- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
Tese olmadan 1 sene önce baktırmıştık fsh 24 tü canım ilk tüp bebek denemesinde 50 ve üzeri doğal çıkış vardı o yüzden tese olmadı ikincide başka merkezde yaptırdık onlar doğal çıkış olmadığını söyleyip teseye aldılar ben hiç inanmadım ama neyse hiç olmadı kenarda spermimiz durur rahat olurum dedim fsh yüksek diye tesede çıkmama ihtimali yok bence bizde 24 ken bile normal çıkış vardı hepHormonlarınız nasıldı tese olurken
Canim hicmi düsmedi sizde fsh?Genetik olmayıp fsh duşmeyen varmı her ay husran ya ha bu ay düşecek ha şu ay sonuc yıne aynı :-(
45di ilk başta 35 oldu iğne kullanmadan iğneye başladık 24 oldu ve tekrar yükseldi hep 35 kaç ay oldu lh 14 buay 19 olmuş :-(Canim hicmi düsmedi sizde fsh?
Bişey demedi dedim aynı hic bi değişiklik yok yüksek dozda veriyorum zaten demiş bu ay bu sonuclara nedicek bilmiyorum 8 ay olacak aralık bitince tedaviye başlayaliKac ay oldu tedaviye baslayali hoca nediyor bu duruma
Bizim ilk baslarken tedaviye fsh 25 idi ondan sonra ilk ayda hemen 0.7 düstü klomeni kullanya basladik yavas yavas her ay yukselmeye baslamisti esin hic tese oldumuBişey demedi dedim aynı hic bi değişiklik yok yüksek dozda veriyorum zaten demiş bu ay bu sonuclara nedicek bilmiyorum 8 ay olacak aralık bitince tedaviye başlayali
Yok olmadı tese işte hep okuyorum böyle ilk ayda duşuyo bi bizimki duşmuyo vücut direniyo resmen tedaviye buğun sonuçları aldık yıne husran iğnesiz duştu bitkiselşeylerle iğne duşurmedi hayretki hayretBizim ilk baslarken tedaviye fsh 25 idi ondan sonra ilk ayda hemen 0.7 düstü klomeni kullanya basladik yavas yavas her ay yukselmeye baslamisti esin hic tese oldumu
Embriyoya mıGenetik testi yaptirdiniz mi hic kizlar
Biz yapdirdik canim azfc delesyonu cikti belirli bolgelerde silinme varmisGenetik testi yaptirdiniz mi hic kizlar
Bende bu aralar çok duygunum yirmi gün sonra tüp bebek tedavim başlıyor Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin biz genetik yaptık normal çıktı canim siz yaptirdinizmi damlaalpBiz yapdirdik canim azfc delesyonu cikti belirli bolgelerde silinme varmis
Rabbim yüzünü güldürsün canimBe
Bende bu aralar çok duygunum yirmi gün sonra tüp bebek tedavim başlıyor Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin biz genetik yaptık normal çıktı canim siz yaptirdinizmi damlaalp
Amin kardeşim hepimizin ins kafamda rahatlasa keşke bide şu düşünce var özelde mi yaptırsak die pisman olmak istrmiom ama biz ne yapsak bos Rabbim bilir hayırlısı insRabbim yüzünü güldürsün canim
Bizde bi hafta once kan vermiştik. Sonucu on bes gune falan cikar dediler ama cikmadi. Allah emeklirini ve emkelrimizi bosa cikarmasin. Sperm cikacak ve embriyolariniz olacak insallah. Bize bi ton bir syelr verdi vala. Insan kime inaxagini guvenecegini de sasiriyorBe
Bende bu aralar çok duygunum yirmi gün sonra tüp bebek tedavim başlıyor Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin biz genetik yaptık normal çıktı canim siz yaptirdinizmi damlaalp
Canım devlete mi verdiniz özelde mi biras geç cikio genetik sonuçlar bizde beklemiş tık genetik sonucu siz ona göremi yol izliyceksinuz genetik normal bizim sperm var ama sayısı az hareketli şükür genetik normal olunca döllenme normal oluyo dimi onu merak ettim yani sizin döllenme sebebi genetik olabilir mi ins hepimiz asilacak şeylerle karşılaşır da yavrumuzu ku ağımıza alırız Cemil cumlemızeBizde bi hafta once kan vermiştik. Sonucu on bes gune falan cikar dediler ama cikmadi. Allah emeklirini ve emkelrimizi bosa cikarmasin. Sperm cikacak ve embriyolariniz olacak insallah. Bize bi ton bir syelr verdi vala. Insan kime inaxagini guvenecegini de sasiriyor
Rabbim gönlündekini versin canim ins iyi haberler duyarsınız yarinnSlm kader arkadaslarim biz bir buçuk senedir c.peruda tedavi görüyoruz bugun esim sperm testi verdi elonge hücreler cikti inşallah kisa zamanda spermide görürüz RABBİM hepimizin yardimcisi olsun hocayla gorusmeye gidecegiz bakalim.ne.diyecek
Esim pregnyl igne bitkisel kurler findik ceviz haftada 2 kere balik caksir kökü suyu balHayirli olsun. Ne kullandiniz tedavi suresince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?