Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizimde hersey normaldi ama sperm çıkmadi hiç hep sifirdi snra bizim ileri derece variskosel çıktı doktor bi ameliyat yapalım yaşınız genç dedi yüzde beş ihtimal çıkar dedi ama b3nde variskosel sebep olmaya bilir dedi bizde ameliyat olduk bekledik iki kere test verdi şükür Mevlaya tabi soktu benim için ve eşim içi çok şükür azda olsa çıkışımız oldu onlarla deniycez ama yeterli olurmu tüp bebege bilmiom motil sperm çıkışı yazio doktor yeter dedi ins herkes muradına ersin siz hangi üniversite hastensinde denediniz ins tesede tekrar bulunur Allahın izniyle uni hastanesinde memnun musunuz bide gidicez de

arkadaşlar iyi akşamlar celalettin hocaya gittik muayene olduko diğer hocalar tese demişti bizde biraz tedavi olmaktan yana karar aldık. spermiyogram da hücreler vs çıktı canlı cansız sperm yok diğer herşey normal hoca da üretim var ama tıkanıklık var dedi herkesin kullandığı pregnly verdi. şimdi burada bi arkadaşta okudum fsh ı normal olduğu halde pregnly vermiş. pregnly galiba fsh düşürüp testeron yükseltiyor normal olan fsh ın düşmesinin bi zararı olur mu acaba ya tedaviye başlayacaz ama içimiz yine sorular la dolu.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize

İnşallah tikanikliktirda bol bol spemr çıkar arkadasim

inşallah canım valla ne bileyim güya üretimde sıkıntı yok e içerde varsa da tese olmak gelmiyor içimizden bi 5 6 ay bakacaz ne ilerleme olacak
Bencede bizde altı ay bekledik canim tedavi sürecini snra variskosel olduk altı ayda onu bir nedir aynı yerdeyim şükür sperm ulaştık ins sizde incelik normal çıkış olsun ins bizim gibi tese zaten mecbur oluyoruz cikisiniz olmasi daha iyi öyle bir imkan varsa önce tedavi derim ben Biz öyle yaptık yani hakkımızda hayırlısı burdan yaz gelişmeleri arkadasim

evet en son yol tese zaten hiç çıkmadı en son tese yi deneyecez. inşallah senin kadar şanslı oluruz canım sağolasın

evet en son yol tese zaten hiç çıkmadı en son tese yi deneyecez. inşallah senin kadar şanslı oluruz canım sağolasın
Evet belki çıkış olsu die bir adım onsekiz ama hiç bilemem ki kuzum keşke kendimi bende sansli hissettim üç yıllık evliyim arkadaşlarımın ikinci oldu ins sizdede çıkış olur Rabbimden dilerim kimse yaşadığımızi yaşamanın biliyorum bir sen ebizdede çıkış yoktu canim
Jns arkadaşım ne günler geçirdiğini bende iyi biliosun arkadaşlarım ikinci bebekleri oldu üç yıldır hep mücadele şükür bu duruma geldik şanslı miyim biliom ama çok şükür bugünumuze jns sizde ve tum isteyenlerede çıkış olsun hersey yeni baslio bizim içinde hakkımızda herseyin en güzeli ve hayırlısı ins kaderdaslaeim

17 tane yunurta toplandi. 15 tanesi kaliteli dendi. Bende çok sevindim. Ertesi gün aradi doktorum. Hicbir embriyonuz olusmadi diye. Dna hasar testi falan verdik iste. Genetik kan testi bir de. Yani olmamis iste bilmiyoruz ki arastiriyorlar.

Bes yuz bin sperm cikmis. Cikis var cok sukur ama olmayinca olmuyor. Sana bunu demek istiyorum. Yumurta kaliteli e sperm de var yeter demislerdi. Ama olmuyor iste. Ol desin olur Insallah tum isteyenlerin. Rabbim sabir ve selamet versin. Cumle müslüman kardeslerime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…