merhaba canım.evet selahattin çayana gitmiştik.sonra tese ve yıkım.uzun zaman birşey yapmadık.sadece macun kullandık.etkisi ne oldu bilmiyorum.benim eşim spermiyogram vermiyor.zor geliyor galiba.al ilaç ot macun ye dersin yer ama spermiyogram doktor istemezse yapmaz.biz celallettin hocayıda denedik canım.hücrelerimiz birçoğuna göre iyiydi hatta.ama malesef tesede dahi çıkmadı.ve ben teseden önce kimyasal gebelik yaşamıştım.bu bana çok umut olmuştu.eşim spermiyogram vermediği için kendimi çok ümitlendirmiştim.tesede çıkar diye.ama olmadı.yıkıldım.adana yıkıldı ben enkaz altında sesimi duyuramadım gibi oldu.herşey nasip.ötesi yok.ben boşuna bu kadar tedavi olduk diye düşünüyorum.tedavi olmadan tese olsaydık sonuç sanırım bu kadar kötü olmazdı.hala hazmedemiyorum durumumuzu.kalbim çok acıyor.inan artık çok tepkisizim.beynim uyuşuk.nerdeyim,amacım ne,ne için mücadelem,hedefim ne diye kendime hiç soru soramıyorum.cevabı yok hiçbirinin.hücre çıkmadan sperm çıkarmı.tıbben sanırım imkansız.ama olabilirde.bak bizde spermatidlere rağmen ne çıkış oldu nede tesede çıktı.hiçbirşeyin garantisi yok.donasyon asla ama asla kabul etmiyorum canım.seninle hem fikirim.allah onlarında yardımcısı olsun.onlarında işi zor.gerçekler onlarıda korkutuyor olmalı ama ne gelir elden.rabbim korusun.helal olan herşeyi nasip etsin bize.onlarada yardım etsin.selahattin hoca yurt dışındaydı hafta sonu.hafta sonu mersine gittik sekreter öyle dedi.kaan hocayada sordum oda henüz gelişmeleri bekliyoruz dedi.beta karotende sanırım kök hücrede olgunlaştırma için kullanılan sıvıymış.gelişme olursa yazışalım.birbirimize haber verelim.zaten artık kimse tedavisiyle ilgili yazmıyor.tedavilermi bırakıldı yoksa.herkesin işi rast gelsin ne diyelim.spermler görülsünde artık kim vesile olursa olsun.yalnız hiç bir doktor pohpohlanmadan.gördük zaten pohpohlananları.dertleri para koparmak.bizleri sadece ümitlendirmek.ümit vermek.sizin sorununuzun çözümüne inan sevindim.üzülüyordum nedense durumunuza.meninizin artığı giibi rabbim spermlerinizide artırsın.hiçbirşey ona zor değil.