Doktor daha nasil oldu diye sormadan hemen tup bebek demis biz de ona sasirdik yani cok ilginc bir de cok basit bir laboratuar cok okudum stresten cok etkileniyor diye bakalim yaptircaz ne cikicak ama moral olarak goctuk
Sende hazırlancakmisin eşinle eş zamanlı tup icinKizlar merhaba esim bugun fish testini yapdirsi ve ardindanda doktorumuzla gorusmus doktorzmuz test sonucundan sonra artik tup bebege gecebilecegimii soylemis cok heycanliyimm cokda guzel seyler soylemis bizim degerlerimizi cok iyi bulmus ve bu degerlerle ilerde bir gun menide sperm cikcani soylemis buna cok sevindimmm heycan basti bakalmm tesede buluncakmi tup bebek tutcakmi fln diyr ama rabbim buyuk hersey yolunda gidicekdir insallah
aynen canım ben bursadaki bütün tüp bebk merklerini aradım hiç biri bilmiyo senin dediğin gibi bende istiyodum sizler nasıl anlattınız nerde yaptırdınız?canım bu detaylı değil. detaylıda germ, spermatosit, spermatid sayıları oluyor. burada sadece sperme bakılmış ve bulunamış karşılığında değer yok. normalde böyle bakılıyor diye biliyorum.
İnş canım rabbim gönlüne göre verir. Çok sevindim senin adına bizde 2 kere fish testi yaptırdık hiç birşey çıkmadıKizlar merhaba esim bugun fish testini yapdirsi ve ardindanda doktorumuzla gorusmus doktorzmuz test sonucundan sonra artik tup bebege gecebilecegimii soylemis cok heycanliyimm cokda guzel seyler soylemis bizim degerlerimizi cok iyi bulmus ve bu degerlerle ilerde bir gun menide sperm cikcani soylemis buna cok sevindimmm heycan basti bakalmm tesede buluncakmi tup bebek tutcakmi fln diyr ama rabbim buyuk hersey yolunda gidicekdir insallah
Canımm gözünüz aydın insallah tedaviniz olumlu sonuclanir. Eşin fish testini Ankara' da mı yaptirdı nerede yaptırdı canım?Kizlar merhaba esim bugun fish testini yapdirsi ve ardindanda doktorumuzla gorusmus doktorzmuz test sonucundan sonra artik tup bebege gecebilecegimii soylemis cok heycanliyimm cokda guzel seyler soylemis bizim degerlerimizi cok iyi bulmus ve bu degerlerle ilerde bir gun menide sperm cikcani soylemis buna cok sevindimmm heycan basti bakalmm tesede buluncakmi tup bebek tutcakmi fln diyr ama rabbim buyuk hersey yolunda gidicekdir insallah
İnş canım rabbim gönlüne göre verir. Çok sevindim senin adına bizde 2 kere fish testi yaptırdık hiç birşey çıkmadı
Canımm gözünüz aydın insallah tedaviniz olumlu sonuclanir. Eşin fish testini Ankara' da mı yaptirdı nerede yaptırdı canım?
merhaba tebrikler gozunuz aydin azo sebebiniz neydi ne kullandiniz? Her hangi bir bitkisel kullandiniz mi?Kizlar merhaba esim bugun fish testini yapdirsi ve ardindanda doktorumuzla gorusmus doktorzmuz test sonucundan sonra artik tup bebege gecebilecegimii soylemis cok heycanliyimm cokda guzel seyler soylemis bizim degerlerimizi cok iyi bulmus ve bu degerlerle ilerde bir gun menide sperm cikcani soylemis buna cok sevindimmm heycan basti bakalmm tesede buluncakmi tup bebek tutcakmi fln diyr ama rabbim buyuk hersey yolunda gidicekdir insallah
merhaba tebrikler gozunuz aydin azo sebebiniz neydi ne kullandiniz? Her hangi bir bitkisel kullandiniz mi?
Ayyy canim kiyamam rabbim bu güzel duyguyu hepimize yasatsinbugün bi magzanın önünde arkadaşımı beklemek için banka otururken ikiz çocuklardan biri annesi geldi sanıp ANNNEEE diyerek bana koştu, babası annen diil o oğlum dedi... ne güzelmiş anne denmesi sana. ..sonra annesi geldi.. içim cız etti... içim yandı.. içim acıdı...
Beta caroten nicin verdiki doktorBizmki sebepsiz gibi bisey sadece fsh yüksek
Bitkisel olarak sadece isirgan cayi iciriyorummm
Igne beta caroten doktorun verdi ilaclari kullanyio
Beta caroten nicin verdiki doktor
merhaba nohut suyunu faydasını gördünüzmuYarım litre suyu kaynatıyorum 7 yemek kaşığı nohut atıyorum 10 dk kaynatıyorum ılıdıkdan sonra eşim içiyor sabah kahvaltıdan önce öğle yemeğinden sonra içmek gerekiyor diyor ama o kadar ayrıntılı uygulayamıyorum eşimin işinden dolayı şifa olur inşaallah.
fsh testini gidip mi verdiniz yoksa kargoylamı yolladınız fshboyama kargoyla yollayan varmı aranızda arkadaşlarKizlar merhaba esim bugun fish testini yapdirsi ve ardindanda doktorumuzla gorusmus doktorzmuz test sonucundan sonra artik tup bebege gecebilecegimii soylemis cok heycanliyimm cokda guzel seyler soylemis bizim degerlerimizi cok iyi bulmus ve bu degerlerle ilerde bir gun menide sperm cikcani soylemis buna cok sevindimmm heycan basti bakalmm tesede buluncakmi tup bebek tutcakmi fln diyr ama rabbim buyuk hersey yolunda gidicekdir insallah
Rabbim nasıl uygun gordüğünü bilemeyiz bir kapı kazanırsa bir kapı açılır elbet canim ins bundan snra hayırlı haberler alırsınız bizde sizde tüm bebek isteyenlere Rabbim nasip etsin insmerhabalar eşim perşembe günü mikro tese oldu malesef sperm bulunamadı,çok üzgünüm yerde miyim gökte miyim bilmiyorum rabbim kimseyi bu yollarda eylemesin çok zor sabretmek elden bişey gelmiyor rabbim hayırlı kapılar açsın hepimizde de
fsh testini gidip mi verdiniz yoksa kargoylamı yolladınız fshboyama kargoyla yollayan varmı aranızda arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?