Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ha iyi o zaman canim. Genart in başarı orani iyidir heralde. Senin doktorun da aysun hanim olsun bence, cok tatli bi doktor gerci diger jinekolog de cok ilgiliydi erkek olan. Hakkinizda hayırlısı olsun artik canim :)

Sagol cnm kadinla daha rahat ederm beli gidinxe bi konusiymm bakalmm cok heycanliyiimmm:))

Kaan hoca varsa kesin genarta git Aysun hoca da çok iyidir doktorun o olsun çok memnun kalırsın

Kızlar burda tedavi süreçlerini okumak istediğim kişilerin geçmişini okuyamıyorum önceden okuyabiliyodum şu bakım çalışmasından sonra okuyamıyorum nasıl okuyabilirim bilgisi olan var mı?

Kızlar burda tedavi süreçlerini okumak istediğim kişilerin geçmişini okuyamıyorum önceden okuyabiliyodum şu bakım çalışmasından sonra okuyamıyorum nasıl okuyabilirim bilgisi olan var mı?
maalesef okunamıyor canım geriye dönük sayfalara giderek bakabileceğiz sanırım

Kızlar Nasılsıniz hiç haber yokmu tedavi olanlar spemr çıkışı olanlar varmi tesede yada saman analizinde Rabbim hayırlı haberler almamızi nasip etsin hepimize ins

Kızlar Nasılsıniz hiç haber yokmu tedavi olanlar spemr çıkışı olanlar varmi tesede yada saman analizinde Rabbim hayırlı haberler almamızi nasip etsin hepimize ins
Merhaba bi arkadaş yazmıştı bi kaç gün önce kaynından celalettin perunun tedavisi sayesinde semen analizinde çıkış olduğunu ama ne kadar doğrudur bilemiyorum

Merhaba bi arkadaş yazmıştı bi kaç gün önce kaynından celalettin perunun tedavisi sayesinde semen analizinde çıkış olduğunu ama ne kadar doğrudur bilemiyorum
Merhaba canim cok durgunlukti artık buralar önceden yazışmalar çok oluyordu ins sizdede çıkış olur arkadaşım bizde az çıkış oldu Rabbim Şükür hep dua ediyorum hepimize jns bebeklerimizi kavusuruz bizim bir seneyi geçti ogrenli sizin ne durumda bahsetmek istersen

Benim eşime sertoli cell only sendtomu teşhisi koyuldu 9kromozom sıkıntısı var. Eşim bir kez tese oldu ünv hastanesinde iki kez tese oldu. İki kez denedik olmadı. Memoriale gittik. En son ocakta deneme düşünüyoruz. Sizinde azo muydu nasıl çıkış oldu ve ne yaptınız acaba

Olmadı derken sperm bulunamadımı tüp denediniz tutmadımı canım

Hala dondurulmuş var ama sperm dokusu. Memorialde semra hnm onları kullanmayı istemediği için tekrar tese olacak eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…