Amin rabbim yardımcın olsun herşeyde vardır bir hayırmerhabalar eşim perşembe günü mikro tese oldu malesef sperm bulunamadı,çok üzgünüm yerde miyim gökte miyim bilmiyorum rabbim kimseyi bu yollarda eylemesin çok zor sabretmek elden bişey gelmiyor rabbim hayırlı kapılar açsın hepimizde de
Canim gecmis olsun, o durumdan bizde gectigimiz icin anliyorum seni, belki cikmasada belki sonuclar iyidir hucre olabilir, uzulme, insallah rabbim bizede bir gun nasip eder, sabredelim, rabbim kimseye yasatmasin, cok zor.merhabalar eşim perşembe günü mikro tese oldu malesef sperm bulunamadı,çok üzgünüm yerde miyim gökte miyim bilmiyorum rabbim kimseyi bu yollarda eylemesin çok zor sabretmek elden bişey gelmiyor rabbim hayırlı kapılar açsın hepimizde de
Gecmis olsun canim üzülme bu konuda yalniz degilsin vardir elbet rabbimin bir bildigi hakkimizda hayirlisi olsun kaan hocami yapti ameliyatimerhabalar eşim perşembe günü mikro tese oldu malesef sperm bulunamadı,çok üzgünüm yerde miyim gökte miyim bilmiyorum rabbim kimseyi bu yollarda eylemesin çok zor sabretmek elden bişey gelmiyor rabbim hayırlı kapılar açsın hepimizde de
Aminnn nerde varsaCanim gecmis olsun, o durumdan bizde gectigimiz icin anliyorum seni, belki cikmasada belki sonuclar iyidir hucre olabilir, uzulme, insallah rabbim bizede bir gun nasip eder, sabredelim, rabbim kimseye yasatmasin, cok zor.
Benim arkadas yolladi canim ondan biliyorum istanbulda veriyor tahlili kargoyla ankara yollaniyormus kaan hoca soyledi bir sıkıntı olmadiginifsh testini gidip mi verdiniz yoksa kargoylamı yolladınız fshboyama kargoyla yollayan varmı aranızda arkadaşlar
bizde yolladık kargoyla sonuç iyi çıkmadı benimde içim rahat etmemiştiBenim arkadas yolladi canim ondan biliyorum istanbulda veriyor tahlili kargoyla ankara yollaniyormus kaan hoca soyledi bir sıkıntı olmadigini
Canım sakin umudunu kaybetme 4-5 teseden sonra bile bulunan olmuş bende kaan aydosa gitmelisin canım biz emre bakırcıoğluna gitmiştik ama şimdi kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz Rabbim yardımcımız olsun...merhabalar eşim perşembe günü mikro tese oldu malesef sperm bulunamadı,çok üzgünüm yerde miyim gökte miyim bilmiyorum rabbim kimseyi bu yollarda eylemesin çok zor sabretmek elden bişey gelmiyor rabbim hayırlı kapılar açsın hepimizde de
bide siizn hormanlar nasıldı genetik falan?merhabalar eşim perşembe günü mikro tese oldu malesef sperm bulunamadı,çok üzgünüm yerde miyim gökte miyim bilmiyorum rabbim kimseyi bu yollarda eylemesin çok zor sabretmek elden bişey gelmiyor rabbim hayırlı kapılar açsın hepimizde de
geçmiş olsun ilk teseniz mi hic başka bir şey çıkmadımı azo sebebiniz nedir sizinmerhabalar eşim perşembe günü mikro tese oldu malesef sperm bulunamadı,çok üzgünüm yerde miyim gökte miyim bilmiyorum rabbim kimseyi bu yollarda eylemesin çok zor sabretmek elden bişey gelmiyor rabbim hayırlı kapılar açsın hepimizde de
geçmiş olsun sizin sorununuz nedir ? hangi ilaçları yazmış drKızlar kaan hocaya mail atmıştım sağolsun cvp yazmış bize ilaç tavsiyeetmişte ben bunları eczaneden reçetesiz alabilir miyim ki bilgisi olan var mı?
amin inşallah canım sağolasınRabbim nasıl uygun gordüğünü bilemeyiz bir kapı kazanırsa bir kapı açılır elbet canim ins bundan snra hayırlı haberler alırsınız bizde sizde tüm bebek isteyenlere Rabbim nasip etsin ins
Amin rabbim yardımcın olsun herşeyde vardır bir hayır
Canim gecmis olsun, o durumdan bizde gectigimiz icin anliyorum seni, belki cikmasada belki sonuclar iyidir hucre olabilir, uzulme, insallah rabbim bizede bir gun nasip eder, sabredelim, rabbim kimseye yasatmasin, cok zor.
hapinizden allah razı olsun hepimizinde hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ameliyatı antalyada özel tüp bebek merkezinde yaptırdık canımGecmis olsun canim üzülme bu konuda yalniz degilsin vardir elbet rabbimin bir bildigi hakkimizda hayirlisi olsun kaan hocami yapti ameliyati
Canım sakin umudunu kaybetme 4-5 teseden sonra bile bulunan olmuş bende kaan aydosa gitmelisin canım biz emre bakırcıoğluna gitmiştik ama şimdi kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz Rabbim yardımcımız olsun...
bide siizn hormanlar nasıldı genetik falan?
evet ilk mikro tesemiz,genetik tahlil iyi herşey normal hormonlarda çok kötü değil biraz fsh yüksek,iki yıl iğne tedavisi oldu eşim fakat bizde bi yararı olmamış öyle söyledi drgeçmiş olsun ilk teseniz mi hic başka bir şey çıkmadımı azo sebebiniz nedir sizin
sebebi bilinmiyor sebebsiz azo patoloji sonucunu bekliyoruz yarın belli olacak bakalım hayırlısıgeçmiş olsun ilk teseniz mi hic başka bir şey çıkmadımı azo sebebiniz nedir sizin
sizdeki sebeb ne canım emre bey tedavi uyguladımı size tese oldumu eşinCanım sakin umudunu kaybetme 4-5 teseden sonra bile bulunan olmuş bende kaan aydosa gitmelisin canım biz emre bakırcıoğluna gitmiştik ama şimdi kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz Rabbim yardımcımız olsun...
Emre Bey den neden vazgeçtiniz acaba ??Canım sakin umudunu kaybetme 4-5 teseden sonra bile bulunan olmuş bende kaan aydosa gitmelisin canım biz emre bakırcıoğluna gitmiştik ama şimdi kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz Rabbim yardımcımız olsun...
biz hic tese olmadik cnm emre bey cok iyi bi doktor cok sicak kanli ama tedavi uygulamadi hic kaan hocayla en azindan bi sansimizi denemek istiyoruz bizim azo gec indirilmis testis canimsizdeki sebeb ne canım emre bey tedavi uyguladımı size tese oldumu eşin
Canim sizin tedaviniz hangi asamada biraz bilgi verirmisin agustosda esim tese oldu canli sperm cikmadi lim 15 dusuk geldi hoca nebido igneyi verdi siz neler yaltinixbizde yolladık kargoyla sonuç iyi çıkmadı benimde içim rahat etmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?