Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar kaan beyin pendikte fish sperm testi için yöblendirdiği yerin telefon numarasını bilen varsa acil bana yazabilir mi ?

kızlar herkese günaydınnn...
Biz öncelikle Murad beye gittik p.tesi günü.. Biraz ciddi biri.. siz sorduğunuz zaman açıklama yapıyor.. Ama eminim iyi biridir.. Bize %50 şans verdi.. Durumunuzu etkileyecek pek çok sebebp var dedi.. Teseden başka şansınız yok.. Normal yolla gebelik sağlanamaz.. Atrofik testis söz konusu.. Ancak fsh lh değerleri artık bizim için kriter deil.. Fsh ı 5 olup iyi bir testis dokusu olan kişilerde bulanamıyorken fsh ı yüksek olupküçük testislerde bulunabiliyor.. Bize kesinlikle bir bilgi veremez bu değerler dedi. Eşime kısa süreli pregnly başlamak istedi.. Tabi biz karşıyız biliyorsunuz.. Ancak kısa süreli değerlerin nasıl değişeceğini takip etmek istediğini belirtti.. Bizde tamam dedik. 6 iğne önerdi. 5000lik.. sonra da tese dedi. Beni kahraman hocaya yönlendirdiler. Semra hanım başkan olarak yalnız hocaların yanında muayeneye giriyormuş yada transfer yapıyormuş.. Kendisi sadece muayene kabul etmiyormuş.. Kahraman bey de beni muayeneye aldı.. Değerlere baktı.. Normal herşey dedi.. ancak bir uygulama yaptı o neydi bilmiyorum.. Söylemeden hastaya yapıyorlar.. Hasta telaşlanmasın diye.. Bir ince kürdan gibi bişii.. Daha uzunu.. Rahmin kalınlığını mı ölçüyorlar yumurtaların mı bilmedim.. Kırıldı kırıldı falan diyo hemşireye.. Hiç birşey anlamadım önce.. sonra inceden bi acı hissettim belli belirsiz batma gibi.. Baktım ki ince uzun cubuk gibi bişey ucu kırık.. kan var.. başımdan aşağı kaynar sular indi.. hiçbir açıklama yapmıyor.. çok ters.. sinir etti beni.. Muayene bitti ayağa kalktım karnımda inanılmaz bi ağrı, başım dönüyor midem bulanıyor.. Meğer o bi uygulamaymış katetrel provasımı öyle bişi dio hemşiler... dışarıya çıkmadan kendimi ii hissetmiyorum dedim ilgilenmedi bile saolsun.. otur derin nefes al dedi.. gözlerim kararmaya kulaklarım çınlamaya başladı bayılıyorum ben dedim.. yatırdı hemşire beni muayene koltuğuna tekrar.. alkol istedim koklamak için getirdiler.. Kendini şartlama dio.. insan böyle bişeye kendini nasıl şartlar.. Annemde hemşire kızlar bilirsiniz.. o gördü beni hocam ne oldu ne uygulaması yaptınız bilelim diye soruyor.. Hoca neredeyse annemle kavga edecekti bağırmaya başladı ne tuhaf sorular bunlar diye.. beni tabi insanların oturduğu yere yatırdılar çünkü önümü bile göremiyordum gözlerim kararmıştı.. Korkkunç bi duygu kızlar Allah kimseye yaşatmasın.. Annem halimi görünce çıldırdı.. Bende sağlıkçıyım bu nasıl tavır diye kızmaya başladı.. Sandalyeyle beni sedyeye aldılar.. Hemşireler çok ilgiliydi anlattılar durumu.. Adet sancısından daha kuvvetlice bi sancı çekebilirsin dediler.. Dr. adına özür dileriz dediler ilgilenmesi gerekiyordu.. bu bir deneme rahmin duvarını ölçüyorlarmış sanırım vallahi bilemiyorum tam olarak neydi yaptığı inanın anlamadık kızlar.. ama kuvvetlice bi sancı oluyor sonra geçiyor.. Tansiyonum düşmüş şekerler tostlar falan getirdiler. Kendimi ii hissettiğim anda ne olur gidelim artık dedim..

