnzde sperm testi yaptirmismiydinz ilk testinizde ne cikmisti[/QUOTE
%19 spematid
%81 spermotosid (5 mikron)
lökosit miktarı 364 000 %26
germ hücre 1.036 000 %74
çıkmıştı
haziran 23 test sonucu
%28 spematid
%72 spermotosid (10-12 mikron)
lökosit miktarı 324 000 %18
germ hücre 1.476 000 %82
Evet 2 hafta ilac tedavisi uyguladi kendiliginden sperm cikmasi icin cikmadi mikro teseye cagrdi hücre bulundu ama.kuyruksuz sperm suan laboratuarda e hafta oldz cvp yok eger olgunlasirsa sperm 6 ay igne tedavisi uygulayacak
gözün aydın canım.bir an önce beklediğin haberi alırsın inşallah.duam seninle.
çok sayıda ve canlı sperm görmenizi nasip etsin yaradan.
Arkadaşlar biz de emre beyle görüştük.tedaviye başladık demeyi çok isterdim ama kendisi iğne vs. Vermenin faydasız olduğunu düşünüyor.şu detaylı semen analizi için de sperm yoksa anlamı yokdetaylı bakmanın dedi.genetik testleri istedi.eğer genetikte sorun varsa teseye dahi gerek yok dedi.çok ama çok üzülüyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Emre bey niye hepen ameliyata gidiyoki belki ilaclarla dogal yollarla gelisebilir biseyler... ameliyat son radde olmali diye düşünüyorum... daha genetik test yapmadik insallah genetikle alakali bir sey yoktur.bu nasil zor bi durum hepimiz nasil cabaliyoruz... sonlari guzel olur insallahArkadaşlar biz de emre beyle görüştük.tedaviye başladık demeyi çok isterdim ama kendisi iğne vs. Vermenin faydasız olduğunu düşünüyor.şu detaylı semen analizi için de sperm yoksa anlamı yokdetaylı bakmanın dedi.genetik testleri istedi.eğer genetikte sorun varsa teseye dahi gerek yok dedi.çok ama çok üzülüyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba kızlar geçen hafta microtese oldu eşim ben de hazırlanmıştım tesede sperm çıkmayinca yumurtalarımi toplamadilar doktorlar evlat edinin çocuğunuz olmaz dediler çok mutsuz ve umutsuzduk ama bugun eşim patoloji sonucunu almış çoğu gec spermatit orneklerin yüzde 10nunda 5 ten az sperm çıktı doktor inanamadı sperm varsa umut var dedi esime tekrar tese yapabiliriz dediler biraz umutlandim sizin de fikirlerinizi almak istedim
Canım öncelikle çok geçmiş olsun dileklerimi belirtmek isterim
Ve bundan sonraki tesenizi emin ellerde olmanızı tavsiye ederim
Emre Bakırcıoğlu murat başar müfit günel
Bu ismini saydığım dr lar alanında uzman kişiler
Eğer ki siz bu drların birinde tese olsaydınız sperm çıkardı sizlerde
Sizde umut fazlasıyla var hemde
İçin rahat olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?