Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba birara bu foruma yazmistim belki hatirlayanlar olur. esim azospermi cocuk yasta inmis testis vakasi. transferimin 12.gunu bugun beta hcg degerim 191. kendimi kapilmayayim diye kastigimdan hamileyim bile diyorum :) ama burdaki herkese umut olsun diye paylasmak istedim, iyi haberleri okumak birilerinin basariya ulasmis olmasi banada iyi geliyordu. insallah Rabbim tum isteyenlere in kisa zamanda bebek verir. ptesi tekrar kan verecem umarim degerim gun gectikce yukselir, simdiden heveslenmek istemiyorum ama bana da dua ederseniz cok sevinirim. Rabbim yar ve yardimciniz olsun
bu arada tesede mi çıkmıştı canım siizn hormonlar falan nasıdı,doktorunuz kimdi biraz bahseder misin sürecinden umut olsun bizede :)

hamileyim bile diyemiyorum olacakti ! insan inanamiyor
oncelıkle hayırlı olsun cnm cok sevındık allah saq salım kucqına almayı nasıp etsın
azo sebebınız ınmemıs testıs yazmıssınız bızımde oyle suan kaan beyde tedavıdeyız sız tedavı gordunuz mu cıkıs mı oldu bıraz bılgılendırırmısın

Merhaba birara bu foruma yazmistim belki hatirlayanlar olur. esim azospermi cocuk yasta inmis testis vakasi. transferimin 12.gunu bugun beta hcg degerim 191. kendimi kapilmayayim diye kastigimdan hamileyim bile diyorum :) ama burdaki herkese umut olsun diye paylasmak istedim, iyi haberleri okumak birilerinin basariya ulasmis olmasi banada iyi geliyordu. insallah Rabbim tum isteyenlere in kisa zamanda bebek verir. ptesi tekrar kan verecem umarim degerim gun gectikce yukselir, simdiden heveslenmek istemiyorum ama bana da dua ederseniz cok sevinirim. Rabbim yar ve yardimciniz olsun
eveeeeet böyle haberleri daha çok okumaya ihtiyacımız var,,,her pozitif benim için tüp bebek % sini arttırıyor anlamına geliyor...süperrr haber Allahım kucağına alamayı nasip etsin,,,,dua ettim canım ikiniz içinnnn,,,şimdi bol bol konuş onunla anlat ona ne kadar inatçı olduğunu biz teyzelerine de umut olduğunuuu...

bu arada tesede mi çıkmıştı canım siizn hormonlar falan nasıdı,doktorunuz kimdi biraz bahseder misin sürecinden umut olsun bizede :)
tabiki eşim ilk tedavisiz tese oldu hücre çıktı donduruldu onunla tup bebek denedik ama olmadı, doktorumuz tedavisiz olduğu için spermin kalitesi zayıftır oda embriyoyu etkiler dedi. eşim 6 ay boyunca kaan hocada tedavi gördü iğne, clomen ve beta karoton. İkinci denemede aynı anda hatırlandık 10 yumurtadan 4 ü döllendi 2si 3. gün transfer edildi. Diğer 2si dondurulsun beklendi ama 6. gün kalitesine güvenmedikleri için dondurmadılar. İnşallah Rabbim sağlıklı bir hamilelik transfer eder. Allah Kaan hocadan razı olsun daha hiç muahane ücreti vermedik hala maillesiyoruz, normal çıkış olması için tedaviler istedik haber bekliyoruz kendisinden.

eveeeeet böyle haberleri daha çok okumaya ihtiyacımız var,,,her pozitif benim için tüp bebek % sini arttırıyor anlamına geliyor...süperrr haber Allahım kucağına alamayı nasip etsin,,,,dua ettim canım ikiniz içinnnn,,,şimdi bol bol konuş onunla anlat ona ne kadar inatçı olduğunu biz teyzelerine de umut olduğunuuu...
çok teşekkür ederim bende tüm bu dertten çekenler için dua ediyorum, Rabbim bizim için en iyisini biliyor ama insanoğlu sabırsız iste. Dileyen herkese versin canım

oncelıkle hayırlı olsun cnm cok sevındık allah saq salım kucqına almayı nasıp etsın
azo sebebınız ınmemıs testıs yazmıssınız bızımde oyle suan kaan beyde tedavıdeyız sız tedavı gordunuz mu cıkıs mı oldu bıraz bılgılendırırmısın
sedacım serin kumsala da yazdığım gibi bizde kaan hocada tedavideyiz. Çıkış normal yoldan olmadı tese ile buldular iki kez. İnşallah normal çıkış olsun diye uğraşıyoruz. Eşimin ilk fsh'ı 20lerdeydi. Rabbim herkese nasip etsin teşekkür ederim duaların için.

sedacım serin kumsala da yazdığım gibi bizde kaan hocada tedavideyiz. Çıkış normal yoldan olmadı tese ile buldular iki kez. İnşallah normal çıkış olsun diye uğraşıyoruz. Eşimin ilk fsh'ı 20lerdeydi. Rabbim herkese nasip etsin teşekkür ederim duaların için.
bızde bır tese olduk ınmemıs testıs bızımde tesede ana hucreler cıktı sımdı kaan hocada tedavıdeyız

K
Hayır tedavi görmedi bayadır testler filan gitmediğimiz doktor kalmadı sonunda karar aldık ameliyat için iğneleri kullandım dün gittik girdi eşim ama sonu hüsran oldu kaan beyi çok duydum azospermi ler için iğne tedavisini veriyor acaba herkes yazıyor ama olumlu sonuç alan varmı acaba

Merhaba kac yillik evliydiniz. Yani ne zaman ogrendiniz mehtap

Canim oncelikle gecmis olsun gözün aydin insallah sag salim kucagina alirsin bebegini bizde kasn hocada tedavideyiz bir yildir yazinda okudum esimde hucre bulundu demussin yani canli spermi yoksa hücreylemi tup bebek denediniz bizde agustosta tese olduk hocada bizede hucreler var ama olgunlasmamis dedi tedaviye devam ediyoruz size ameliyattan hemen sonrami soyledi bulundugunu bizi 1 gun bekletti

Back
X