• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar,hic tanimadigim ama ayri ayri deger verip dua ettigim kaderdaslarim.uzun zamandir hicbisi yazmadan oylece okuyorum ve cikiyorum.yazdiklarinizi gorunce dayanamadim.icinizden bana kizanlar olabilir ama nolur kendinize bunu yapmayin.siz kendinize iskence ederseniz disardakiler ne yapmaz.hep ayni seyler bizede soruldu sikistirildik ama hic umursamadim hayirlisi demekki vakti var dedim gectim.ama bikere bile uzulmedim desem inanirmisiniz bana.cunku uzulursem sadece uzmekle kalmayacagim onun eksik hissetmesine sebep olacagim bi hayat arkadasim var dusunmem gereken.evet biz kafinlar icin annelik duygusu cok farkli babalarinkinden,ama inanin onlarda bizler kadar hassas.hep nasipte varsa oluruz anne baba yoksa iki kisi yeteriz birbirimize,birbirimizi buyuturuz dedim.ben allahtan gelen herseye raziyim dedim hep esime.bikere olsun keske demedim.esim kendini hic sevmemis bi anneye sahip bende sevsede hic gostermemis bi babaya...ikimizinde sevkate ihtiyacimiz vardi onun basini oksayacak bi anneye benim merhametle sevgiyle bakan bi babaya.biz birbirimize anne baba olduk.inanmayi umit etmeyi kesmedigim icin rabbim nasip etti.nolur yzmeyin kendinizide esinizide vakitleriniz var inaniyorum ben hepimiz tek tek anne olucaz yeterki duadan inanmaktan vazgecmeyelim.
arkadaşım ne kadar güzel yazmışsın. dediğine katılıyorum kesinlikle. bende üzülüyorum tabiki ama bunu eşime belli etmiyorum hiç. hep ona da dıyorum ki elimizden geleni yapıcaz ama Rabbim vermezse sen zaten benim bebeğimsin diyorum. sende benim bebeğimsin diyo aşkım benim. Rabbim bizim kaderimizi birleştirdiyse demekki bizi çift olarak görmek istiyor, demekki Rabbimin bizden beklediği başka şeyler var. Allahım kadere razı olanlardan eylesin. ve saplantı haline getirtmesin Rabbim inşallah

Canim.. Bizdede durumlar ayni, bugun bi bebek magazasina girdim bende, baktim, baktim, sevdim, sonrada uzuldum, bakamadim, almaktan vazgectim..cok seviyorum aslinda ama kendimi taniyamiyorum artik, uzuntuyle huyumda degisti, yegenim 2 aylik, onu severken hep acaba bizimde olcakmi dusuncesi, rabbim cok buyuk, insallah bizimde dualarimizi kabul eder, bizim tese gunu yaklasiyor, cok korkuyorum, ya sonrasi?hep hayirlisini diliyorum rabbimden, dualarinizi bekliyoruz insallah, benimde dualarimdan eksik olmuyosunuz, artik bana sormuyolar kimileri, anladilarki bir sorun var, hep dogum kontrol haplarini cok uzun sure almak boyle yapiyor diyorlar birde, nerden biliyosun onun oldugu

bide herşeyi biliyolar yaa. ne bılıyosun doğum kontrol olduğunu ya. bızede kafadan uyduruyolar. yok hapmı kullanıyosun yok doğal mı korunuyosun. ya özelim bu benim özelime nıye bukadar ayrıntılı karışıyosun. bosşver canım yaa hepimiz çok uzuluyoruz ama duadan ve tedaviden başka elden bişey gelmiyo. eşine destek ol. unutma eşler birbirinin herşeyi. ben hep diyorum çocuklarımız olsa bile eşlerimizin yeri ayrı. napalım Rabbimden gelene razıyız

kızlar bi abladan ögrendim eşi azospermmiş..ılk tese ameliyatında hic bulunamamıs 2,tese de bulunmuş fakat düşük yapmış...3,tese de de tekrardan bulunamamış bunları ankara da yaptrmışlar ve sonra 4,teseyi yaptırmışlar ve bulunmuş şimdi 4 yaşında bı kızı var..üstelik 4.teseyi de istanbul da emre bakırcıoglu yapmış:KK9:RABBİM inşallah bizlere de nasip eder bunu duyduktan sonra gercekten hiç bir zaman umudumuzu kabetmemeliymişiz bi daha anladım..:KK39:

Kizlar esim test verdi söyle

Sperm miktarı ( milyon) 2.9
Sperm yoğunluğu. 1.6
Toplam hareketli. yüzde 20
Saate hareketli. Yüzde 10
Simdi ben bundan bisey anlamadım sperm miktarı adet mi milyonu sonuc iyimi korumuş esim hormon dusuklugu vardi

Sperm yoğunluğu. 1.6
Simdi ben bundan bisey anlamadım sperm miktarı adet mi milyonu sonuc iyimi korumuş esim hormon dusuklugu vardi
Canim fotosunu ceksene sonucun buraya ekle oyle daha anlasilabilr

Sperm yoğunluğu. 1.6
Ayyy neguzel ne mutlu sana milyon diyorsun bizde birtane bile yokk

Eklentiler

• 20150929_214626.webp
    20150929_214626.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 326
Back
X