Sağol canım halen soktayimcanim cok üzüldüm o aciyi cok iyi biliyorum sakin kendini birakma esine destek ol rabbim yardimcimiz olsun
Amin sağol canım çok zorCanım benim Allah eşine acil şifalar sanada dayanma gücü versin. İnan çok üzüldümAllah yardımcınız olsun. İnşallah Rabb gönderir mucizesi bol Rabbimin.
Sağol canım esim çok yıkıldıktan çok uzun tedaviden sonra umutluyduk ama murat bey artik vazgecin dedi nasıl dayanılır bu acıya Rabbim sabir verAmin arkadaşım hepimizin yardımcısı olsun Rabbim mucizesi yollasin ins amin
Canım sakın umudunuzu kaybetmeyin sen söylemiştin olgunlaşmamış spermlerimiz var diye onlarla denersiniz rabbimin katında imkansız diye bişey yokKızlar olmadı çıkmadı çok uzgunuz esimle vazgecin dediler dua edin eşim çok agliyor
Canım çok üzüldüm. inan gördüm bende başladım burda ağlamaya. rabbim yardımcınız olsun. Rabbim sabırlar versin sana da eşine de Rabbim çok zorKızlar olmadı çıkmadı çok uzgunuz esimle vazgecin dediler dua edin eşim çok agliyor
Canım benim Allah yardımcınız olsun. Insallah Rabbim birgun hepimizin yüzünü güldururSağol canım halen soktayim
Kızlar olmadı çıkmadı çok uzgunuz esimle vazgecin dediler dua edin eşim çok agliyor
Sağol canım Allah dilerse olur Rabbim tevekkulumu artirsin yoksa bu aci dinmez canımCanım benim inan çok üzüldüm allah yardımcınız olsun rabbim bir mucize nasip etsin dilerim en kısa zamanda evlat hasretin diner allahtan bir mucize diliyorum senin için
arkadaşım geçmiş olsun Allah sanada eşine de dayanma gücü versin.Okurken gözlerim doldu bizde aynı yolda olduğumuz için hepimiz seni çok iyi anlıyoruz.benim eşimde 3.tesesini olacak bakalım bende korkuyorum ya çıkmazsa diye..Ama elden ne gelir ki?bizim elimizden gelen kısmı buraya kadar olup olmayacağı Rabbimin takdirine bağlı. ne kadar kendimizi parçalasakta Rabbim neyi yazdıysa onu yaşıyoruz.Duygularını hislerini çok iyi anlıyorum.Sağol canım Allah dilerse olur Rabbim tevekkulumu artirsin yoksa bu aci dinmez canım
Sağol canim inan daha tutuyom kendimi ne oldu bilmiyom donmusum sanki tikandim agliyamiyom bile eşim üzülmesin diye Rabbim dayanma gücü verCanım çok üzüldüm. inan gördüm bende başladım burda ağlamaya. rabbim yardımcınız olsun. Rabbim sabırlar versin sana da eşine de Rabbim çok zor
Sağol canım inşallah sizde çıkar bize artik 3 tese şansı bile vermedi doktor içimde yangın var sankiarkadaşım geçmiş olsun Allah sanada eşine de dayanma gücü versin.Okurken gözlerim doldu bizde aynı yolda olduğumuz için hepimiz seni çok iyi anlıyoruz.benim eşimde 3.tesesini olacak bakalım bende korkuyorum ya çıkmazsa diye..Ama elden ne gelir ki?bizim elimizden gelen kısmı buraya kadar olup olmayacağı Rabbimin takdirine bağlı. ne kadar kendimizi parçalasakta Rabbim neyi yazdıysa onu yaşıyoruz.Duygularını hislerini çok iyi anlıyorum.
Rabbim tevekkülunu arttirsin acını dindirsin sabırlar versin bir tek allah a inan gerisi inanki yalan rabbim hepimize anne olma duygusunu tattirsin aminnnnSağol canım Allah dilerse olur Rabbim tevekkulumu artirsin yoksa bu aci dinmez canım
Sağol canım Rabbim dizede sabir versinTüh ya çok üzüldüm bilirim bizde çok ağlamıştık Allah yardımcınız olsun ne desem boş
geçmiş olsun canım..Kızlar olmadı çıkmadı çok uzgunuz esimle vazgecin dediler dua edin eşim çok agliyor
Arkadasim ne denirki ? Bende yasadim bu aciyi, teseler arttikca huzun ve umut beraber yuruyor, rabbimden hep hayirlisini diliyorum, hakkimizdan hayirlisi buymus, kader kismet, rabbimin bildigi vardir deyip hemen atlat insallah bu uzuntuyu, gecmeyen uzuntuyu..gece gunduz aklimda, hic bir seye eskisi gibi sevinemiyorum, bizimde tek eksigimiz o, belkide olunca kiymetinimi bilemiyecektik bilmiyorum canim teselli ariyorum heryerde her saat her dakika..uzuluyorum, cevap bir tane var, kader, elhamdulillah inaniyoruz, zor degilmi sorusunu sorunca, seni beni hepimizi kimse anliyamaz, bizler haric kimse, rabbimden hepimizin ve senin icin sabir diliyorum, sagligimiz sihatimiz yerinde cok sukur, hayatimiz imtihanKızlar olmadı çıkmadı çok uzgunuz esimle vazgecin dediler dua edin eşim çok agliyor
Ayy canim benim yaa inssallah bir gün bu icimizdeki yangın sõner Allahtan umut kesilmiyor üzme kendini herseyin basi saglik bugunumuze sukur edelim seni cok iyi anliyorum 12 senedir ugrasiyos nasipten otesi olmuyorSağol canım inşallah sizde çıkar bize artik 3 tese şansı bile vermedi doktor içimde yangın var sanki
Yanlis anlamadiysam ilk tesenizde tedavi olup olmussunuz, biz tedavi olmadan tese olduk cnm yurt disinda olduk, esim 5 yaslarinda testis indirme ameliyati olmus cift tarafli, bilemiyorum cnm fsh 17 gorduk sonra 20 lerde pekte olcmediler en son bir sene once olculdu, tesede germinal hucre bulunamadi, sadece certoli hucre, bende kimi dinleyecegimi sasirdim inan rabbim sabir versin, tr deki doktorlarla gorustum yuksek yuzde sansi veriyor neye gore anlamiyorum, kimi bolgede bulunabilir diyor kimi doktor kimisi tedavi bilemiyorum yolumu kaybettim gibi hissediyorum artik etrafimda cocuktan bahseden insanlara tahammul edemez duruma geliyorum rabbim sabir versinmerhaba canım.bizim azo sebebimiz sanırım eşimin küçükken geçirdiği ateşli hastalıklar.hormon değerleri biraz düşük genelde hormon iğneleri vuruldu ama sonra kontrol altında alındı, tetsi büyüklüğümde, genetikte sıkıntı yok.illek murad bey bizden inhibin-b testini istedi, bunun düşük çıkması micro tese için önemli dedi, ve düşük çıktı.fakat genetik testini tüm bölge için yaptrılamsını istedi, daha iyi sonuç verebilir bize dedi.şimdi genetik testini tüm bölge için yaptıracağız, hormon tahlilii de daha detyalı sitedi, biz illek gittik daha murad beye.sonra gerek görürüsem bir iki ay daha iğne vurullusuınuz sonra da tese istedi.sizin sıkıntınız nedir, hangi doktora gttiniz canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?