Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hosgeldin eryasu
bahar temizligi dimi canim ne güzel miiss gibi olmustur ev simdik
evet çiçekçim bahar temizliği:hulya: ama nerde mis gibi kokmak benim ev daha durduğu yerde duruyo :umursamaz: kaynanamın ev annemin ev derken bugün bide anneme yufka yaptık ohaoldumsmile eğer yarına başıma bişi çıkarmazlarsa yarın kendi evime başlıcam :hulya:

eryasu ,cıcek sevgı dolu selam canım .hosgeldınız kızlar !kolay gelsın eryasu .temızlık evt yorucu ama benım ıcın temızlık son gunlerde terapı gıbı oluyor .kafamı dagıtıyorum canım.

hmm bende kendi evin sanmistim.. iyice yorulmussundur canim kendi evini dinlenince temizle artik yorma kendini

eryasu ,cıcek sevgı dolu selam canım .hosgeldınız kızlar !kolay gelsın eryasu .temızlık evt yorucu ama benım ıcın temızlık son gunlerde terapı gıbı oluyor .kafamı dagıtıyorum canım.

merhaba jklmcim nasilsin?
siz tedavidemisiz canim hangi doktora gidiyorsunuz

evet doğru söylüyosun canım vereliniortak bi meşguliyet olunca şuan içinde bulundumuz bu durumdan biraz uzaklaşmış oluyoruz, bi meşguliyet olmayıncada özelliklede ben evde yanlızken bile oturup sürekli ağlıyorum senağlama çocuğum olucakmı olmucakmı nolcak offffffffffff ki ne offfffffff :çok üzgünüm:

evet canim bende sen gibiyim ayni ooffo ki ne ooofff
allahim bizi kimselerden ayri koymasin bizede tattirsin o güzel duyguyu insallah

canım yapma kendine böyle üzme kendini olacak bizimde bebegimiz inşallah

hmm bende kendi evin sanmistim.. iyice yorulmussundur canim kendi evini dinlenince temizle artik yorma kendini
evet çiçekçim haklısın iyice dinlenip kendi evime başlamalıyım boshayallersmile
birazadn eşim gelcek sofra hazırlamaya halim yok valla yerimden kalkamıyorum mirmirmirmir

inşallah ÇİÇEKÇİM BELGİNCİM ve burdaki diğer tüm arkadaşlar inşallah yüce rabbim tez zamanda bizede bebişler verirde bu günleri gülerek tatlı bi hatıra olarak hatırlarız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet çiçekçim haklısın iyice dinlenip kendi evime başlamalıyım boshayallersmile
birazadn eşim gelcek sofra hazırlamaya halim yok valla yerimden kalkamıyorum mirmirmirmir

cok yormussun arkadasim kendini tabi kalkamassin

insallah canim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yeterki olsun bebegimiz biz unuturuz o zman bu cektigimiz acilarin hepsinide

valla unuturuz demi :çok üzgünüm: bugün anneme yufka yapıyoruz gelinimiz hamile diye elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyo her işe ben koşturuyorum alsanaalsanasmile hey ALLAHIM dedim içimden inşaallah bende bi hamile olayım banada yaşat bu duyguyu :Saruboceq:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…