Eşime ardışık semen analizi yapıldı.. Sonucu bugün çıkacak.. Laboratuvardaki Hakan bey biolog müthiş tatlı bi insan.. Özenerek yapıyor herşeyi.. Bize çok yardımcı oldu özellikle diğer dr.ların yapmadığı açıklamaları yapmak konusunda. Tesadüfen konuşma fırsatı bulduğumuz Hülya hanım.. Çok tatlı bir kadın doğumcu.. Eğer muayene olacaksanız ona gidin kızlar. Yumurta toplamada da başarılıymış kendisi.. Hemşirelerin dilindeydi.. Gerçekten şeker biri.. Keşke beni ona yönlendirmiş olsalardı.. Genetik dr.u Cumhur bey.. O da çok tatlı mütevazi açıklama anlatma konusunda başarılı bir hoca.. Bizi memnun ettiler sağolsunlar.. Biz hocalara bir tanıdığımız vasıtası ile ulaştık.. Birde o tanıdığımız arada olmasaydı nasıl olurdu halimiz bilemiyorum.. Zor bir gündü.. Bu arada benden HSG istendi ve folik asite başlayalım dediler..

Dün Emre beye gittik kızlar.. Çok tatlı bir hoca gerçekten.. Anlatmaktan ve sorularımızdan bıkmadan sabırla yanıtladı herşeyi.. Bize net bir şey konuşmadı.. Umut vermedi ancak testesteron hormonu ii düzeydeymiş hep diyerek yorumladı.. Yani bir umudumuzun olduğunu düşünüyor.. FSH ve Lh değerleri ve testis boyutları ile ilgili Murad bey ile aynı yorumlarda bulundu.. Yani bize tese için bir kriter değildir dedi.. Eşime kısa süreli 3 adet 5000 lik Choriomon verdi.. Dediki fsh ı çok yükseltmek istemiyorum.. 3 adet yeterlidir.. Sonuçları merak ediyorum mail atın dedi.. Eşimin kalp rahatsızlığını herşeyi sordu.. Bu yan etkisiz hiç merak etme dedi.. Emre bey derse akan sular duruyor bizde. Tamam dedik ikna olduk..

Eşimi muayene etti ve sorulara geçtik..

İnhibin testi için kesinlikle gereksiz birşey dedi.. Eğer tese ilgili ön bilgiyi herhangi bir test veriyor olsaydı bizim işimiz çok kolaydı dedi.. Yok öyle bi şey diye kesti..

Haploidi diploidi vs.. dışarıya çıkması patolojik olarak incelenmelidir. bİizim için patolojik bir bulgudur.. Olmamamlı bu durum dedi.. Haploid çıktı diploid çıktı diyerek birşeye karar vermeyiz.. Çıkmazlar dedi..

Birde kızlar y delessyon testi bizde 13 bölgeye bakılmış.. Murad bey 25 bölge istedi.. Emre bey de dediki zatn 13 bölgede çıkmamışş gerek yok dedi.. 10 bölge 13 bölge 19 bölge neyse yeterlidir dedi.. 25 bölge delesyona sadece memorial lb.da bakabiliyorlar kızlar bilginiz olsun..

Bu arada benim hep kafama takılan spermi zor çıkıo semen analizinde spermatiti haploidi nasıl çıkar hocam dedim.. O da güldü dedi ki o da ayrı bir konu

Süleyman beyin babası rahatsızmış Allah acil şifalar versin yoktu yerinde.. HSG ye gerek olmayabilir dedi kızlar bana bekleyin hocayı dediler.. Bizde hocayı bekliyoruz.. Yoksa birde onunla görüşcektim gittiğimde kızlar.. Bu arada yeni bir alet geliştirilmiş hsg yi acısız yapıyormuş narkozsuz bilginiz olsun.. Kızlarda çok tatlı hemşire de çok tatlıydı.. Bize herşeyi tane tane anlattı iğne nasıl yapılır vs.. çok hoşumuza gitti.. Eşimle beni güldürdü Allah razı olsun..

Emre beyin yeri fulya bahçecinin tam yanında kızlar.. Fulya acıbademin karşı çaprazında kalıo eczanenin üst katı hemen..

Olabildiğince detaylı anlatmaya çalıştım kızlar.. Ben hep dua ettim Rabbime bize doğrusunu göstersin içimize sindirsin diye.. Çok şükür ki öyle oldu.. Bir musibette bin hayır vardır derler ya biz onu yaşadık kızlar..

