Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Resimlere bakarmisiniz
esim bugun ersel beylede gorusmuz veee kuyruk olusmaya baslamis demis
cok az kaldi demis spermi gormeye
yaa ins cikarda kurtuluruz

Eklentiler

• 3.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 133
  • 4.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 153
  • 6.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 133
  • 2.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 133
  • 1.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 144
  • 5.webp
    7 KB · Görüntüleme: 137
hadi güzel olumlu haberlerle gel eşinde motive olup yola daha sıkı ellerle sarılsın inşlh gelince yaz merak ederiz......
Resimlere bakarmisiniz
esim bugun ersel beylede gorusmuz veee kuyruk olusmaya baslamis demis
cok az kaldi demis spermi gormeye
yaa ins cikarda kurtuluruz
cnm ya resimlerden bende anlamıyorum hani bizde mikroskopta yok belki ondan olsa baksam fikir verirdim de ama ersel bey demişse bi oluşumlar başlamış hadi inşşlh devamı bol kaliteli spermler olsun......

canim rabbim yardimciniz olsun guzel haberlerini bekliyoruz

Merhabslar arkadaslar esimin test sonucu cikmis su an doktorun yaninda gorusecekler bakalim.ins hayirli haberler verir
sonuclariniz güzel bence. insallh devamida gelir. ne kadar süredir tedavi oluyorsunuz? esiniz hic m.tese oldu mu? durumunuzu bizimle paylasirmisiniz?

ben de buradayım :) varikosel ameliyatı olduk 3 hafta önce ilaç kullanıyoruz bakalım tahlil vermemıze daha var ... zaman çabuk geçse :)
canim bizde haftaya variskosel olucaz sizin ne derwceydi inaallh spermleri goruruz azo sebebiniz ne canim bizim hersey normal ama spermde varoskoel agrili bi aneliyatmi rsiniz nr kadar suerede toparlandi tesekkurlercqnim simdiden cevapin icinn

Arkadaşlar Kıbrıs'ta Sağlık şirketiyiz.Adamızdaki tüm Tüp bebek merkezlerini ve hocalarımızı tanıyorum.Anlaşmalı çalıştığım iki merkezimiz var.İhtiyacı olan veya daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.

Eklentiler

• 2015-02-22 01.07.03.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 116
  • 2015-02-22 01.06.02.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…