Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Zor canim ya merkeze karar verebilmek :KK43: bizde istanbul emre beyi dusunuyoruz ama oraya da gidip gelmek bilemiyorum acikcasi
Zor gerçekten herşey. şehir dışından gelip gitmek merkeze karar vermek. Öğretmen olunca idareye ayrı velilere ayrı dert anlat. Akrabalara ayrıca kıvır. Ama sabrediyoruz. Allah bir yol açarsa onu kapatmaya kimsenin gücü yetmez diye güvenerek çıkıyoruz bu yola. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Zor gerçekten herşey. şehir dışından gelip gitmek merkeze karar vermek. Öğretmen olunca idareye ayrı velilere ayrı dert anlat. Akrabalara ayrıca kıvır. Ama sabrediyoruz. Allah bir yol açarsa onu kapatmaya kimsenin gücü yetmez diye güvenerek çıkıyoruz bu yola. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Amin canim insallah tez zamanda bizimde kucagimiz dolar :KK5:

Canim bugun tup bebek topiginde yazismistik.esin tesemi olacak.sizde cikis yokmu merak ettim canim???

Canim bugun tup bebek topiginde yazismistik.esin tesemi olacak.sizde cikis yokmu merak ettim canim???
Evet sizi yakından takip edeceğim demiştim:KK48:. Eşim tese oldu sperm bulundu çok şükür. 2kere başarısız tüp bebek denemem var. 3. deneme için hastane araştırıyorum. Beklemedeyim şuan. Öyle geziniyorum buralarda. Arkadaşlardan birşeyler öğreniyorum. Onların dertlerini paylaşıyorum öyle yani.

İyi geceler arkadaş lar bu dert tek bizde var sanıyordum ama dert ortaklarım çokmuş benim eşim şuan iğne kullanıyor choragon ne zman faydasını görürüz yani ne kadar süre sonra teseye yada inş. Normal çıkış olur sizler ne kadar sonra tese veya nprmak çıkış oldu bilgilendirirsenz sevinirim

Evet sizi yakından takip edeceğim demiştim:KK48:. Eşim tese oldu sperm bulundu çok şükür. 2kere başarısız tüp bebek denemem var. 3. deneme için hastane araştırıyorum. Beklemedeyim şuan. Öyle geziniyorum buralarda. Arkadaşlardan birşeyler öğreniyorum. Onların dertlerini paylaşıyorum öyle yani.
Tabiki yakindan takip edebilsin canim.insallah guzel seyler yasarim hem sana diger arkadaslarima umut olurum hemde guzel gunleri paylasiriz birlikte.:KK66::KK66::KK66::KK66:
2 basarisiz denemeden sonra merkez degisikligi iyi olabilir.yaza baslicaksin sanirim.o halde biraz daha vaktin var arastir bencede...
Demek tese oldu esin ve sperm bulundu.ne mutlu size...darisi tese olmaya hazirlanan tum arkadaslarimiza olsun insallah.

Bizde gecen sene bugunlerde heyecan dorukta 11 ocaktaki randevumuzu bekliyorduk.ve o gun cikis basladigini ogrendik.simdi ise 10 ocaktaki randevumuzu bekliyoruz 3.tedaviye baslayabilmek icin.
Hala anne degilim ve 2 bebegimi kaybettim ama bugunumuze hamdolsun.
Korkularim cok ama umudumda cok sukur.
Rabbim hepimize yardim etsin.:KK68::KK68::KK68:

yalnız deilsin cnm bende öyle sanıyodum ama değilmişim.benm eşimde azospermi.fsh 11.72,diğer sonuçlarımızın hepsi normal.bizde haftaya istanbul a emre bakırcıoğlu na gidiyoruz bakalım nasipse bakalım nasıl bi tedavi yolu izlicez?sizin neydi sorununuz?bu arada Allah şifa versin...

Azosprem sorunumuz 4 sy oldı öğreneli 19aylık ewlym bizim fsh 26 dı şimfi ignelerden çok düşmüş 1.20 lere inmiş

anladm cnm.bizde 2.5 yıllık evliyiz.1.5 sene oldu öğreneli.o günden beri belki düzelir diye üzerinde durmadık ama baktık olmuyo artık biyerlerden başlayalım dedik.siz neredesiniz?doktorunuz kim acaba?

aynen cnm bende yeni üyeyim sayılır.yok ne tedavi olduk ne de tese.haftaya belli olacak bakalım Allah ın da izniyle tabi

Back
X