Umut cnm evet zor kolay bir surec deil ama sonu mutlu bitecek insallah tese olmasi cok kotu bir sey deil aslinda cikan sperm in kalitesi dusukte olabilir esim tese olali 5 yil falan oldu her denemede ameliyattan cikanlar kullanildi daha da var bizim donuk olarak dr en iyi kalitede en hareketli ve basi buyuk olan spermleri seciyolar erkek icin zor bisey bu ama insallah sizin normal yolla cikanlar ise yarar yaramasa bile uzulme ki sperm cikmis ve deneme sansin her zaman var biz ogrenince hemen tup bebege yonlendik ilac falan kullanmadi hic esim belki siz daha kaliteli sperm elde edebilirsiniz birse 6 ay cok yeni bir sure eger kimse bilmiyosa saklayin derim cnm daha yeni evlisin 2 sene cocuk dusunmuyorum desen surekli soran olmaz sende rahat tedavine bakarsin surekli insana bebek sorulmasi cok yipratiyo hem esin bu sorularla yuz yuze kalip sitres yapmaz insallah olacak esim ilk ogrendigimizde bana surekli bosanalim diyodu aglamaktan harap oluyoduk ikimizde bunlar sizdede olabilir ama bilki oluyo cnm nasip oluyo simdi benim midem bulaniyo esim guluyo niye guluyosun dedigimde ben bugunler icin cok agladim simdi gulme zamani diyo gececek sabret olurmu bunlarin gecici oldugunu aklindan cikartma ben calistimsurekli para biriktirdim tup bebek yaptim biriktirip biriktirip tup bebek yaptim olacak sen vazgecme yeter aklina ne takilirsa sor cnm