- 25 Haziran 2015
- 137
- 138
- 53
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 veya 4 gunde cıkmıstı bızım ozel laboratuarda yapmıstıkkızlar inhibin b testi yaptıran var mı kaç günde çıkıyor sonucu. celalettin hoca dan randevu aldım bu ayın sonuna bu testi yaptırın demişti burada yaptıramayacağız gittiğimizde ist yaptıralım dedik ama sonuç kaç günde çıkıyor internetten araştırdım bulamadım
teşekkür ederim3 veya 4 gunde cıkmıstı bızım ozel laboratuarda yapmıstık
Canım hormonlarıniz normal miydi? Fsh lh e2 vs? Normal degerlerde olunca genelde tedavi onermiyor drlar o sebepten sordum. Memorialda murat basar var istanbulda iken onunla da gorüşseydiniz fikriniz olurdu canimArkadaslar bugun emre bakirciogluyla gorusmeye gitmistik emre bey hicbisekilde ilac tedavisi yapmicakmis direk mikrotrse dedi kararsizis napicaz bilmiyoruz acaba kaan aydisa mi bide gorunsek![]()
arkadaslar benim esim azoospermi ilk defa tedaviye baslicaz . ne kadara mal oluyor asagi yukari cok buyuk mecralar mi?
bursada murat erdemir doktordan randevu aldik gitcez doktorla ilgili bilgisi olan varmi
Canim emre beye fsh miz yuksek ilac falan vericekmisinuz dedim soyle bi ornek verdi menopoza giren bi kadininda fsh yukselir fsh dusursek bile o kafin bi daha hamile kalabilir mi kalamaz dedi yani ilac vermefiCanım hormonlarıniz normal miydi? Fsh lh e2 vs? Normal degerlerde olunca genelde tedavi onermiyor drlar o sebepten sordum. Memorialda murat basar var istanbulda iken onunla da gorüşseydiniz fikriniz olurdu canim
Murad Basar fsh yuksek olan olgularda genelde igne tedavisi uyguluyor canım. Her dr un kendince tedavi yöntemi var. Hepimiz hakkinda hayırlısı. Rabbim insallah tez vakitte gònderir mucizelerimiziCanim emre beye fsh miz yuksek ilac falan vericekmisinuz dedim soyle bi ornek verdi menopoza giren bi kadininda fsh yukselir fsh dusursek bile o kafin bi daha hamile kalabilir mi kalamaz dedi yani ilac vermefi
merhaba canım biz ilk tesemizi murat başarda olduk sonuç negatifti inşallah size hayırlı gelir Allah yardımcınız olsun peki bu zamana kadar bitkisel felan uyguladınızmı canımkızlar ben eski üyelerdenim ilk tesemizi 2011 de kaan aydosta olduk hücre çıkmadı şimdi 10 gün sonra nasipse 2 tesemizi murat başarda olacaz dua edin ne olur bize rabbim hepimize yardımcısı olsun
hepte aynı ornegı verıo tedavı ıstıosanız kaan aydosla gorusun o tedavı uyguluyoCanim emre beye fsh miz yuksek ilac falan vericekmisinuz dedim soyle bi ornek verdi menopoza giren bi kadininda fsh yukselir fsh dusursek bile o kafin bi daha hamile kalabilir mi kalamaz dedi yani ilac vermefi