• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bu spermatid dediginiz nasil bisey oluyor sperm testindemi cikiyor
Canim spermiogramdan daha ayrintili oluyor heryerde yapilmiyo. Spermatid spermatosit bunlar spermin oncu evreleri. yani serap arkadasmzda spermatid varmis hucre bile bulunamamis. emre bey bu sekilde bakilamaz diyor menide yani.

Canim spermiogramdan daha ayrintili oluyor heryerde yapilmiyo. Spermatid spermatosit bunlar spermin oncu evreleri. yani serap arkadasmzda spermatid varmis hucre bile bulunamamis. emre bey bu sekilde bakilamaz diyor menide yani.
Tsk ederim canim saol yani cikmadigina gore demek spermatit yokmus demekki öylemi oluyor

19SERAP
Canım çok üzüldüm,neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum,ama hiç bişey bitmiş değil kaç olumsuz teseden sonra sonuç alanlar var,eşinin patoloji sonucu temiz çıkar inşalllah şuan önemli olan o,ondan sonra tekrar biyerden başlarsınız inşallah

19SERAP
Canım çok üzüldüm,neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum,ama hiç bişey bitmiş değil kaç olumsuz teseden sonra sonuç alanlar var,eşinin patoloji sonucu temiz çıkar inşalllah şuan önemli olan o,ondan sonra tekrar biyerden başlarsınız inşallah
bide mikrotese patoloji raporu aynı günmü çıktı,bizim patolji sonucumuz 10 gün sonra çıkmştı,geneldede öyle olur,yani hücre varmı maturasyon arresmi yoksa sertoli cell only mi o belli oluyor raporda

Canım benim çok üzüldüm ama Allah'ımıza sığınmaktan ondan gelene boyun eğmekten başka çaremiz yok... Umarım eşin de sağlığına bir an önce kavuşur... Siz Celalettin hocada iken spermatid çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam dimi tese de Hücre bile yok demişsin?

Neler oldu acaba diye girip baktım ama ilk sizin msjınızı gördüm ve inanın cok üzüldüm. hepimiz aynı durumdayız, neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Allah büyük, hakkınızda hakkımızda hayırlısı.

Celalettin beyde tedavideydiniz ve test sonuçlarında spermatid çıkıyordu ve tese ameliyatında hücre bile bulamadılar! öyle mi?

bide mikrotese patoloji raporu aynı günmü çıktı,bizim patolji sonucumuz 10 gün sonra çıkmştı,geneldede öyle olur,yani hücre varmı maturasyon arresmi yoksa sertoli cell only mi o belli oluyor raporda
Canlar evet spermatid vardı hatta o testler hala elimizde ama Brüksel'de kesinlikle menide olmaz dediler tese patoloji raporu mu bilmiyorum bulunamadı diye birşey yazıp vermişler başka hiç birşey yazmıyor

Canlar evet spermatid vardı hatta o testler hala elimizde ama Brüksel'de kesinlikle menide olmaz dediler tese patoloji raporu mu bilmiyorum bulunamadı diye birşey yazıp vermişler başka hiç birşey yazmıyor
Canim cok gecmis olsun...
Cok uzuldum oyle baktim durdum senden guzel bir haber gelecek diye...
Insallah rabbim en kisa zamanda yuzunuzu guldurur.umudunuzu kaybetmeyin lutfen.

Test sonuclarinda spermatid cikmasi tesenin ayni yonde olmamasi cok ilginc.
Valla bisey diyemiyorum rabbim hayirli doktorlarla karsilastirsin.sifa bulacagimiz,insafli insanlarla...
Opuyorum canimmmm

