Canim.. Bizdede durumlar ayni, bugun bi bebek magazasina girdim bende, baktim, baktim, sevdim, sonrada uzuldum, bakamadim, almaktan vazgectim..cok seviyorum aslinda ama kendimi taniyamiyorum artik, uzuntuyle huyumda degisti, yegenim 2 aylik, onu severken hep acaba bizimde olcakmi dusuncesi, rabbim cok buyuk, insallah bizimde dualarimizi kabul eder, bizim tese gunu yaklasiyor, cok korkuyorum, ya sonrasi?hep hayirlisini diliyorum rabbimden, dualarinizi bekliyoruz insallah, benimde dualarimdan eksik olmuyosunuz, artik bana sormuyolar kimileri, anladilarki bir sorun var, hep dogum kontrol haplarini cok uzun sure almak boyle yapiyor diyorlar birde, nerden biliyosun onun oldugu
bide herşeyi biliyolar yaa. ne bılıyosun doğum kontrol olduğunu ya. bızede kafadan uyduruyolar. yok hapmı kullanıyosun yok doğal mı korunuyosun. ya özelim bu benim özelime nıye bukadar ayrıntılı karışıyosun. bosşver canım yaa hepimiz çok uzuluyoruz ama duadan ve tedaviden başka elden bişey gelmiyo. eşine destek ol. unutma eşler birbirinin herşeyi. ben hep diyorum çocuklarımız olsa bile eşlerimizin yeri ayrı. napalım Rabbimden gelene razıyız