hadi güzel olumlu haberlerle gel eşinde motive olup yola daha sıkı ellerle sarılsın inşlh gelince yaz merak ederiz......Kızlar herkese merhaba..
Bu akşam ist.a uçuyoruz Allahın izni ile.. Yarın sabah Murad bey ile görüşüyor olacağız.. P.tesi sabah da Emre bey ile.. Dualarınızı bizden esirgemeyin olur mu.. güzel şeyler duyalım inşallah.. Eşimin psikolojisi biraz düzelsin moral bulsun.. Rabbim hepimizin acılarını hafifletsin.. Evlatlarımıza kavuştursun inşallah.. Hepinizi çok seviyorum.. Döndüğümde mutlaka yazarım kızlar.. Eğer fırsat bulursam oradaykende yazarım.. Görüşürüz canlarımmmmmmmmm Allaha emanet olun
cnm ya resimlerden bende anlamıyorum hani bizde mikroskopta yok belki ondan olsa baksam fikir verirdim de ama ersel bey demişse bi oluşumlar başlamış hadi inşşlh devamı bol kaliteli spermler olsun......Resimlere bakarmisiniz
esim bugun ersel beylede gorusmuz veee kuyruk olusmaya baslamis demis
cok az kaldi demis spermi gormeye
yaa ins cikarda kurtuluruz
Resimlere bakarmisiniz
Resimlere bakarmisiniz
Resimlere bakarmisiniz
Ben varim:)kımse yokmu
canim rabbim yardimciniz olsun guzel haberlerini bekliyoruzKızlar herkese merhaba..
Bu akşam ist.a uçuyoruz Allahın izni ile.. Yarın sabah Murad bey ile görüşüyor olacağız.. P.tesi sabah da Emre bey ile.. Dualarınızı bizden esirgemeyin olur mu.. güzel şeyler duyalım inşallah.. Eşimin psikolojisi biraz düzelsin moral bulsun.. Rabbim hepimizin acılarını hafifletsin.. Evlatlarımıza kavuştursun inşallah.. Hepinizi çok seviyorum.. Döndüğümde mutlaka yazarım kızlar.. Eğer fırsat bulursam oradaykende yazarım.. Görüşürüz canlarımmmmmmmmm Allaha emanet olun
sonuclariniz güzel bence. insallh devamida gelir. ne kadar süredir tedavi oluyorsunuz? esiniz hic m.tese oldu mu? durumunuzu bizimle paylasirmisiniz?Merhabslar arkadaslar esimin test sonucu cikmis su an doktorun yaninda gorusecekler bakalim.ins hayirli haberler verir
canim bizde haftaya variskosel olucaz sizin ne derwceydi inaallh spermleri goruruz azo sebebiniz ne canim bizim hersey normal ama spermde varoskoel agrili bi aneliyatmi rsiniz nr kadar suerede toparlandi tesekkurlercqnim simdiden cevapin icinnben de buradayım :) varikosel ameliyatı olduk 3 hafta önce ilaç kullanıyoruz bakalım tahlil vermemıze daha var ... zaman çabuk geçse :)
Merhabslar arkadaslar esimin test sonucu cikmis su an doktorun yaninda gorusecekler bakalim.ins hayirli haberler verir
Sizin problem neydi lamyay biraz bahseder misinizMerhabslar arkadaslar esimin test sonucu cikmis su an doktorun yaninda gorusecekler bakalim.ins hayirli haberler verir
Allah razi olsun canimm. Rabbim kabul etsin hepimize nasip etsinFeraheymen duanı okudum canım. Rabbim hayırlı evlatlar versin. Gönlünün muradını nasip etsin. Dularımızı kabul etsin insallah
sonuclariniz güzel bence. insallh devamida gelir. ne kadar süredir tedavi oluyorsunuz? esiniz hic m.tese oldu mu? durumunuzu bizimle paylasirmisiniz
biz 6yillik evliyiz
5yildir yapmadigimiz sey kalmadi ama bir turlu nasip olmadi sperm gormek
ilk ogrendigimixde tesa (yada pesa emin degilim) olmustu esim hic bulunmamisti.
2yildir celalettin beyde tedavideyiz
esim kucukkn atesli hastalik gecirmis bebekken,testisleri sismis,sisincede babaannesi sicak kiremit basmis,biz problemin bundan kaynaklandigini dusunuyoruz,fsh i da yuksekti tedaviden once.20letdeydi simdi dustu.
esime bugun arif beyin oldugu yerde sperm testi vermesini istemis birsey anlamadim sonuctan esimde konusmanadik 2test soyle bu hafta verdi ikisinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?