Kızlar acil yardımmmmm
eşi tese olanlara soruyorum dikişiniz nasıl bizim ki çok küçük ve ortada testis morarmış ve aşırı sarkmış pansuman yaptım bu gün ve dikişin Küçüklüğü bizi şok etti

canım bizim dikiş de yaklaşık 1 cm idi, hatta torba büzer gibi büzülerek dikilmişti. etrafındada morluklar vardı ve sarkma da vardı panik yapma yani. sonra eski haline geliyor merak etmeyin. ama benim eşim pek ıstrahat etmeden ayaklandı ve içeride apse kisti oluştu kocaman. eşin bol bol yatsın bence iyice iyileşmeden kalkmasın ve testisi yukarıda tutacak külot giysin sürekli.testisin serbest kalması da iyi değil

Gunaydin kizlar burasi iki gundur cok sessiz :KK43: guzel bi hafta gecirmeniz dilegiyle
Gunaydin bitanem dogru diyosun bende giriyorum bakiyorumda tenhalasmis.hadi ilk haber benden olsun sonunda genetik testimiz cikti ogleden sonra gidip alcaz bakalim gayirlisi neyse o olsun artik.dedigin gibi mutlu huzurlu sevdiklerinizle eslerinizle birlikte guzel haftalar guzel gunlerimiz olsun ins.

Gunaydin bitanem dogru diyosun bende giriyorum bakiyorumda tenhalasmis.hadi ilk haber benden olsun sonunda genetik testimiz cikti ogleden sonra gidip alcaz bakalim gayirlisi neyse o olsun artik.dedigin gibi mutlu huzurlu sevdiklerinizle eslerinizle birlikte guzel haftalar guzel gunlerimiz olsun ins.
Hadi canim insallah güzel haberler alirsiniz habersiz birakma tatlim:)

gunaydin canim guzel sonuclar alirsiniz insallah

canim insallh temiz ciikar sonuvun vu bir adim olur sizin icin beklioz sonucu:-)

merhaba arkadaşlar.acil yardımcı olabılır misiniz.
eşim fatih e arif bey e gidecek.şehir dışından gidecek.anadolu mu avrupa da mı inmesi gerekiyor otobusten.nerde ınecek .bılgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz.

QUOTE="ChocolateChips, post: 39976979, member: 365819"]merhaba arkadaşlar.acil yardımcı olabılır misiniz.
eşim fatih e arif bey e gidecek.şehir dışından gidecek.anadolu mu avrupa da mı inmesi gerekiyor otobusten.nerde ınecek .bılgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz.[/QUOTE]
avrupa yakasinda canim

="saydin78, post: 39977147, member: 164974"]QUOTE="ChocolateChips, post: 39976979, member: 365819"]merhaba arkadaşlar.acil yardımcı olabılır misiniz.
eşim fatih e arif bey e gidecek.şehir dışından gidecek.anadolu mu avrupa da mı inmesi gerekiyor otobusten.nerde ınecek .bılgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz.
Fatih avrupa yakasinda canim[/QUOTE]

İlk kez kafam gerçekten karıştı. testlerde spermatit varsa tesede hücre bile bulunamaması çok büyük bir çelişki! ya testlerde bir sorun var yada yapılan tesede ama tese güvenilir bir yerde yapılıp hücreye kadar bakılıyorsa kesin sonuç tesenin ki dogrudur. herşeyi sizin vesilenizle yeniden bir gözden geçirmek lazım demek.

ayrıca sizde ne olursa olsun ümidinizi kaybetmeyin. herşeyden önce bizimde imkansızdı ama Celalettin beyi yada arif beyi geçin, spermi kendi gözlerimizle gördük. şuan biraz fazla salladığımız için bizde göremiyoruz, son testtede bulunamadı zatende yeniden göremeyecegimiz anlamına gelmiyor. Allah ol derse olacak. demek ki umut var.

bu arada tesede zaten küçük bir kısım açılarak parça alınır. o konuda içiniz rahat olsun.

arkadaslar sertolı cell olan varmı aranzda neler yaptnz anlatrmsnz
Selam canim doktorumuz burda yurtdisinda bizr sertolii cell only dedi fakat genetik tesste anladikki degilmis emre hocaya yolladum test sinuclarini bizdeki AZFC delesyonuymus tek sansiniz tese öncesi tedavi tabikide siz nasil anladiniz sertoly cell only oldugunu

Back
X