Hımmmmyok cnm dugunden sonra tesemız aqustosta yanı o zamana kadar verebıldıgım kadar sonra yapmam yanı
Toplamda kaç denemeniz var yazarsanız sevinirim
kız sende. Heee ikiz de hemdekılo aldıgınızı görenler bebekmı var dıye sormuyolar bana soruyolarda kızlar
Teşekür ederim cevap verdiğiniz içinToplamda 3 denemem 2 iptal olan tedavi var
Merhaba bizdede aynı doktora ulaşmak zor bide bizde tedavi boyunca bi değişiklik olmadı bizde bıraktıksiz neden bıraktınız canım tedavinizi bide bana katılıyomusun merak ettim sizde onun hastasısınız çok ilgisiz.ilk defa muayenesine gidenlere ilk o gün bi ilgi gösteriyo tamam ameliyat oluyosun daha hocayı bulamıyosun.bence herşey ameliyat olana kadar
biz bile burda senin yerine heyecanlanıyorsak seni düşünemiyorum bile cok dogal yani heyecanlanmanayyy kızlarr çok heyecanlıyımmmm
biz bile burda senin yerine heyecanlanıyorsak seni düşünemiyorum bile cok dogal yani heyecanlanman
allahım yuzunuzu guldursun emeklerınızı bosa cıkarmasın cnm ınan bende cok heyecan yaptım merakla beklıyorum ınsallah guzel haberler verırsın bızlere dualarımız senınleayyy kızlarr çok heyecanlıyımmmm
Sen neden biraktinBizde üç aydır tedavi görüyorduk bıraktık tedaviyi
Allah yardimcumiz olsun igneler ise yarmadi hafta da uc kez yaptirdik yedi ay sonuc hep ayni ahmet maran ki istanbulda mi memnun kalirsan bende giderim nasip bu islercanım hiç üzülme bende onda tedavimizi bitirdim gibi fsh 0 lardaydı bıraktık 5 ler geldi inan bana biraz dinlensin eşin fsh düşer bide fsh düşürücü şeyler yedir keçiboynuzundan uzak durun pekmezinden bile.bizede tesede /5 şans verdi yaptı tese ameliyatınıda sonuç sıfır neymiş elonge spermatid hücre çok görülmüş umutluymuş bizden ben tedaviyi bıraktım ne olursa olsun öyle uzaktan emaillerle tedavi olmaz okadar hormon iğnelri oluyosun haftada 2 kere 3kere 2ayda 3 ayda tahlil veriyosun sonra ne oluyo ya cıkıyo ya daha beter düşüyo.al baştan yeniden ne bilim bana da böyle bi tedavi saçma gelmeye başladı hakkımızda hayırlısı sende üzülme ara ver tedaviye ayda 1kere gidin tahlil verin.ben ahmet marankiye gitmeyi düşünüyorum 400tl muayenesi çok duydum onun sayesinde azodan kurtulanları bide onu deniycem zaten kaan hocaya da 400tl veriyoruz oda ne yapıyo sanki tahlil sonuçlarına bakıyo
Tedaviye rağmen hiç değişiklik olmadı bıraktık bizdeSen neden biraktin
Yedi diye biliyorum ama emin degilimKizlar bu fsh hormonu kac olmasi lazim normali kac bu hormonun yani saglikli bi erkekte nasil
5 galıba cnmYedi diye biliyorum ama emin degilim
Fsh kactiTedaviye rağmen hiç değişiklik olmadı bıraktık bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?