- 23 Ekim 2015
- 230
- 129
- 103
- 38
Allah yardımcınız olsun canım Rabbim hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inş...Estegfirullah ne demek Canım eşimin 7 yasında ilk indirme olmuş tekrar ameliyat olması gerekirken aile ihmali yüzünden 30 yasında 2 .ci indirme oldu yani canım biz gerçekten zor bi vakayiz ama Rabbim büyük zaten bu teseden sonra birakiyoz tedaviyi hormonlar FSH mız hep yüksekti simdi ignelerle düştü artik sadece işimiz Allaha kalmis
Tamam canim geldik hastanedeyiz dua bekliyom kızlar çok heyecanliym
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah iyi sonuç alırsınız darısı tüm bekleyenlerimizin başınaTamam canim geldik hastanedeyiz dua bekliyom kızlar çok heyecanliym
Tamam canim geldik hastanedeyiz dua bekliyom kızlar çok heyecanliym
Sağol canım inşallahAllah yardımcınız olsun beklemek çok zor bilirim hayırlısıyla güzel haberler yazarsın inşallah.
Sağol canım aminAllah yar ve yardımcınız olsun inşallah iyi sonuç alırsınız darısı tüm bekleyenlerimizin başına
Ay inşallah dua ediyom oturmusAllah yardimciniz olsun caniimmm insallah bulunacakdir inaniyoorum ben rabbim büyük
Canimmmm Allahhh yardimciniz olsunn sizi feraha cikarsin inşaAllahhhhhAy inşallah dua ediyom oturmus
Ay inşallah dua ediyom oturmus
Canım inşAllah yüzünüzü güldürsün RabbimAy inşallah dua ediyom oturmus
Hadi canim insallah guzel haberine hep beraber sevinirizAmin hepimizin inşallah
Canimm cok uzuldummmmKızlar olmadı çıkmadı çok uzgunuz esimle vazgecin dediler dua edin eşim çok agliyor
Kızlar olmadı çıkmadı çok uzgunuz esimle vazgecin dediler dua edin eşim çok agliyor
canim cok üzüldüm o aciyi cok iyi biliyorum sakin kendini birakma esine destek ol rabbim yardimcimiz olsunKızlar olmadı çıkmadı çok uzgunuz esimle vazgecin dediler dua edin eşim çok agliyor
Canım benim Allah eşine acil şifalar sanada dayanma gücü versin. İnan çok üzüldümKızlar olmadı çıkmadı çok uzgunuz esimle vazgecin dediler dua edin eşim çok agliyor
Amin arkadaşım hepimizin yardımcısı olsun Rabbim mucizesi yollasin ins aminCanım benim Allah eşine acil şifalar sanada dayanma gücü versin. İnan çok üzüldümAllah yardımcınız olsun. İnşallah Rabb gönderir mucizesi bol Rabbimin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?