Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bugun biraz daha kafama dank etti Allahim nasil bi imtihan yarrabbim sperm sperm diye kafayi yedik ondan sonra tutcakmi tutmucakmi offfff yaaaaa cok zor bizim isimiz yardim et Allahim olde oluversin

Ecrincim gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin evladini.

Saydin canim ikinizden de pozitif sonuc geciyodu icimden ama takdiri ilahi Allahim sabirlar versin guc kuvvet versin ummadiginiz anda sevindirsin insallah canim.
öyle canım benim Rabbim'in takirine boynum kıldan ince. Bu kez gerçekten çok ümitliydik drlar bile şaşırdı aslında oldukça kailteliydi birisi dediler. Ama nasip olmayınca olamıyor. Kısmet kader, bana düşen yine sabır dua

Canım sorun neydi tam olarak bu kaçıncı denemeydi
3.deneme idi canım. Fsh yüksekliğine bağlı azosperm eşim. Çocukken geçirilen ateşli hastalığa bağlı olabilir dediler kesin bir teşhis yok. Bende de yumurta rezervi az.

Kizlar bir sorum olucakti, certoli cell vakasiyiz bizde, anlamadigim nokta certoli olupta sperm bulunmasi, hucreler yokken tedaviyle gelme imkani varmi rabbimin izniyle cunku ben okudugum kadariyla bir sey yapilmiyor tibben diyorlar ana hucre olmadigi icin ve burda goruyorumki buluyorlar gercekten kafam cok karisik aydinlatz bilen olursa sevinirim

Okudugum ve doktorun dedigi kadariyla bir fransadayiz bize denemeyin olmaz falan dedi K kayrazumra arkadasim sanirim sizde certolimisiniz yanlis anlamadiysam

saydin78 denilecek soz yok gecmis olsun cnm sukurden baska O biliyor bizim icin hayirli olani zamani, zor bizler icin ama hayatinda kurali bu, sinav icindeyiz rabbim anlayissiz insanlardan bizleri korusun bizlere sabir versin, hesaplerken sasirdim yakinda 3 senedir bebek istiyoruz ne zaman gecmis bu 3 sene? Hayat imtihan, kimseye anlatamadigim imtihanim..

kızlar bi sorum olucaktı murat başarın hastalarına sorum aslında biz hiç tese olmadık kaan hocaya geçende gitmiştik ilaç yazar ümidiyle o da tese sonra ilaç dedi bize tabi çok üzüldük belki ilaç yazsaydı fsh düşürücü falan bir ikitane çıkış olcaktı şimdi murat başara mı gitsek diyorum murat hocanın tedavi biçimi nasıl kaan hoca gibi ilk tese sonra mı ilaç yoksa ilaçla deneyip olmayınca en son tese mi öneriyo bilen varsa cevaplayabilir mi boşuna gitmeyeyim aynısını yapıcaksa

Oyle canim hepimiz imtihandayiz, benim imtihanim 15 yıldır sürüyor Rabbimden umit kesilmez kısmetimde varsa ben de anne olurum yoksa da Rabbimin takdiridir ne diyeyim. Rabbim hepimiz hakkında hayırlı yazılar yazsın inşAllah

Aynen kuzum benimde 36 senin gene bi sansin var benim oda yok sükret
Cok sukur kuzum tabi ki Rabbime binlerce sukur. Garantisi yok ki onlarla da olacak diye. Temennim insAllah olur fakat kısmet kader, varsa kaderimde anne olmak olurum yoksa sabir dilerim Rabbimden cokca sabir. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…