2.side göbekten şimdi sadece klomen kullanıyoruz
Amin amin amin....Ameliyattan 1 ay sonra cikis basladi cnm bizde.ameliyattan sonra sadece keciboynuzu pekmezi ve arisutu bal polen karisimi kullandi esim
Suanda hala kullaniyor onlari.birde proxeed plus kullaniyor.
Doktor tavsiyesine gelince ben tipta her tedaviyi isin uzmaninin yani isin ehli kisinin yapmasindan yanayim
Boylesine bir hastaligin tedavisini ise bir urologun hatta uzmanlik alani erkek infertilitesi olan bir urologun ustenlemesi gerektigi dusuncesindeyim.
Esimde bende boyle dusunuyoruz ve Bu sebeple kendi doktorumuza karar verdik.
bu tedavi zaman ve para isteyen bir tedavi.ikiside onemli unsurlar.hal boyle olunca ben kimseye suna gidin diyemiyorum.vebal almaktan korkarim hep.bana faydasi olur sana olmaz.o yuzden iyi arastir derim arkadasim
mail.at ara konus.kafana yatani sec.
Ama Bizim doktorumuzu sorarsan ankarada m.mufit gunel.
Biz cok memnun kaldik.allah bin kere razi olsun.halada esim tedavi goruyor onda.3.tup bebek tedavisine hazirlaniyoruz suan.
rabbim hayirli secimler yapip, karar verdigin doktorunun vesilesi ile guzel gunler gormenizi nasip etsin.
kafana takilan baska bisey olursa burdan ozelden hep sorabilirsin.
Ikisinide aktardan kavanozla aldimAmin amin amin....
canım ne mutlu sıze rabbım bu tedavınızde sıze saglıklı bır sekılde bebısınızı versin..:)
canım haklısın kısmet bu tabıkı sana ıyı gelen bana ıyı gelemeyebılır ama işinde iyi olan doktorun gorusunuz almak cok onemlı benım için zaten arastırma ıcıdndeyım. iyii bır urolog bulma derdındeyım suan...
bızde ileri derece varıkosel vardı amelıyatta damar baglandı dıye bısey solemedı doktor sadece ıyı gectıgını solemısstı ve bızde cok sukur uretım gorulmüş. ameliyattan şüphelenmeye basladım ben acıkcası
Sormak istediğim bişey daha var eşim kecıboynuzu pekmezini kullandı ama yararını gomedık ıste siz; kecınboynuzu pekmezını ve arısutu bal polen karısımını nasıl kullandındınız?doğru bırsekılde kullanmak ısterız bizde
Cevabın ıcıntesekkur ederım ,mutlaka danısacagım seyler olacaktır
Rabbım; bizlerle birlikte sıfa bekleyen guzel haber bekleyen herkese hayırlısını versin...
bizede öle dedi ama uzun kullandıkO zaman baya sürmüs tedavi sizin bize en az 6 ay dedi insallah uzamazz ya
bizede öle dedi ama uzun kullandık
hayırlısı olsun canım herkesin bünyesi farklı siz belkide kısa kullanırsınız ama dikkat et fsh sıfırlara düşmesin bu konuda hocayı dinleme her ay tahlil yaptır eşine.Hayrlisi artkk bize mikro tesede. Sora lim15 testi yapdirdi cikan olgunlasmamis hücreyi laboratuvarda islem altina alindi tedavie cevap verip vermiycene bakildii lim15 testi bunun icin mis cok sükür sonuclarda iyi cikdi tedaviye cevap alicaz dedii insallaaah
hayırlısı olsun canım herkesin bünyesi farklı siz belkide kısa kullanırsınız ama dikkat et fsh sıfırlara düşmesin bu konuda hocayı dinleme her ay tahlil yaptır eşine.
Canim benim guzel haberlerle gelin insallah. Hayırlısı, Musmutlu gelin kuzum="hayalimm77, post: 39535200, member: 305802"]Kızlar herkese merhaba..
Bu akşam ist.a uçuyoruz Allahın izni ile.. Yarın sabah Murad bey ile görüşüyor olacağız.. P.tesi sabah da Emre bey ile.. Dualarınızı bizden esirgemeyin olur mu.. güzel şeyler duyalım inşallah.. Eşimin psikolojisi biraz düzelsin moral bulsun.. Rabbim hepimizin acılarını hafifletsin.. Evlatlarımıza kavuştursun inşallah.. Hepinizi çok seviyorum.. Döndüğümde mutlaka yazarım kızlar.. Eğer fırsat bulursam oradaykende yazarım.. Görüşürüz canlarımmmmmmmmm Allaha emanet olun
Kızlar herkese merhaba..
Bu akşam ist.a uçuyoruz Allahın izni ile.. Yarın sabah Murad bey ile görüşüyor olacağız.. P.tesi sabah da Emre bey ile.. Dualarınızı bizden esirgemeyin olur mu.. güzel şeyler duyalım inşallah.. Eşimin psikolojisi biraz düzelsin moral bulsun.. Rabbim hepimizin acılarını hafifletsin.. Evlatlarımıza kavuştursun inşallah.. Hepinizi çok seviyorum.. Döndüğümde mutlaka yazarım kızlar.. Eğer fırsat bulursam oradaykende yazarım.. Görüşürüz canlarımmmmmmmmm Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?