Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu erkekler neden bu kadar rahat anlamiyorum yaa ben cok afedersiniz bi yerimi yirtiyorum o bisey olmamis gibi ya delirmemek icten degil bide annesi gelip gelip olmazsa olmaz demiyo mu fittiracam az kaldi valla ya valla az kaldi bu nedir ya

ındırme ıslemı kac yasında yapılmıs

bu erkekler neden bu kadar rahat anlamiyorum yaa ben cok afedersiniz bi yerimi yirtiyorum o bisey olmamis gibi ya delirmemek icten degil bide annesi gelip gelip olmazsa olmaz demiyo mu fittiracam az kaldi valla ya valla az kaldi bu nedir ya
Dal kızz direk

Benim esim hiç rahat değil canim çok üzülüyor ama anası olur olur bilmem kimin 20 yıl sonra olmuş çocuğu diyor Gençliğim de olmayan çocuk yaşla nin cami olcak

Benim esim hiç rahat değil canim çok üzülüyor ama anası olur olur bilmem kimin 20 yıl sonra olmuş çocuğu diyor Gençliğim de olmayan çocuk yaşla nin cami olcak
benimki uzuluyo mu hic bilmiyom.bana belli etmiyo galiba ben cok agliyorum.o zamanda bana sinirleniyo sanki elimde. aynen hep oyle diyolar onlara kalsa sap gibi bekliyecez olursa olur olmazsa olmaz.diyolar. sen cabalamazsan.olmaz tabi ki yani

A
benimki uzuluyo mu hic bilmiyom.bana belli etmiyo galiba ben cok agliyorum.o zamanda bana sinirleniyo sanki elimde. aynen hep oyle diyolar onlara kalsa sap gibi bekliyecez olursa olur olmazsa olmaz.diyolar. sen cabalamazsan.olmaz tabi ki yani
Ama sorun se de olsa oğluma çocuk veremiyon diye sokardı lafları

Eşimin hakkını yemem elinden geleni yapıyor ben çok üzülüyorum ama belli etmiyorum kıyamıyor um onu Üzgün görmeye ama ailesinin umrunda değil anca tedavi için harcadığımız parayi hesaplar ne oldu diye soran yok umrunda değil allah biliyor nefret ediyorummm

gicik olmaya basladim.bende inan ki cnm. dedikleri hep ayni takmayin kafaniza.olmazsa ne yapak Allahin.dedigi olur. bende biliyorum Allah ne derse o olur belkide olmayacak bende biliyorum ama bos bos da bekleyemem yani

gicik olmaya basladim.bende inan ki cnm. dedikleri hep ayni takmayin kafaniza.olmazsa ne yapak Allahin.dedigi olur. bende biliyorum Allah ne derse o olur belkide olmayacak bende biliyorum ama bos bos da bekleyemem yani
Onlara allah vermiş evlat yokluğunu bilmiyorlar ancak konuşuyorlar sabır sabir

maddi olarak yardimci oluyorlar bize haklarini yiyemem allah razi olsun. ama iste zaten burda yapayalnizim kimseye soyletmiyorlar annemle.bile.dertlesemiyorum ki bu ara konusmuoyrum.bile dogru duzgun sesimden anliyorlar neyin.var diyorlar yok bisey diye gecistiriyorum onlarida uzuyorum belki. ve ben burda kimsesizim kimse derdimi bilmiyo dusun dusun kafayi yemek uzereyim cok bencil davraniyorlar bu konuda. ogrendim ogreneli basimin agrisi bi turlu gecmedi ama kimin umurunda ki. olmazsa olmazmis bu kadar basit ya

Bizi de sömürmeye çalışıyorlar ev kirası yokmuş parayi napcakmisiz tövbe ya askeri ücret yani sanki trilyon ilaçlar desen dünya para umrumda değilde para ama gözleri kalmasın evimde yuvam da offf

Bebeğimin elini tutup parka götürebilirmiyim bi zamanlar bilmiyorum hayal ediyorum sadece banyosu gezmesi kokusu gözleri ve gülüşü hayalimde yelek bile ördüm bebeğim için bi gün anne olacakmıyım bilmiyorum

olursun cnm inşallah Rabbbim sanada isteyen herkesede nasip eder inşallah .bende yelekler örmüştüm hemde bilmeden seneler önce giydirebilicekmiyim derdim pembe örmüştüm çoğunuda sanki kızım olucağını biliyomuş gibi giydirmek nasip oldu..senin ördüğün yeleğide giyecek minik bi yavrun olur inşallah

Bende battaniye ormuştum bakamiyorum bile

c bende hep.ormustum oruyordum da ama biraktim gormek bile istemiyorum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…