Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doktor daha nasil oldu diye sormadan hemen tup bebek demis biz de ona sasirdik yani cok ilginc bir de cok basit bir laboratuar cok okudum stresten cok etkileniyor diye bakalim yaptircaz ne cikicak ama moral olarak goctuk

Doktor daha nasil oldu diye sormadan hemen tup bebek demis biz de ona sasirdik yani cok ilginc bir de cok basit bir laboratuar cok okudum stresten cok etkileniyor diye bakalim yaptircaz ne cikicak ama moral olarak goctuk

Siz tekrarlayin testi ona gore devam edersiniz

Sende hazırlancakmisin eşinle eş zamanlı tup icin

canım bu detaylı değil. detaylıda germ, spermatosit, spermatid sayıları oluyor. burada sadece sperme bakılmış ve bulunamış karşılığında değer yok. normalde böyle bakılıyor diye biliyorum.
aynen canım ben bursadaki bütün tüp bebk merklerini aradım hiç biri bilmiyo senin dediğin gibi bende istiyodum sizler nasıl anlattınız nerde yaptırdınız?

İnş canım rabbim gönlüne göre verir. Çok sevindim senin adına bizde 2 kere fish testi yaptırdık hiç birşey çıkmadı

Canımm gözünüz aydın insallah tedaviniz olumlu sonuclanir. Eşin fish testini Ankara' da mı yaptirdı nerede yaptırdı canım?

merhaba tebrikler gozunuz aydin azo sebebiniz neydi ne kullandiniz? Her hangi bir bitkisel kullandiniz mi?

Ayyy canim kiyamam rabbim bu güzel duyguyu hepimize yasatsin

merhaba nohut suyunu faydasını gördünüzmu

fsh testini gidip mi verdiniz yoksa kargoylamı yolladınız fshboyama kargoyla yollayan varmı aranızda arkadaşlar

Rabbim nasıl uygun gordüğünü bilemeyiz bir kapı kazanırsa bir kapı açılır elbet canim ins bundan snra hayırlı haberler alırsınız bizde sizde tüm bebek isteyenlere Rabbim nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…