Biz Emre bey diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

cnm Emre bey i seçmenize çok sevindim biliyomusun?Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.bişeyi merak ettim cnm emre bey in verdiği iğne ne için acaba?

cnm Emre bey i seçmenize çok sevindim biliyomusun?Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.bişeyi merak ettim cnm emre bey in verdiği iğne ne için acaba?
FSH değerini biraz daha yükseltmek istiyor kuzum.. 3.10 eşimin değeri öyle açıklama yaptı bize..

insallah canim rabbim yardimcin olsun

Arkadaşlar eşimin fish sperm testi bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun. Moralim çok bozuk haploid hücre çıkmaması kötü galiba

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-24-11-56-33-1.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 136

Ne guzel detayli anlatmiss... biz de emre beyin hastasiyiz. Daha dogrusu esim emre beyin ben suleyman beyin. Beraber yurutucekler bizim tese donemini. Ben mart ayi reglimle beraber tedaviye baslicam Allah kismet ederse. Suan Biosteron diye bi ilac verdi yumurtalarim biraz zayif ve rezervi az diye. Allah izin verirde bi aksilik cikmazsa nisanin ilk haftasi teseye giricez. Emre bey gercekten dalinin uzmani. Turkiyedeki sayili doktorlardan. Zaten kendi de soyluyo varsa ben bulurum diyo. Insallah biz de tesede sperm bulundu diyee sevinc cigliklari atariz burada

canım aynen öyle.. Benimde mart reglmde başlayacak süreç.. Sanırım aynı dönemlerde tese olacak eşlerimiz.. İnşallah güzel haberler verebilirizzz birbirimize.. Rabbim yardımcımız olsunnnnnnnnn

Arkadaşlar eşimin fish sperm testi bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun. Moralim çok bozuk haploid hücre çıkmaması kötü galiba
Canım ben bilmiyorum fısh testini hiç.. Biilen arkadaşlar yardımcı olsunlar.. Ama üzülme.. Benim yazıyı okuduysan eğer hoca çokda önemli deil diyor..

Aaa oyle mi canim benim keske tanissaydik yaa neyse kismet artik. Sende emre beyi tercih etmissin yolunuz acik olsun insallah hersey yolunda gider canim. Ben klinigimdrn de doktorlardsn da memnunum. Bakalim ne olcak. Bana oyle sana yapilan gibi bi olcum yapmadilar rahatsız m duvari gibi

kızlar bende mart ayındaki adetimde başlıcam tedaviye Allah nasip ederse.benm eşimde nisanın ilk haftası olacak microtese.ayy ne güzel yaa eğer bi olumsuzluk çıkmazsa karşılaşıcaz desenize:))

Cok sevindim genetik testinize canim moralini cok yuksek tut ve olumlu dusun umut cok guzel sey.... cok heyecanli seyler yasadiklariz saclarim dokuldu valla

Canim ilaclik bi durumun yoksa hic bekleme... yaptirin kurtulun derim ben cogu yerde fiyatlar ayni hemen hemen zaten

Anladm canimm insallah transferin cok iyi gecerde tutunurlr Sana. Hamilelik haberni aliriz. Canim peki esinin agrisi oldumu. microtesede genel anestezimi oluyo. Kac saat suruyo
Evet agrisi var genel anesteziyle olduk ikimizde yumurta toplamadindan sonra cok agrim oldu adet agrisi gibi kanama var lekelenme şeklinde bide canim

canım aynen öyle.. Benimde mart reglmde başlayacak süreç.. Sanırım aynı dönemlerde tese olacak eşlerimiz.. İnşallah güzel haberler verebilirizzz birbirimize.. Rabbim yardımcımız olsunnnnnnnnn
Ayyy hadi insallaahh yaaa mart 18i gibi regl olcam nisanin ilk haftasi tesemiz olcak allahin izniyle

HAYALİMMM
Canım benim yazdıklarını binbir heyecanla okudum
Ama birden tırstım bu dr lar gizli saklı ne yapıyorlar böyle
Söyleyiversen ne olacak sanki
Şimdi artık bende korkmaya başladım ya
Demekki senin için o hastane hayırlı olmayacak.
Emre beyde işin ehli bir insan
Spermiogram sonuçlarınız umarım daha güzel çıkar
Bunda da vardır bir hayır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…