Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar günaydın klm dondurulmuş sermlerimiz yok canım benide anestezi altında olmadı malasef

kızlar bu gece hıdırellez ben siteye girip size de dilek diledim allah kabul eder inşallah arkadaşlar dileklerin olduğunu söylüyor bende yazdım

Son düzenleme:
internette sayfaları var dileklerini yazıp yolluyorsun bu gece dilek ağacına asıyorlar

K.K. demi var ? Yoksa başka sitelerde mi
Zaten apartmanın bahçesinde gül ağacı var mı bilmiyorum eskiden annemlerle bebek resmi falan yapıyorduk küçük çakıl taşlarıyla :) gül ağacının altına kağıtlara da yazardık sonrada ertesi gün babama verip denize attırırdık. :)

kızlar ben bugün ii şeyler düşünmek istiyorum dua edin ne olur

ARKADAŞLAR ...eşimin fsh 1.5 fakat emre bey hormonlar normal dedi...nasıl oluyor anlamadım..doktorların istediği fsh tam olarak kaç....bilen varmı...

Merhaba umutsuz1985 teşekkür ederim ama hikayeyi jklm göndermişti ben ondan alıntı yaptım.

FSH konusunda benim de kafam karışık eşimin son üç aylık değerleri 9.85-6.39-10.2 normal sınırlarda lab lab değişiyor 1,5-12 olan var 2-14 olan var. Eşiminkiler hiç sınır üstüne çıkmadı ama bazı doktorlara göre bir miktar yüksek ve bu da testiste sperm üretiminin bozulduğuna işaretmiş. ben öyle olmadığına inanmak istiyorum. Bazı doktorlara göreyse hormonlar hiç bir şeyin işareti olamazlar. olur diyenler eski bilgilere göre hareket ediyorlarmış. bence eşinin FSH alt sınırlarda en ideali herhalde 4-5 arası. bugün tahlil yaptıracaktı eşim son sonuçlarımızı akşama yazarım

kimin dediğine inanacaz artık şaşırır olduk. bazen doktorların dedikleri birbirini tutmuyor. benim eşimin fsh si 40 larda idi. çok yüksek ama sperm bulundu şükür. bazı gittiğimiz doktorlar bulunmaz bile demişti kimi yüzde 25-30 şans vermişti. hiç belli olmuyor.

bizde 2 sene once belcikada bi doktora gitmisdik turk doktor esimin test sonuclarina bakmisdi ve degerler yukse micro tesede cikma sansi var demisdi bende anladim bizde daha yaptrimadik micro tese ama bilmiyorum sonuc ne olur

evet haklısın alt sınırlarda bizim fsh...1.5 ama emre bey hormon bozukluğundan bahsetmedi bize hiç neyse cumartesi bunuda sorayım bari..yarın bi hormon daha baktırayım bende sonuçları yazarım...

umutolsun, keşke sperm dondurmada yapsaydınız. dondurulacak kadar bulanamadımı ki? hatırladığım kadarıyla döllenmeye yetecek kadar bulundu cevabını almıştın. peki embriyo dondurma yaptırdınız mı? Biz ramazandan sonra mikrotese ve imsili icsi yaptırmayı düşünüyoruz ve ne kadar sperm embriyo varsa fazla fazla dondurtmaya çalışacağız. İnşallah bulunur ve oluşur tabiki. hatta inşallah hiç bunlara gerek kalmadan kendiliğinden olur. Rabbim hayırlısını versin. Ama iş oralara kalacaksada mümkün olan en fazla sayıda bebişciği ilerisi için saklamayı düşünüyoruz çünkü öyle değerliler ki bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…