- 12 Nisan 2015
- 591
- 545
- 103
- 37
Normal sperm testinde yazmıyor detaylı bakılması gerekiyorOyle bas anomalisi ile ilgili bir dey yazmiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal sperm testinde yazmıyor detaylı bakılması gerekiyorOyle bas anomalisi ile ilgili bir dey yazmiyor.
Inşallah bulunur cnm..Kizlar yarın ignelerine basliorum tupbebek tedawimiz baslio içimde korkuda var insllh spermde bulunur daha önce biopside içerde olduğu söylendi ama korkuom işte ;(
Yok cnm o kadar ağır bi işlem değil korkma. Ben çok korkmuyordum. Ilk toplama da çok korktum. Ikinci de anestezici ye nerden damar yolu açabileceği konusunda bilgi veriyor dum. Bol bol ayetel kürsi oku..Allah yardımcın olsun..Yumurta toplama işlemi nasıl bir işlem kızlar anesteziyi çok mu veriorlar
Allah yardımcın olsun.güzel haberlerini alalım inşallah.Kizlar yarın ignelerine basliorum tupbebek tedawimiz baslio içimde korkuda var insllh spermde bulunur daha önce biopside içerde olduğu söylendi ama korkuom işte ;(
Yok cnm o kadar ağır bi işlem değil korkma. Ben çok korkmuyordum. Ilk toplama da çok korktum. Ikinci de anestezici ye nerden damar yolu açabileceği konusunda bilgi veriyor dum. Bol bol ayetel kürsi oku..Allah yardımcın olsun..
İnşallah kolay geçer ohss riski olabilirmiş bide hiç anestezi almadim ister istemez korktum bayaYok cnm o kadar ağır bi işlem değil korkma. Ben çok korkmuyordum. Ilk toplama da çok korktum. Ikinci de anestezici ye nerden damar yolu açabileceği konusunda bilgi veriyor dum. Bol bol ayetel kürsi oku..Allah yardımcın olsun..
Merhaba sayı olarak bize göre daha iyisiniz ama baş anomalisi varmı varsa 100de kaçtır buna bakmak gerekiyor bize bir çok yerde farklı teşis koydular ama en doğrusunu memorial söyledi size döllenmenin neden olmadığı konusunda ne dediler
Rabbim gönlüne göre versin ins bol bol tüp tüp sperm bulunur canim dualarimdasinKizlar yarın ignelerine basliorum tupbebek tedawimiz baslio içimde korkuda var insllh spermde bulunur daha önce biopside içerde olduğu söylendi ama korkuom işte ;(
Allah razı olsun canım inşallahRabbim gönlüne göre versin ins bol bol tüp tüp sperm bulunur canim dualarimdasin
Diaformin kullanıyorum bende onun için. DOktar vermişti..İnşallah kolay geçer ohss riski olabilirmiş bide hiç anestezi almadim ister istemez korktum baya
Cnm eger masdi durumun varsa yada calisabilirsen ozelde yap ben devlete gittim basta hicbir tahlilini kabul etmiyo en bastan kan testleri rahim filmi ne varsa sifirdan istiyolar sorunum belli desende tum testler en bastan isteniyo ben baktim oluru yok ozele gittim ve dr umit beyi buldum bana hep sen benim kizim oldun artik derdi o bile guc veriyodu bana doktor cok onemli hangi sehirdesin bilmiyorum ama iyi bir dr sec evet hersey simdi basliyo aslinda ama sperm bulunmasi bile bir umut ya dene vaz gecme kimse dusunmuyo zaten sadece sen ve esin bilirsiniz acinizi o yuzden az insan cok huzurGunaudinnnn Yok canım üç yıla giricek iki yıldır bizde muacadeledeyiz azo yla şükür ki sperme ulaştık ben sperm çıktığında esime dedim ki çok şükür bitti bu zor günler Hayır yeni basliyo dedi evet yeni başlıyor çok stresliyim malesef eşimin ailesi yakınımda olduğu için biliniyor destek oldukları Hayır hiçbir zaman seni senden başkası anlamıyor ama bugünumuze hamd olsun daha iyi günlere ins bakalım doktor teseye gerek duyarlı yapıcak ama ben devlete olsun istemiyorum yalnizmi dusunuom bilmiom izle bir doktor olmalı işinin ehli biri araştıracak devlete iyi güzelde çok dosya ver kalabalık ilgi birebir yokkk kesinlikle
Bizde c.peruda tedavideyiz canim 1.5 senedir tedavideyiz elongeler cikti sondayiz diyor bakalim inşallahArkadaşlar merhaba benim esimde azospermli bir yıldır celalettin hocada tedavideyiz pek bi ilerleme yok spermatitler çıkıyor spermiogramda bir yıldır da pregenly kullanıyoruz ama ekim ayındaki kontrolünde yanına bide merionalde verdi ilk başta FSH yüksekti sifirladi ve şuan snirim yükseltmeye çalışıyor bidahaki kontrole kadarda arı sütü havuç suyu haşlanmış yumurta çakşır suyu önerdi bakalım bundan sonra neler bekliyor iki buçuk yıllık evliyiz yasimizda 25 henüz ama celalettin hoca tıkanıklık ta olabilir diyor celalettin hocada tedavi olan bizim durumumuz gibi olan varmi?
Canım ben izmiteyim ist.yakinim yani canim biz herseyi yaptık canim raporu aldık heyetin geçtik adet olcam az kaldı ayin beşinde filan ilk iğnesi olurum sanırım hakkımızda hayırlısı dediğin doktor Nerede canim ins bizimde memnun kaldığımız doktor olur doktor çok önemli ben zaten stresli biriyimCnm eger masdi durumun varsa yada calisabilirsen ozelde yap ben devlete gittim basta hicbir tahlilini kabul etmiyo en bastan kan testleri rahim filmi ne varsa sifirdan istiyolar sorunum belli desende tum testler en bastan isteniyo ben baktim oluru yok ozele gittim ve dr umit beyi buldum bana hep sen benim kizim oldun artik derdi o bile guc veriyodu bana doktor cok onemli hangi sehirdesin bilmiyorum ama iyi bir dr sec evet hersey simdi basliyo aslinda ama sperm bulunmasi bile bir umut ya dene vaz gecme kimse dusunmuyo zaten sadece sen ve esin bilirsiniz acinizi o yuzden az insan cok huzur
Kizlar yarın ignelerine basliorum tupbebek tedawimiz baslio içimde korkuda var insllh spermde bulunur daha önce biopside içerde olduğu söylendi ama korkuom işte ;(
Kizlar yarın ignelerine basliorum tupbebek tedawimiz baslio içimde korkuda var insllh spermde bulunur daha önce biopside içerde olduğu söylendi ama korkuom işte ;(
Diaformin bnde kullanıyorum canım ohss engellemek icinmi alioruz onuDiaformin kullanıyorum bende onun için. DOktar vermişti..
Allah razı olsun canım insllh hepsi hayirlisiyla sonuçlanır Rabbim her birimizr evladimizi nasip eylerCanım inşallah güzel haberler verirsin yumurta toplamayıda takma anestesi alınca bir şey anlamıyorsun sonrada adet sancısı gibi oluyor güzel sonuçların hayırlı sonuçların olsun yeter duam sizlerle canım