- 10 Şubat 2015
- 170
- 269
- 73
- 37
bitanem genetik temiz cikmis sebinde gozun aydin insallh az kaldi guzel haberlere ne yapcaksiniz variskoswl olayina ne dedi doktor nom ame aldimi acaba genetik sonucunuYaa inanilmaz mutlu oldumm anlatamam gündüz bi ara girdim okudumm oleyyy diyorum kendi kendimeee eşim şok oldu noluyo diyebu arada bizde genetik testi sonucu için sekreter hanimdan olumlu cevabini aldikkk bugün iki mutlu haber aldımm herkes haber bekliyodu onlara cevap vermekten siteye giremedimm.. ayy inşallah hamile olalim hepimiz yaa bende çok fazla umut başladı öyle böyle değill
bitanem genetik temiz cikmis sebinde gozun aydin insallh az kaldi guzel haberlere ne yapcaksiniz variskoswl olayina ne dedi doktor nom ame aldimi acaba genetik sonucunu[/QUOTE
biz cuma gunu ameliyat olucaz canim variskoseldeen
Canim cok sevindim insallah saglikli embriyolar olusur da hamile haberlerini de verirsin topigimizde hep boyle guzel haberler alalim insallah darisi diger tedavi gorecek arkadaslara olsun.Kizlar hala aglamakliyim cok zormus hepinizden Allah razi olsun o guzel yureklerinize gonlunuze saglik rabbim sizlerinde yardimcisi olsun spermmmmmmm bulunduuuuuu kizlarrr bulundu bulundu
amin xanim Rabbim hepimizi sevindirsin insallh tum arkadaslarii aminCanim cok sevindim insallah saglikli embriyolar olusur da hamile haberlerini de verirsin topigimizde hep boyle guzel haberler alalim insallah darisi diger tedavi gorecek arkadaslara olsun.
Slm canim bizim 2 ay olcak tedaviye basladigmiz kaan hocada tedavideyiz evet esimin hormonlari cok yuksek fsh 25 di 1 ay sonra test yaptik 0.4 dustu simdi birde hap verdi onu kullaniyor esim azospermi azfc delesyonuymus bazi bolgrlerde silinme varmis certoli cell only dediler bakalim tedavi nasil devam etcek hic bi fikrim yokslm cnm cok güzel haber, ne ignesi kullaniyorsunuz acaba ve ne sebebten dolayi yani hormon bozuklugu mu???
İgnen ismi choriomin hapta klomenSlm canim bizim 2 ay olcak tedaviye basladigmiz kaan hocada tedavideyiz evet esimin hormonlari cok yuksek fsh 25 di 1 ay sonra test yaptik 0.4 dustu simdi birde hap verdi onu kullaniyor esim azospermi azfc delesyonuymus bazi bolgrlerde silinme varmis certoli cell only dediler bakalim tedavi nasil devam etcek hic bi fikrim yok
AminnnnnnnKızlar yardım edin ne olur özelde hem mikrotese hem transfer ne kadar oluyo 2016 mart ayına kadar esimde canlı olan spermlerde kalmazsa ne yapicam bilmiyorum kafam çok karışık bi defa deneyelim diyo eşim ama ilkine para bulsam bi daha ki sefere ne yapicam Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
Canim ben bahceci kliniginin fiyatlarini biliyorum. 5900 tup bebek 2800 microtese bunun disinda tahliller ve ilaclarda var. allah maddi manevi herkese yardimci olsun.Kızlar yardım edin ne olur özelde hem mikrotese hem transfer ne kadar oluyo 2016 mart ayına kadar esimde canlı olan spermlerde kalmazsa ne yapicam bilmiyorum kafam çok karışık bi defa deneyelim diyo eşim ama ilkine para bulsam bi daha ki sefere ne yapicam Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
Teşekkür ederim sağolun cumartesi bi doktora gidelim bakalım ne dicek ona göre bakicaz başımızın çaresine ya 2016 mart ayını beklicez ya özelde yaptiricazCanim ben bahceci kliniginin fiyatlarini biliyorum. 5900 tup bebek 2800 microtese bunun disinda tahliller ve ilaclarda var. allah maddi manevi herkese yardimci olsun.
Bahceci. Ben cok arastirdim laboratuvari cok iyiymis. Bizde tedaviye orada basladik. Kismet olursa bu hafta sonu esim microtese olacak.
Evet canim genel anestezi 40 dk falan sürdü inşallahAnladm canimm insallah transferin cok iyi gecerde tutunurlr Sana. Hamilelik haberni aliriz. Canim peki esinin agrisi oldumu. microtesede genel anestezimi oluyo. Kac saat suruyo
bitanem genetik temiz cikmis sebinde gozun aydin insallh az kaldi guzel haberlere ne yapcaksiniz variskoswl olayina ne dedi doktor nom ame aldimi acaba genetik sonucunu
sizde hem varikosel hemde azosperm mi var canımCanım daha doktorla görüşmedik aradık çıktı mi sorusuna evet cevabi alınca eşim sekretere sordu nasıl diye o da normal gorunuyo dedi büyük ihtimal Varikosel ameliyati diyecek ama ben ondan once bi kere de olsa Micro tese olmasını istiyorum bakalım hayırlısı bizi nasıl bi tedavi bekliyoo
Canım benimmmmmmmmmmmmmm çok ama çook sevindimmm haberini aldımmmmmmmmmmmmm.. Bende oralardaydım zatenn içeriye girdim ama bulamadım seni oralarda.. Arkadaşımda klinefelter Tansel beyin hastası.. Onun dün randevusu vardı. Bizde emre beydeydikk hemen yanında zaten bahçeci fulyanın.. Yanınızdaydık.. Öyle sevindim ki.. Yanımızdaki arkadaşlarda sevindii eşimle bizde sevindik.. Darızı bizim başımıza dedik.. Hamile haberlerini de alalım inşallahhhhhhhhhhKizlar hala aglamakliyim cok zormus hepinizden Allah razi olsun o guzel yureklerinize gonlunuze saglik rabbim sizlerinde yardimcisi olsun spermmmmmmm bulunduuuuuu kizlarrr bulundu bulundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?