Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar fsh yüksekliğine karşı kullandnz ķür var mı aslan pencesi kullanan var mı nette kadınlardan bahsediyor bu bitki için genelde

[QUOTumsal, post: 43424696, member: 712186"]sizin sorun azopermmiydi canım çünkü az olna spermi arttırmak kolayda hiç olmayan içinde etkili mi azospermliler için yani:KK43:[/QUOTE]
Ya bu karisimi bende cok merak ettim arkadasim bir telefon numarasi falan var mi acaba yaotirsak iyi olur bizim de sorun azosperm ama bizde az da olsa sperm cikisi oliyor belki bu karisimi denesek iyi olacak bilgisi olan varsa bilgilendirin lutfen

Merhaba kizlar bizde sorun azospermi: ( tüp bebeğe başladık. Açıkçası ondan da umudum yok. Döllenmeyecek diye düşünüyorum ben :( sayı ve kalite yok denecek kadar az

[QUOTegulsen, post: 43438871, member: 680691"]Merhaba kizlar bizde sorun azospermi: ( tüp bebeğe başladık. Açıkçası ondan da umudum yok. Döllenmeyecek diye düşünüyorum ben :KK43: sayı ve kalite yok denecek kadar az[/QUOTE]
Eşin tedavi oldu mu cnm tüp bebege basliyorsunuz.

[QUOTegulsen, post: 43438871, member: 680691"]Merhaba kizlar bizde sorun azospermi: ( tüp bebeğe başladık. Açıkçası ondan da umudum yok. Döllenmeyecek diye düşünüyorum ben :KK43: sayı ve kalite yok denecek kadar az
Eşin tedavi oldu mu cnm tüp bebege basliyorsunuz.[/QUOTE]
Yok canım olmadı

E="aysegulsen, post: 43441050, member: 680691"]Peki sperm atiyor mu[/QUOTE]
Evet canım meni atıyor da içinde sperm yok. Milyonlarca olması gerekiyor ya bizimki tane ile :KK43:[/QUOTE]
Bizim de oyle cnm eminim mikro tesede bulacaklar ama kalitesi ne olur bilemem bizim mikto tese de buldular bizde tedavisiz olmustuk insallh hayirli sonuc alirsin

Back
X