eşim pazrtesi kaan beye gidecek olumlu sonuç için dua edin arkadaşlar
http://www.hidrellez.org/dilekler.asp buradan yazdım
canım inşallah eşin hayırlı haberlerle döner...
ARKADAŞLAR ...eşimin fsh 1.5 fakat emre bey hormonlar normal dedi...nasıl oluyor anlamadım..doktorların istediği fsh tam olarak kaç....bilen varmı...
kızlar ben bugün ii şeyler düşünmek istiyorum dua edin ne olur
Merhaba umutsuz1985 teşekkür ederim ama hikayeyi jklm göndermişti ben ondan alıntı yaptım.
FSH konusunda benim de kafam karışık eşimin son üç aylık değerleri 9.85-6.39-10.2 normal sınırlarda lab lab değişiyor 1,5-12 olan var 2-14 olan var. Eşiminkiler hiç sınır üstüne çıkmadı ama bazı doktorlara göre bir miktar yüksek ve bu da testiste sperm üretiminin bozulduğuna işaretmiş. ben öyle olmadığına inanmak istiyorum. Bazı doktorlara göreyse hormonlar hiç bir şeyin işareti olamazlar. olur diyenler eski bilgilere göre hareket ediyorlarmış. bence eşinin FSH alt sınırlarda en ideali herhalde 4-5 arası. bugün tahlil yaptıracaktı eşim son sonuçlarımızı akşama yazarım
kimin dediğine inanacaz artık şaşırır olduk. bazen doktorların dedikleri birbirini tutmuyor. benim eşimin fsh si 40 larda idi. çok yüksek ama sperm bulundu şükür. bazı gittiğimiz doktorlar bulunmaz bile demişti kimi yüzde 25-30 şans vermişti. hiç belli olmuyor.
merhaba umutsuz1985 teşekkür ederim ama hikayeyi jklm göndermişti ben ondan alıntı yaptım.
Fsh konusunda benim de kafam karışık eşimin son üç aylık değerleri 9.85-6.39-10.2 normal sınırlarda lab lab değişiyor 1,5-12 olan var 2-14 olan var. Eşiminkiler hiç sınır üstüne çıkmadı ama bazı doktorlara göre bir miktar yüksek ve bu da testiste sperm üretiminin bozulduğuna işaretmiş. Ben öyle olmadığına inanmak istiyorum. Bazı doktorlara göreyse hormonlar hiç bir şeyin işareti olamazlar. Olur diyenler eski bilgilere göre hareket ediyorlarmış. Bence eşinin fsh alt sınırlarda en ideali herhalde 4-5 arası. Bugün tahlil yaptıracaktı eşim son sonuçlarımızı akşama yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?