Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar dualarınızı iyi dileklerinizi eksik etmemişsiniz allah razı olsun.sizi haberdar etmek için girdim oturmamam gerekiyomuş çok fazla.transferim gerçekleşti kızlar inşallah tutar yalnız sabahtan beri acayip halsizim soğuk algınlığı var biraz ilaç falanda alamıyorum çok kötüyüm anlıcanız.
canım ben söylemiştim:) yaşlı bir hacı amca var di mi? biz karışım aldık kavanoz bitiyor neredeyse yedaviye -kadar 3 kavanoz yer benim ki herhalde:)
mrb arkadaşlar dualarınızı iyi dileklerinizi eksik etmemişsiniz allah razı olsun.sizi haberdar etmek için girdim oturmamam gerekiyomuş çok fazla.transferim gerçekleşti kızlar inşallah tutar yalnız sabahtan beri acayip halsizim soğuk algınlığı var biraz ilaç falanda alamıyorum çok kötüyüm anlıcanız.
Afedersin sayes yanlış hatırladımbiz gittiğimizde dükkan kapalıydı akşam 20.30 gibi camda bir numara vardı kapalıysa arayın yazıyodu aradık. 35-40 yaşlarında uzun boylu esmer bir adam geldi. dükkanı bizim için açtı. siirtlilermiş. biz iki çeşit bal aldık. Eşim onları toz çörekotu, ısırgan tohumu, buğday ruşeymi, tarçınla karıştırıp kendi macununu yapıyo ve yiyo.
önemli değil hayatım:)) İnşallah şifa olur canım. Ben de dün kavun çekirdeği yağı aldım. Haftasonu mısır çarşısındaydım orada benim aktarım var sürekli gittiğim orada yoktu zaten bulamazsınız dedi. Ben de internetten aldım. AWE diye bir marka.Akşam yemeğinden sonra bir çay kaşığı içiyor üstüne de su içiyor. Biraz pahalı ama ne yapalım 100ml. 55 tl. inşallah şifa olur. Azospermi için değil ama morfolojiyi falan düzeltiyormuş ve miktarını arttırıyormuş. Belki şifa olur inşallah :)) Vallahi ne buluyorsam veriyorum eşime :)))
mrb meliscim nasilsin nasil gidiyor zemuszemus
canım iyi olmaya çalışıyorum yatıyorum sürekli dün hava kötüydü acayip üşütmüşüm operasyonun sancıları bir yana soğuk algınlığından yattığım yeri bilmedim gece.
sen nasılsın canım
gecmis olsun canim dikkat et yat dinlen bisey yapma.yumurta toplama ve transfer nasil sancilimi oluyor canim.bende iyiyim canim sagol
canım sağol.yumurta toplanmadı bu ssefer.transferde epey sancılı ve yorucu kısa sürede olup bitsede.yumurta toplama anestezi ile oluyo zaten o çok can yakıyo ikisinin birlikte oması çok zorluyo.griplenmeseydim bide
allah herkese kolaylık versin.