Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar. Kim ne yaptı bilmiyorum ama inşallah güzel haberler vardır. Okudukça psikolojim bozulduğu için girmek istemiyordum. Biraz uzaklaşmak her zaman iyidir :)

Bir konu vardı. sperm testinde hücre spermatit vs. gözükeyeceğini savunan bazı doktorlar vardı ama biz mikroskop ile görebiliyorduk. yinede insanın gözü ile görse bile aklı karışıyor. şimdi size bir link vericem yurt dışında yayınlanan bir bilgi. Türkiyede maalesef bu konular bu kadar açık paylaşılmıyor genelde. gerçi en iyi diyebileceğimiz bazı laborant ve bazı doktorlar bile bilmiyorsa bu durum normal. linkte farz mikroskobu ile semen analiz örnegi görüntüleri çok net bir şekilde paylaşılmış. sizlerinde aklı karışmasın. bizde evde kendi baktığımızdaki görüntülerle birebir aynı. semen analizinde hücreler kesinlikle gözüküyor.

http://www.nature.com/srep/2015/150130/srep08084/fig_tab/srep08084_F1.html

Evde mikroskopunumu var canim nasil goruyorsun?

A
Ama sorun se de olsa oğluma çocuk veremiyon diye sokardı lafları
ya sen nedıyon vallaha kuma getırırler bunlar yam yam gıbı ömru yıdıler anası bı dert oglu bı dert annem annem dıye arkasından ayrılmıyo sabhtan aksama 50kere tlfnla konusurlar ne bulusnz ne konusunuz hc anlamam

Birbirlerini çok seviyodurlar kız

Geçmiş bir yazımı alıntıyorum. göz atarsınız :)

Evde mikroskopunumu var canim nasil goruyorsun?

Hayalim77 arkadasim sen simdi heycandan uyuyamiyosundur.valla sanki ben gidicem sabah deli gibi heycanliyim.rabbim guzel haberler verdirsin sana kalbimde dualarimda seninle bitanem

gen testi sonucu mu bu cnm bizde o sonucu bekliyoruz bi ciksaydi meraktan.oluyorum

Evet genetik test böyle çıktı malesef inş güzel sonuçlar alırsınız birde y delesyon testi var onuda yaptırın bizim o temiz çıktı suan eşim tedavi görüyor sonra mikro tese fsh 26 çıktı

Evet genetik test böyle çıktı malesef inş güzel sonuçlar alırsınız birde y delesyon testi var onuda yaptırın bizim o temiz çıktı suan eşim tedavi görüyor sonra mikro tese fsh 26 çıktı
tesekkurler.cnm bizim fsh 12.4 onceki testtede 13du. ama ssonuc ne cikacak doktor nasil bi yol izleyecek hic bilmiyorum yuzde 90 tup bebek dedi zaten ilk muayenede bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…