Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar bu ilk sayfada çıkan tedavi listesini ben acamiyorum neden acaba merak ettim bide içinde tedavi olanlarla ilgili bilgilermi var

Ben katilniyorumm kaan hoca dalinda cok iyi bi doktor yazdigimda ulasabiliyormm maile geri dönüyo hemen gec yazcaksa bile teline msj atiyormm hemen cevap atiyo ilgisizliguni görmedik hic aksine cok ilgilendi yani bizmle ilgilendi tabi sizleri bilmiyorm bu benim düsüncem sonucta tedavi uyguluyo emre bakirciogluda iI bi doktor ama direk tese yapiyor mesela ne kadar hormon ilaclarida olsa ben tedaviden yanayim hep sonucda biseyler yapmak gerekiyorki vücut deyissin tabi bunlar benim düsüncem sizin düüsncenizide saygi duyuyorm

Kız Kaan hocanın teli bizde yok bi ara banada ver geç mail atınca arayım

bende zaten kaan hoca kötü demedim ki tabiyki dalında uzman biri ama ameliyat olana kadar dedim siz ameliyat oldunuz mu

bende zaten kaan hoca kötü demedim ki tabiyki dalında uzman biri ama ameliyat olana kadar dedim siz ameliyat oldunuz mu

Evet aralikda oldu esim kuyruksuz sperm bulundu onlarla lim15 testi yapdirdik sükür iyi cikdi yani esim tedaviye cevap verecekmis insallah rabbim büyük tedavinin 4. ayindayiz sükür hersey yolunda gidiyo fsh 30.5 di simdi 9.4 oldu hoca yaklasik 2 ay daha devam edicez dedi bakalmm

lim15 testini sizmi yaptırdınız

lim15 testini sizmi yaptırdınız

Yok kaan hoca direk cikan hücreleri labartuvara gönderdim lim15 testi yapdiralm dedi sonuclar kötü cikarsa bosuna tedavi yapmayalim dedi tedavi sorasi sperm cikmasi düsük ihtimal o zaman dedi ama beklediginizden iyi cikdi dedi sonuclar

bizede olgunlaşmamış spermatid hücreler var dedi lim15 testine göndermeye gerek duymadım dedi.

demek ki kimi olumlu sonuç almıyo kimi alıyo herkesde farklı herkesin begencek veya begenmiycek gibibi sorunu yok senelerdir onda tedavi olan yok ya 2sene ya 1 sene tedavide olanlar var.bende 2seneye yakın onda tedavi olduk ya bizde sorun var ya onda bilemedim.

bizede olgunlaşmamış spermatid hücreler var dedi lim15 testine göndermeye gerek duymadım dedi.

Spermlerin sekilletine göre karar veriyo bildigim kadaryla bi arkadasdada cikdi o lardada yapdirdi lim15 testi ama sonuclar kötü cikdi dediki tesede cikan olgunlasmamis spermler bizi yinede umutlandiriyo dedi kaan hoca vardir bi bildigi bilemedimki

2 sene icinde neler kullandiniz biz igne kullaniyofuz her ay tahlil veriyoz tahlillerde iyi cikiyo siz neler yapdiniz biraz anlatrmisin

peki suanda ne tedavi goruyosunuz hangı doktora gıdıyosunuz cnm

canım öyle dıyosun da bazıları 5 kere tese olanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…