Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
meliscim allah hayırlısı ile bebğine kavuşturur canım bu topiğin artık sevinmeye ihtiyacı var umarım sen vesile olursun arkandan herkes sevinçli haberleri ile mutlu olur.

mrb arkadaşlar dualarınızı iyi dileklerinizi eksik etmemişsiniz allah razı olsun.sizi haberdar etmek için girdim oturmamam gerekiyomuş çok fazla.transferim gerçekleşti kızlar inşallah tutar yalnız sabahtan beri acayip halsizim soğuk algınlığı var biraz ilaç falanda alamıyorum çok kötüyüm anlıcanız.

Dinlen canım doktor ne dediyse o :) inşallah müjdeli haberi verirsin allah hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin cümlemize.

canım ben söylemiştim:) yaşlı bir hacı amca var di mi? biz karışım aldık kavanoz bitiyor neredeyse yedaviye -kadar 3 kavanoz yer benim ki herhalde:)

Afedersin sayes yanlış hatırladım:utangac: biz gittiğimizde dükkan kapalıydı akşam 20.30 gibi camda bir numara vardı kapalıysa arayın yazıyodu aradık. 35-40 yaşlarında uzun boylu esmer bir adam geldi. dükkanı bizim için açtı. siirtlilermiş. biz iki çeşit bal aldık. Eşim onları toz çörekotu, ısırgan tohumu, buğday ruşeymi, tarçınla karıştırıp kendi macununu yapıyo ve yiyo.

mrb arkadaşlar dualarınızı iyi dileklerinizi eksik etmemişsiniz allah razı olsun.sizi haberdar etmek için girdim oturmamam gerekiyomuş çok fazla.transferim gerçekleşti kızlar inşallah tutar yalnız sabahtan beri acayip halsizim soğuk algınlığı var biraz ilaç falanda alamıyorum çok kötüyüm anlıcanız.

gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah bebisin tutunurda mujdeli haberi verirsin bizlere canim

Afedersin sayes yanlış hatırladım:utangac: biz gittiğimizde dükkan kapalıydı akşam 20.30 gibi camda bir numara vardı kapalıysa arayın yazıyodu aradık. 35-40 yaşlarında uzun boylu esmer bir adam geldi. dükkanı bizim için açtı. siirtlilermiş. biz iki çeşit bal aldık. Eşim onları toz çörekotu, ısırgan tohumu, buğday ruşeymi, tarçınla karıştırıp kendi macununu yapıyo ve yiyo.

önemli değil hayatım:)) İnşallah şifa olur canım. Ben de dün kavun çekirdeği yağı aldım. Haftasonu mısır çarşısındaydım orada benim aktarım var sürekli gittiğim orada yoktu zaten bulamazsınız dedi. Ben de internetten aldım. AWE diye bir marka.Akşam yemeğinden sonra bir çay kaşığı içiyor üstüne de su içiyor. Biraz pahalı ama ne yapalım 100ml. 55 tl. inşallah şifa olur. Azospermi için değil ama morfolojiyi falan düzeltiyormuş ve miktarını arttırıyormuş. Belki şifa olur inşallah :)) Vallahi ne buluyorsam veriyorum eşime :)))

günaydın kızlar benim tedavim 11 gün sürdü 11 gün içinde 3 defa kan 4 defa da muayene için gittim toplamda 4 defada benim işiim bitti

zaman bu dekadar erkencilik saglıklı arkadaşım bizim fokur fokur uyumuyosunya

merhaba umutolsun
sana kaç defa sordum ama cevap vermedin görmemisindir mesajimi.
Esinin spermlerini neden dondurmadilar ?

Mehtapsym geçmis olsun insallah ilaç tedaviden sonra daha iyi sonuç alirsiniz

melish senin transferinde hayirli olsun insallah iki hafta sonra güzel haberini aliriz

önemli değil hayatım:)) İnşallah şifa olur canım. Ben de dün kavun çekirdeği yağı aldım. Haftasonu mısır çarşısındaydım orada benim aktarım var sürekli gittiğim orada yoktu zaten bulamazsınız dedi. Ben de internetten aldım. AWE diye bir marka.Akşam yemeğinden sonra bir çay kaşığı içiyor üstüne de su içiyor. Biraz pahalı ama ne yapalım 100ml. 55 tl. inşallah şifa olur. Azospermi için değil ama morfolojiyi falan düzeltiyormuş ve miktarını arttırıyormuş. Belki şifa olur inşallah :)) Vallahi ne buluyorsam veriyorum eşime :)))

Ben de öyle valla geçende nohutlu yoğurt çorbası yaptım içine buğday haşlayıp koymuştum. biraz suyu arttı bunu da içer misin dedim. içerim dedi şifa niyetine içti:)).

morfoloji ve miktar için zaten keçiboynuzundan tut da arısütü bal polene kadar envai çeşit şey yeyip içiyor normal yemeğe yer kalmıyor valla kuruyemişler, baklagiller yeşillikler bütün beslenme sperm üzerine oldu. Kavun çekirdeği yağını ben bazı aktarlarda görüyordum aransa bulunur aslında bir kaç yere bakınca ama o işde çok yorucu.

kızlar nasılsınız yaz geldi artık evin işi bitmiyor bugün yine iş yaptım giremedim zatende çok fazla giren olmamış yarında tatil...

Zeytinyağında kuruincir bekletip yenilen kürle ilgili bilginiz var mı arkadaşlar nette bi yerde rastlayamadım kk haricinde. neye iyi geliyor ne kadar kullanmak gerekiyor 1 ay 3ay?
15-20 inciri bir kavanoza ikiye bölüp doldurdum üzerini kaplayacak kadar zeytinyağında bekletip sabahları aç karnına 3 dilim yani 1,5 incir yediriyorum eşime. bir bilgi bulamazsam bırakacağım bu kürü

espoir canım sperm yoktuda ondan dondurulmadı kızlar tatil günleri neden bburda olmuyosunuz bende onu anlamıyorum kocalarınızın koynundan cıkmıyosunuz heralde

canım iyi olmaya çalışıyorum yatıyorum sürekli dün hava kötüydü acayip üşütmüşüm operasyonun sancıları bir yana soğuk algınlığından yattığım yeri bilmedim gece.
sen nasılsın canım

gecmis olsun canim dikkat et yat dinlen bisey yapma.yumurta toplama ve transfer nasil sancilimi oluyor canim.bende iyiyim canim sagol

gecmis olsun canim dikkat et yat dinlen bisey yapma.yumurta toplama ve transfer nasil sancilimi oluyor canim.bende iyiyim canim sagol

canım sağol.yumurta toplanmadı bu ssefer.transferde epey sancılı ve yorucu kısa sürede olup bitsede.yumurta toplama anestezi ile oluyo zaten o çok can yakıyo ikisinin birlikte oması çok zorluyo.griplenmeseydim bide :D
allah herkese kolaylık versin.

canım sağol.yumurta toplanmadı bu ssefer.transferde epey sancılı ve yorucu kısa sürede olup bitsede.yumurta toplama anestezi ile oluyo zaten o çok can yakıyo ikisinin birlikte oması çok zorluyo.griplenmeseydim bide :D
allah herkese kolaylık versin.

tamam canim sagolll dikkat et kendine

Back
X