Evet cnm eşim azosperm disizin sorun azopermmiydi canım çünkü az olna spermi arttırmak kolayda hiç olmayan içinde etkili mi azospermliler için yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm eşim azosperm disizin sorun azopermmiydi canım çünkü az olna spermi arttırmak kolayda hiç olmayan içinde etkili mi azospermliler için yani![]()
ben kocaelide oturuyorum o karısımı hazırlatmam zor olur galıbaCnm ankarada evinde hazırlıyo kadın ilaçlar yurt disindan geliyor diyodu tahlil istiyo ona göre hazırlayıp veriyo
ısırgan cayıda dusuruyoKizlar fsh yüksekliğine karşı kullandnz ķür var mı aslan pencesi kullanan var mı nette kadınlardan bahsediyor bu bitki için genelde
Ben yaptım eşime fsh yüksekligi icin fakat hiç faydası olmadiKizlar fsh yüksekliğine karşı kullandnz ķür var mı aslan pencesi kullanan var mı nette kadınlardan bahsediyor bu bitki için genelde
Sagol cnm peki günde 1 bardak mi verdinxısırgan cayıda dusuruyo
ben vermıorum esıme ama kaan hoca ısırgan cayı onerıomus sabah aksam galıba tam bılgım yokSagol cnm peki günde 1 bardak mi verdinx
Ben dun basladim. Aslan pencesiyle civanpercemini bur arada kullaniyorum artik tevekkul AllahaKizlar fsh yüksekliğine karşı kullandnz ķür var mı aslan pencesi kullanan var mı nette kadınlardan bahsediyor bu bitki için genelde
Bu kür sizin için mi yoksa eşinize mi?Ben dun basladim. Aslan pencesiyle civanpercemini bur arada kullaniyorum artik tevekkul Allaha
Eşin tedavi oldu mu cnm tüp bebege basliyorsunuz.[/QUOTE][QUOTegulsen, post: 43438871, member: 680691"]Merhaba kizlar bizde sorun azospermi: ( tüp bebeğe başladık. Açıkçası ondan da umudum yok. Döllenmeyecek diye düşünüyorum bensayı ve kalite yok denecek kadar az
Yok canım olmadı[/QUOTE]Eşin tedavi oldu mu cnm tüp bebege basliyorsunuz.
Peki sperm atiyor mu[/QUOTE]Yok canım olmadı