Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet biz bu yola önce kaan hocayla basladık bizide once tese yaptı çıkmadı sonra tedavi verdi ama kaan hoca işini iyi yapan bir doktordur canım gerçekten nasip aslında ama inşallah sizde vede tedavisi devam eden bütün arkadaslarda cıkar

amin sağol canım hayır dünen eşim tese oldu hucre çıkmadı benide hazırladılar ama sperm çıkmayınca bana iğne verdiler bu ay onları atcakmış vucudum nasip canım
Biliyorum eşinin tese olduğunu canim cok dua ediyorum sana Rabbim ferahlatsin dualarim da sin arkadaşım ins hersey duzelcek psikolojinizde ins kardesim

evet biz bu yola önce kaan hocayla basladık bizide once tese yaptı çıkmadı sonra tedavi verdi ama kaan hoca işini iyi yapan bir doktordur canım gerçekten nasip aslında ama inşallah sizde vede tedavisi devam eden bütün arkadaslarda cıkar
ilk tesenizi kaan hoca da mı oldunuz?
ikinci teseyi neden kaan hocada olmak istemediniz canım?
birde murad hocada tese kaç saat sürdü?

Biliyorum eşinin tese olduğunu canim cok dua ediyorum sana Rabbim ferahlatsin dualarim da sin arkadaşım ins hersey duzelcek psikolojinizde ins kardesim
sagol kardesim inşallah rabbime sıgındım artık zaten hep ona sıgınmışımdır ama boyle bır acıda en buyuk teselli tevekkuldur biliyom yoksa insan yıkılır hafta sonu onlisans sınavım var ama hiç çalışamadım bu sefer girecem belki butunlemerde veririm dersleri içimden hiç ders çalışmak gelmiyor inan bende hep burdaki tum arkadaslara sizlere dua ediyom

ilk tesenizi kaan hoca da mı oldunuz?
ikinci teseyi neden kaan hocada olmak istemediniz canım?
birde murad hocada tese kaç saat sürdü?
evet ilk teseyi kaan hoca yaptı 6 ay hcg tedavisi gorduk sonra 2 yılda celalettin hocada bi umut normal çıkış olur diye iğne bitkisel her şeyi denedik olmayınca murat beyde 2 tesemizi yaptık tesemiz 45 dk surdu canım

evet ilk teseyi kaan hoca yaptı 6 ay hcg tedavisi gorduk sonra 2 yılda celalettin hocada bi umut normal çıkış olur diye iğne bitkisel her şeyi denedik olmayınca murat beyde 2 tesemizi yaptık tesemiz 45 dk surdu canım
Canim azospermi sebebiniz bellimi gennetik test yaptirdinizmi tekrar cok gecmis olsun bizde suan tedavideyiz 3 basarisiz tese ameliyati var Allah yardimcimiz olsun

Biliyorum üzülüyoruz üzgünüm ama sabretmek ne güzel bir kabullenistir bitmedi evet hersey bitmedi hayat devam edio esin sağlıklı çok şükür sende arkadaşım biliyorum ne kadar zor olduğunuzu bizi biz anlarız hepimiz burda savaş veriyoruz evlat die hepimiz aynıyiz ama kendini birakma Rabbim ol demesi yeter bunu unutma Rabbim yeterki istesin

Kiizlaar fish testi sonucumuz cikdi %2 haploid cikmisfi hicbir hücrefe kuyruk olusumu izlenmemekdir yaziyo sanirim kuyruksuz tesede kuyrklu bulunurumuki acaba ocakda tüp bebege baslicaz cünki kafam cok karisik

Kiizlaar fish testi sonucumuz cikdi %2 haploid cikmisfi hicbir hücrefe kuyruk olusumu izlenmemekdir yaziyo sanirim kuyruksuz tesede kuyrklu bulunurumuki acaba ocakda tüp bebege baslicaz cünki kafam cok karisik
Tüp bebeği neyle yapacaksınız haploid le mi yoksa donmus sperm varmı bizde de yüzde 5 çıkmıştı.

bizimde oyle cnm bazı arkadaslar benı tanır bayadır gırmıyorum cnm benım esımdede aynı sorun var bı kere ındırme amelıyatı ve tese oldu gecen senede ıkıncı tesesını oldu emre bakırcıoglunda oldu ıkıncı tesyı ama hıc sıperm cıkmadı malesef suan hıc bısı yapmıyoruz sadece kagan hocayla gorusuyoruz kendını uzme sakın bılıyorum cok zor ama bırakma kendını arastırmalara devam et rabbım yardım edecek ınsallah burdakı butun arkadaslarımıza kardeslerımıze ıcındede bıze ugrasıp cabalayıp rabbımız yardımıyla basaracagız ınsallah tek dılegım bu suan murad bey ne dedı sıze ılerıye donuk bı tedavı uygulayacakmı

evet ilk teseyi kaan hoca yaptı 6 ay hcg tedavisi gorduk sonra 2 yılda celalettin hocada bi umut normal çıkış olur diye iğne bitkisel her şeyi denedik olmayınca murat beyde 2 tesemizi yaptık tesemiz 45 dk surdu canım[/QUO

Geçmiş olsun,Allah sabır versin,inşallah hepimiz iyi günler göreceğiz...Tese ameliyatı zorlu bi ameliyat mı? çıktıktan sonra yürümekte zorluk çekti mi eşin?Araba falan kullanmamak gerekiyomuş sanırım. Eşimi alıştırmam lazım bu ameliyata artık psikolojik olarak benim de :( nasıl bi ameliyat olduğunu merak ediyoruz...

İlk tesenizmi canım bizim 2 .ciydi ilkinde eşim bu kadar rahatsız olmadı canım şimdi hem şişlik hem morluk var canı çok yanıyor ama belli etmiyor bende onun yanında agliyamiyom hep bi köşelerde göz yasimi siliyom burada asıl bayanların çok metanetli olmazı lazım çünkü hem üzülüp hemde bunu belli edememek çok zor Rabbim YARDIMCINIZ olsun canim

Back
X