Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hayat devam ediyor zaten sizinle paylasabiliyom bu duygularımı kimse anlamaz bizi İnsallah Rabbimin bize verdiği bu imtihan bizi sevdiği içindir o zaman insan diyorki Rabbim kahrından hoş lutfunda aksi taktirde çok üzülür insan canımBiliyorum üzülüyoruz üzgünüm ama sabretmek ne güzel bir kabullenistir bitmedi evet hersey bitmedi hayat devam edio esin sağlıklı çok şükür sende arkadaşım biliyorum ne kadar zor olduğunuzu bizi biz anlarız hepimiz burda savaş veriyoruz evlat die hepimiz aynıyiz ama kendini birakma Rabbim ol demesi yeter bunu unutma Rabbim yeterki istesin
Kendini rahatlatmak lazım evet streslisin esin suan bişey kullaniomu ilaç filan sizde çıkmıştı ilk teesede kiyruksuzdu dimi öyle hatirliom onla tüp bebek yapilabilir mi ınsallh yüzünüz gülsün canim kimde olacaksın ikinci teseyiYok donmus yok tese olcak esim ben hazirlancam gelecek ay baslicaz tedirginimm o yüzde 5le tüp bebegemi gectiniz
Canım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarimdasinEvet hayat devam ediyor zaten sizinle paylasabiliyom bu duygularımı kimse anlamaz bizi İnsallah Rabbimin bize verdiği bu imtihan bizi sevdiği içindir o zaman insan diyorki Rabbim kahrından hoş lutfunda aksi taktirde çok üzülür insan canım
Sağol canım Allah razı olsunCanım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarimdasin
Mrb canım ne güzel haploit çıkmış şansınız yüksek inşallah bolca çıkar tesede canım nekadar tedavideydiniz canım bide sebep ne Allah'ım yüzünüzü güldürsün inşallahYok donmus yok tese olcak esim ben hazirlancam gelecek ay baslicaz tedirginimm o yüzde 5le tüp bebegemi gectiniz
Kendini rahatlatmak lazım evet streslisin esin suan bişey kullaniomu ilaç filan sizde çıkmıştı ilk teesede kiyruksuzdu dimi öyle hatirliom onla tüp bebek yapilabilir mi ınsallh yüzünüz gülsün canim kimde olacaksın ikinci teseyi
Mrb canım ne güzel haploit çıkmış şansınız yüksek inşallah bolca çıkar tesede canım nekadar tedavideydiniz canım bide sebep ne Allah'ım yüzünüzü güldürsün inşallah
Hımm tesede çıkarsa onla deneyecek yani çıkmazsa haploid le mi . .. aynen bizimde 2. Tesede çıkarsa onla olacaktı çıkmadı için haploid le denendi..sizin ilk tese mi azo sebebi neydi sizin... inşallah hersey yolunda gider..Yok donmus yok tese olcak esim ben hazirlancam gelecek ay baslicaz tedirginimm o yüzde 5le tüp bebegemi gectiniz
Hımm tesede çıkarsa onla deneyecek yani çıkmazsa haploid le mi . .. aynen bizimde 2. Tesede çıkarsa onla olacaktı çıkmadı için haploid le denendi..sizin ilk tese mi azo sebebi neydi sizin... inşallah hersey yolunda gider..
Saol canim iyiyim sen nasilsin tedaviye devam ilk kan tahlilini taptirdik fsh 0.4 olmus testo 4.5 hocadan haber bekliyoz beta caratone devam siz naptiniz varmi bi gelismecanım nasılsın tedavıye devammı bı gelısme varmı sende
Evet dogru hatirlamissin cnm esim suanda haftada bir choriomon her günde beta caroten kullaniyo yine kaan aydosda olucaz teseyi
canım sana bişey sormak istiyorum. kaan hoca teseyi istediğimiz hastanede yapabiliyor mu
Kizlar benn bişey için fikriniz sormak istiyorum şimdi bizden azda olsa sperm çıkışı oldu nen tüp bebege hazirlancam ve eşim sperm vercek yedi gün perhiz li bunlar ise yarar dedi doktor yaramasa yani spemr kaliteli çıkmasa tese yaparız dedi doktor bende eşim tese olsun istemiom çıkış varken madem ilaçta vermedi doktor ben alamadım sizce o gün spemr ise yaramasa yumurtalarını döndürüp tedavimi olalım dersiniz yoksa eşimin tese mi olsun fikriniz soruyorum arkadaşlar teşekür ederim cevaplar için şimdiden
Canim gecmis olsun benim esimde 15 gun once tese oldu ayni morluk bizdede oldu esim yuruyemedi 10 gun yatti cok sancisi vardi bize normal dedi doktor antibiyotik kullandi ve agri kesici.Es
Eşim rapor aldı araba kullanamiyor bilmiyom bazı arkadaşların eşi daha hafif atliyormus bizim bu sefer baya zordu
Canim gecmis olsun benim esimde 15 gun once tese oldu ayni morluk bizdede oldu esim yuruyemedi 10 gun yatti cok sancisi vardi bize normal dedi doktor antibiyotik kullandi ve agri kesici.
Siz nasıl bir tedavide siniz arkadaşım kaç yıllık evlisinpeki geçti mi şimdi canım ağrıları eşinin. birde kimde tese oldunuz kaçıncı teseniz di canlı hücre bulundu mu? teseden önce tedavi oldunuz mu? teseniz kaç saat sürdü? 2 yumurtalıkda acildi mi? bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? hangi hastane oldunuz teseyi? hastaneden ve drdan memnun kaldiniz mi? lim15 testi yapıldı mi? yaşlarınız kaç? azot sebebi ne eşinizin?
canım çok soru sordum biliyorum ama hepsini cevaplarsan çok sevinirim. Hakkını helal et