Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hormonlarınız nasıldı tese olurken
Tese olmadan 1 sene önce baktırmıştık fsh 24 tü canım ilk tüp bebek denemesinde 50 ve üzeri doğal çıkış vardı o yüzden tese olmadı ikincide başka merkezde yaptırdık onlar doğal çıkış olmadığını söyleyip teseye aldılar ben hiç inanmadım ama neyse hiç olmadı kenarda spermimiz durur rahat olurum dedim fsh yüksek diye tesede çıkmama ihtimali yok bence bizde 24 ken bile normal çıkış vardı hep

Son düzenleme:
Bişey demedi dedim aynı hic bi değişiklik yok yüksek dozda veriyorum zaten demiş bu ay bu sonuclara nedicek bilmiyorum 8 ay olacak aralık bitince tedaviye başlayali
Bizim ilk baslarken tedaviye fsh 25 idi ondan sonra ilk ayda hemen 0.7 düstü klomeni kullanya basladik yavas yavas her ay yukselmeye baslamisti esin hic tese oldumu

Bizim ilk baslarken tedaviye fsh 25 idi ondan sonra ilk ayda hemen 0.7 düstü klomeni kullanya basladik yavas yavas her ay yukselmeye baslamisti esin hic tese oldumu
Yok olmadı tese işte hep okuyorum böyle ilk ayda duşuyo bi bizimki duşmuyo vücut direniyo resmen tedaviye buğun sonuçları aldık yıne husran iğnesiz duştu bitkiselşeylerle iğne duşurmedi hayretki hayret

Bu ay cakşırı deneyim dedim sabah cakşır akşamları ısırgan çayı yaptım fsh önceki ay 30du bunları kullandık 36 olmuş bıraktık cakşırı tabi her vücut aynı tepkiyi verecek değil bize iyi gelmeyen başkasına iyi gelir

Be

Bende bu aralar çok duygunum yirmi gün sonra tüp bebek tedavim başlıyor Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin biz genetik yaptık normal çıktı canim siz yaptirdinizmi damlaalp
Bizde bi hafta once kan vermiştik. Sonucu on bes gune falan cikar dediler ama cikmadi. Allah emeklirini ve emkelrimizi bosa cikarmasin. Sperm cikacak ve embriyolariniz olacak insallah. Bize bi ton bir syelr verdi vala. Insan kime inaxagini guvenecegini de sasiriyor

Canım devlete mi verdiniz özelde mi biras geç cikio genetik sonuçlar bizde beklemiş tık genetik sonucu siz ona göremi yol izliyceksinuz genetik normal bizim sperm var ama sayısı az hareketli şükür genetik normal olunca döllenme normal oluyo dimi onu merak ettim yani sizin döllenme sebebi genetik olabilir mi ins hepimiz asilacak şeylerle karşılaşır da yavrumuzu ku ağımıza alırız Cemil cumlemıze

Slm kader arkadaslarim biz bir buçuk senedir c.peruda tedavi görüyoruz bugun esim sperm testi verdi elonge hücreler cikti inşallah kisa zamanda spermide görürüz RABBİM hepimizin yardimcisi olsun hocayla gorusmeye gidecegiz bakalim.ne.diyecek

Rabbim gönlündekini versin canim ins iyi haberler duyarsınız yarinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…