Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bitanem genetik temiz cikmis sebinde gozun aydin insallh az kaldi guzel haberlere ne yapcaksiniz variskoswl olayina ne dedi doktor nom ame aldimi acaba genetik sonucunu

Kizlar hala aglamakliyim cok zormus hepinizden Allah razi olsun o guzel yureklerinize gonlunuze saglik rabbim sizlerinde yardimcisi olsun spermmmmmmm bulunduuuuuu kizlarrr bulundu bulundu
Canim cok sevindim insallah saglikli embriyolar olusur da hamile haberlerini de verirsin topigimizde hep boyle guzel haberler alalim insallah darisi diger tedavi gorecek arkadaslara olsun.

slm cnm cok güzel haber, ne ignesi kullaniyorsunuz acaba ve ne sebebten dolayi yani hormon bozuklugu mu???
Slm canim bizim 2 ay olcak tedaviye basladigmiz kaan hocada tedavideyiz evet esimin hormonlari cok yuksek fsh 25 di 1 ay sonra test yaptik 0.4 dustu simdi birde hap verdi onu kullaniyor esim azospermi azfc delesyonuymus bazi bolgrlerde silinme varmis certoli cell only dediler bakalim tedavi nasil devam etcek hic bi fikrim yok

İgnen ismi choriomin hapta klomen

Kızlar yardım edin ne olur özelde hem mikrotese hem transfer ne kadar oluyo 2016 mart ayına kadar esimde canlı olan spermlerde kalmazsa ne yapicam bilmiyorum kafam çok karışık bi defa deneyelim diyo eşim ama ilkine para bulsam bi daha ki sefere ne yapicam Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.

Aminnnnnnn

arkadaşlar gece gece kafamda deli sorular :/ azosperm denip de doğal yolla kendiliğinden hamile kalan var mıdır ki ? doktor binde bir demişti sanırım ama hatırlayamadım

Canim ben bahceci kliniginin fiyatlarini biliyorum. 5900 tup bebek 2800 microtese bunun disinda tahliller ve ilaclarda var. allah maddi manevi herkese yardimci olsun.

Canim ben bahceci kliniginin fiyatlarini biliyorum. 5900 tup bebek 2800 microtese bunun disinda tahliller ve ilaclarda var. allah maddi manevi herkese yardimci olsun.
Teşekkür ederim sağolun cumartesi bi doktora gidelim bakalım ne dicek ona göre bakicaz başımızın çaresine ya 2016 mart ayını beklicez ya özelde yaptiricaz

Kızlar günaydın bugün yumurta toplama günüm şimdi eşim test vermeye gitti eşim azospermdi sonra 3 tane spermimiz çıktı sonra yıkamayla 50 üzeri motil sperm çıktı bugünkü testte eğer hareketleri güzelse mikro tese ameliyatı olmayacak inşallah güzel hareketli spermleri çıkarda ameliyata gerek kalmaz

bitanem genetik temiz cikmis sebinde gozun aydin insallh az kaldi guzel haberlere ne yapcaksiniz variskoswl olayina ne dedi doktor nom ame aldimi acaba genetik sonucunu

Canım daha doktorla görüşmedik aradık çıktı mi sorusuna evet cevabi alınca eşim sekretere sordu nasıl diye o da normal gorunuyo dedi büyük ihtimal Varikosel ameliyati diyecek ama ben ondan once bi kere de olsa Micro tese olmasını istiyorum bakalım hayırlısı bizi nasıl bi tedavi bekliyoo

sizde hem varikosel hemde azosperm mi var canım

EDA09 duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi Okumuş olduğumuz duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi ! Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ya Rabbi, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva ihsan eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..
Duası okunan kardeşimiz için hayırlısı evlatlar nasip eyle

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

ESLEM9284 duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme
Ya Rabbi ! bu okuduğumuz dualara vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini “Len tebür" eyIe.
Ya Rabbi, günahlarımızı affet, kusurlarımızı bağışla, dualarımızı sevdiklerinin hürmetine kabul eyle!
Ey Kerîm ve Rahîm olan (Rabbimiz)! Günâhlarımızı fazlın ve kereminle bağışlayan Allâhımız! Bizi Kur’ân-ın zîneti ile süsle. Kur’ân’ın kerâmetini ikrâm eyle. Kur’ân’ın şerefiyle yücelt, bize Kur’ân-ın hil’atini giydir. Bizi Kur’ân’ın şefâati ile cennetle şereflendir. Dünyânın her belâsından ve âhıret azâblarından Kur’ân-ı Kerîm hürmetine bize âfiyet ihsân eyle.
Ey hâcetleri edâ, duâları kabûl eden ve esirgeyenlerin en merhametlisi bulunan (Rabbimiz)! Bizim dileklerimizi de kabûl buyur. SELÂM, peygamberler üzerine; HAMD, âlemlerin Rabbi olan Allâh-ü Teâlâ üzerine olsun!..

Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin

DEFNEVAA duan bitti.2 rekat namaz kıl.Secdede dua et.Yasin Oku.Rabbim kabul etsin inşALLAH

Kizlar hala aglamakliyim cok zormus hepinizden Allah razi olsun o guzel yureklerinize gonlunuze saglik rabbim sizlerinde yardimcisi olsun spermmmmmmm bulunduuuuuu kizlarrr bulundu bulundu
Canım benimmmmmmmmmmmmmm çok ama çook sevindimmm haberini aldımmmmmmmmmmmmm.. Bende oralardaydım zatenn içeriye girdim ama bulamadım seni oralarda.. Arkadaşımda klinefelter Tansel beyin hastası.. Onun dün randevusu vardı. Bizde emre beydeydikk hemen yanında zaten bahçeci fulyanın.. Yanınızdaydık.. Öyle sevindim ki.. Yanımızdaki arkadaşlarda sevindii eşimle bizde sevindik.. Darızı bizim başımıza dedik.. Hamile haberlerini de alalım inşallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…