ha iyi o zaman canim. Genart in başarı orani iyidir heralde. Senin doktorun da aysun hanim olsun bence, cok tatli bi doktor gerci diger jinekolog de cok ilgiliydi erkek olan. Hakkinizda hayırlısı olsun artik canim :)
Kaan hoca varsa kesin genarta git Aysun hoca da çok iyidir doktorun o olsun çok memnun kalırsınCanim cok sagol yazdigin iciin genartida hrsyide kaan hoca önerdi genarta karar verdik kaan hoca yapicak teseyi müfit güneli bilmiyorum tanimiyorum ürologmu? Tesemi yapiyo yoksa tüp bebek mi ona göre oraya gittimde onu istemiymm hrs biraz pahali geldi ve pekde yapan yok hrs de tüp bebegi bizde o yüzden genarta karar verdl yok canm ocakda tese bende hazirlancam ama bugün kararimi bildirmem gerekiyofu bi kac islem vardi da ondan
Kaan hoca varsa kesin genarta git Aysun hoca da çok iyidir doktorun o olsun çok memnun kalırsın
maalesef okunamıyor canımKızlar burda tedavi süreçlerini okumak istediğim kişilerin geçmişini okuyamıyorum önceden okuyabiliyodum şu bakım çalışmasından sonra okuyamıyorum nasıl okuyabilirim bilgisi olan var mı?
Çok saçma yapmışlar ben çok şey öğreniyodum geçmişi okuyarakmaalesef okunamıyor canımgeriye dönük sayfalara giderek bakabileceğiz sanırım
evet canım kötü olduÇok saçma yapmışlar ben çok şey öğreniyodum geçmişi okuyarak
bız daha tedavıye baslamadık kı hıcBende gonderdim 10 da gelcekmis haber sizin demi nebido igneden sonra ilk kan tahlilinizmi bu
bugün bi magzanın önünde arkadaşımı beklemek için banka otururken ikiz çocuklardan biri annesi geldi sanıp ANNNEEE diyerek bana koştu, babası annen diil o oğlum dedi... ne güzelmiş anne denmesi sana. ..sonra annesi geldi.. içim cız etti... içim yandı.. içim acıdı...
Biz kullaniyoruz. Fakat kapsul değil şase olanimrb arkadaşlar Promotil M kapsül kullananlar var mı ?
Merhaba bi arkadaş yazmıştı bi kaç gün önce kaynından celalettin perunun tedavisi sayesinde semen analizinde çıkış olduğunu ama ne kadar doğrudur bilemiyorumKızlar Nasılsıniz hiç haber yokmu tedavi olanlar spemr çıkışı olanlar varmi tesede yada saman analizinde Rabbim hayırlı haberler almamızi nasip etsin hepimize ins
Merhaba canim cok durgunlukti artık buralar önceden yazışmalar çok oluyordu ins sizdede çıkış olur arkadaşım bizde az çıkış oldu Rabbim Şükür hep dua ediyorum hepimize jns bebeklerimizi kavusuruz bizim bir seneyi geçti ogrenli sizin ne durumda bahsetmek istersenMerhaba bi arkadaş yazmıştı bi kaç gün önce kaynından celalettin perunun tedavisi sayesinde semen analizinde çıkış olduğunu ama ne kadar doğrudur bilemiyorum
Benim eşime sertoli cell only sendtomu teşhisi koyuldu 9kromozom sıkıntısı var. Eşim bir kez tese oldu ünv hastanesinde iki kez tese oldu. İki kez denedik olmadı. Memoriale gittik. En son ocakta deneme düşünüyoruz. Sizinde azo muydu nasıl çıkış oldu ve ne yaptınız acabaMerhaba canim cok durgunlukti artık buralar önceden yazışmalar çok oluyordu ins sizdede çıkış olur arkadaşım bizde az çıkış oldu Rabbim Şükür hep dua ediyorum hepimize jns bebeklerimizi kavusuruz bizim bir seneyi geçti ogrenli sizin ne durumda bahsetmek istersen
Olmadı derken sperm bulunamadımı tüp denediniz tutmadımı canımBenim eşime sertoli cell only sendtomu teşhisi koyuldu 9kromozom sıkıntısı var. Eşim bir kez tese oldu ünv hastanesinde iki kez tese oldu. İki kez denedik olmadı. Memoriale gittik. En son ocakta deneme düşünüyoruz. Sizinde azo muydu nasıl çıkış oldu ve ne yaptınız acaba
Yanlış yazmışım bir keZ tese oldu ve iki kez deneme yaptık. Gebelik olma dıOlmadı derken sperm bulunamadımı tüp denediniz tutmadımı canım
Tesede bulunmuş ne guzel yıne bulunur bu sefer olur inşallah canımYanlış yazmışım bir keZ tese oldu ve iki kez deneme yaptık. Gebelik olma dı
İnşllh ama kromozom bozukluğu için genetik değerlendirme önereceğini söyledi murad bey. Pgd testi mi demek istedi bilmiyorum ki ???Tesede bulunmuş ne guzel yıne bulunur bu sefer olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?