Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bizim değerlerimiz herşey normaldi hormonal ve genetik bir sorun yoktu fakat azo sebebi testis kaynaklıydı. Eşimin tek testisi gelişmemişti 14 yaşında fıtık ameliyatı olmuş fakat işe yaramamış. yani tek testisli diyebiliriz. umudumuz diğer testisti çok şükür o işe yaradı.

çok sağol canım dualarım hepinizle Rabbim herkese yaşatsın, herkeste çıkar inşallah.

Evet canım ben ne olur ne olmaz diye hazırlanmamıştım o yüzden dondurduk. transfer belli değil daha bakalım olacak mı bende pko var dert bir değil ki:KK43:

dondurma işlemi için ücret ödemedik canım. Bildiğim kadarıyla belli bir süre ücretsiz, sonra ücretli oluyor.

canım kusura bakma elektik gitti şarjda bitti yazamadım. eşimim fsh 7 idi

hayirlisi olsun ne diyelim canim insallah dondurulmus olan kaliteli olur, keske sen de hazir olsaymissin taze iken daha kaliteli olur diye biliyorum ama

Arkadaslar bizim hormonlarımiz testis volumu testis boyutları normal varikosel yok genetik kromozomfalan temiz semen vvolumu de normalmis acaba mikrotesede

yalnız varikoselde fiziki muayenede çok önemli cnm sadece renkli dopplerde belli olmaz diyo doktorlar.fiziki muayene oldunuz mu siz

Arkadaslar bizim hormonlarımiz testis volumu testis boyutları normal varikosel yok genetik kromozomfalan temiz semen vvolumu de normalmis acaba mikrotesede sperm bulunur mu:((

4 ay önce ki teste toplam sperm 8 bin cikmisti ama sadece yerinde hareketli yyüzde 1 idi yyaklaşık uüç buçuk ay proxeed plus ve klomen kkullandıkssalıggünü sperm testi vvercez iinş mikroteseyegerek kalmaz 15 gündürde keci boynuzu kuru kullaniyoruz

hadi inş cnm benim eşimde kullandı senin yazdığın ilaçları ama yaramadı çünkü bizde sonuç 0,yani hiç yok.inşallah size yaramıştır cnm...

4 ay önce ki teste toplam sperm 8 bin cikmisti ama sadece yerinde hareketli yyüzde 1 idi yyaklaşık uüç buçuk ay proxeed plus ve klomen kkullandıkssalıggünü sperm testi vvercez iinş mikroteseyegerek kalmaz 15 gündürde keci boynuzu kuru kullaniyoruz
meraba canım benım esım de azosperm klomen dıye bı ılac kullanıyor hangı hormon ıcın verıyolar düşürmek ıcın mı yükseltmek ıcın mı haberın var mı cnm

4 ay önce ki teste toplam sperm 8 bin cikmisti ama sadece yerinde hareketli yyüzde 1 idi yyaklaşık uüç buçuk ay proxeed plus ve klomen kkullandıkssalıggünü sperm testi vvercez iinş mikroteseyegerek kalmaz 15gündürde keci boynuzu kuru kullaniyoruz

Öğretmenim birde çok yıpranıyor insan ara verelim dedik yaza erteledik. Hastaneleri araştırıyorum. Öyle beklemede geçiyor bizim için zaman
Zor canim ya merkeze karar verebilmek :( bizde istanbul emre beyi dusunuyoruz ama oraya da gidip gelmek bilemiyorum acikcasi

Back
X