Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgin geldinmi günden canım neler yedin neler içtin bakalım
evet canım geldim işte yedik pasta börek ben fazla yemedim yesem yerimde yemiyorum kilo alırım diyekaydirigubbakcemile
kızlar slm nasılsınız
iyiyiz canım sen nasılsın sınavı geçmişim kız alıyorum ehliyeti sen naptın.olumunekankayizsmile
BELGİNcim geçmişsin sınavı da.aferin kız sana.sende yollardasın artık yani:))) ah bide ben cesaret edip albilsem...
sagol canım alırsın yaa zor bir tarafı yok yeterki niyetlen:emir_bebek:

canım sen nasılsın:emir_bebek:

Kızlar sanırım sevgidolu bahsetmişti yanlış hatırlıyorsam affolunsun fatih hayat bala gittik cumartesi akşam saatlerinde çok ilginç bir dükkan çoğunluğu doğu anadoludan 10-15 değişik yörenin balları var. biz bir bitlis bir sivas aldık. uygun fiyatlı olduğu kadar kilosunun 200TL ye çıktığı özel üretim ballar da var. Rabbim şifasına vesile yapsın inşallah.

canım ben söylemiştim:) yaşlı bir hacı amca var di mi? biz karışım aldık kavanoz bitiyor neredeyse yedaviye -kadar 3 kavanoz yer benim ki herhalde:)

mrb arkadaşlar dualarınızı iyi dileklerinizi eksik etmemişsiniz allah razı olsun.sizi haberdar etmek için girdim oturmamam gerekiyomuş çok fazla.transferim gerçekleşti kızlar inşallah tutar yalnız sabahtan beri acayip halsizim soğuk algınlığı var biraz ilaç falanda alamıyorum çok kötüyüm anlıcanız.

ıyı geceler kızlar! melısscım RABBIM yardımcın olsun emeklerınınzın huzunlerınızın karsılıgının alırısınızn umarım arkadasım

meliscim hadi hayirli olsun insallah simsiki tutunur sana bebesin

Son düzenleme:
melisicm hadi hayırlı olsun belgincim gitme dru dicektim şarkı olarak belirttim sana jest yaptım

umutolsun canım sana bısey sorcam.yaranı desmek ıstemem ama ıgnelerın kac gun surdu?BIRDE bız ıl dıından gelecegımız ıcın acaba kac gun kalmak lazım ankarada yanı hoca senı kac defa cagrdı?

IYI geceler cıcekcım.umutolsun kız nıye cvb vermeden cıktın kız hayırdr?canım kotu bısey demedım umarım canım

Back
X