Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ne kadar güzel ya bizim doktorumuz kaan aydos hala cevao bekliyoruz cok uzun sürdp 3 haftadir bekliyoruz normalmidir insallah bizde guzel haberler aliriz ama cok sevindim adiniza tüp bebek ne zaman

Ne kadar güzel ya bizim doktorumuz kaan aydos hala cevao bekliyoruz cok uzun sürdp 3 haftadir bekliyoruz normalmidir insallah bizde guzel haberler aliriz ama cok sevindim adiniza tüp bebek ne zaman

microtese sonucu çıkmadı patoloji raporu bu biraz dinlenecek eşim bitkisellerle takviye yapılacak sonra tese yada kendiliğinden çıkış olursa 6 aydan önce olması zor canım.inşallah hayırlı güzel haber alırsınız. kaan hoca ilaç tedavisi uyguluyor mu

Evet 2 hafta ilac tedavisi uyguladi kendiliginden sperm cikmasi icin cikmadi mikro teseye cagrdi hücre bulundu ama.kuyruksuz sperm suan laboratuarda e hafta oldz cvp yok eger olgunlasirsa sperm 6 ay igne tedavisi uygulayacak

Evet 2 hafta ilac tedavisi uyguladi kendiliginden sperm cikmasi icin cikmadi mikro teseye cagrdi hücre bulundu ama.kuyruksuz sperm suan laboratuarda e hafta oldz cvp yok eger olgunlasirsa sperm 6 ay igne tedavisi uygulayacak

olgunlaşır inşallah canım

Arkadaşlar biz de emre beyle görüştük.tedaviye başladık demeyi çok isterdim ama kendisi iğne vs. Vermenin faydasız olduğunu düşünüyor.şu detaylı semen analizi için de sperm yoksa anlamı yokdetaylı bakmanın dedi.genetik testleri istedi.eğer genetikte sorun varsa teseye dahi gerek yok dedi.çok ama çok üzülüyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Aminnn inşallahhh. Sende umudunu kaybetme sakın. ALLAHIM ol derse olur. Tabiki birşeyler yapmak, denemek, mücadele vermek gerekiyor, pes etmek yok. Ben 6 yıllık evliyim, 4 yıldır mücadele veriyoruz. Sen çok daha uzun bir süredir bu zorlu yoldasın ama şuanki durumunuzda da her an herşey olabilir.

Eşinin vücudu biraz dinlenip toparlansın, yeniden bir yol bulunur elbet. Doktor iğnelere ara vermeyin desede 2-3 hafta boyunca 2-3 tane iğne yapmışımdır. Ben bile 6 ay sonra vücudunun biraz dinlenmesini istedim. Celalettin bey, kaan bey, müfit bey haricindede bir doktor muhakkak vardır. Sizinde vesileniz o olur inşallah

gözün aydın canım.bir an önce beklediğin haberi alırsın inşallah.duam seninle.
çok sayıda ve canlı sperm görmenizi nasip etsin yaradan.

smoothcriminal merhaba cnm;son yazdığını okuyunca üzüldüm açıkçası benm eşimde azospermi ve biz haftaya emre bey e gidicektik demek ilaç tedavisi uygulamıyo niye direk tese diyo ki yaa anlamıyorum ben offffff

Emre bey niye hepen ameliyata gidiyoki belki ilaclarla dogal yollarla gelisebilir biseyler... ameliyat son radde olmali diye düşünüyorum... daha genetik test yapmadik insallah genetikle alakali bir sey yoktur.bu nasil zor bi durum hepimiz nasil cabaliyoruz... sonlari guzel olur insallah

Canım öncelikle çok geçmiş olsun dileklerimi belirtmek isterim
Ve bundan sonraki tesenizi emin ellerde olmanızı tavsiye ederim
Emre Bakırcıoğlu murat başar müfit günel
Bu ismini saydığım dr lar alanında uzman kişiler
Eğer ki siz bu drların birinde tese olsaydınız sperm çıkardı sizlerde
Sizde umut fazlasıyla var hemde
İçin rahat olsun canım

Sağol canım benim aklıma da hep takılıyor zaten takviyelerle 2.sansimizi saydığı doktorlardan biriyle deneyeceğiz, allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım bizim fsh değerimiz yüksek,sadece vitamin verdi ve ara ara sperm testi yaptırın dedi.sizin fsh normalse belki tedavi verir .emre hoca çok bilimsel varsa var yoksa ne yaparsan yap yok işe yaramaz mantigindaydi.tabi bu hastadan hastaya değişiyordur mutlaka.aylardır ıstanbul a gidelim bakalım deyip durdum.gittik yine elimiz bos off

Canim sizin durum iyiymis aslinda. Bizde ilkin hic hucre cikmamisti. Biz biraktik tedaviyi gerci.. Allah hakkimizda hayirlisini versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…