öyle canım benim Rabbim'in takirine boynum kıldan ince. Bu kez gerçekten çok ümitliydik drlar bile şaşırdı aslında oldukça kailteliydi birisi dediler. Ama nasip olmayınca olamıyor. Kısmet kader, bana düşen yine sabır duaEcrincim gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin evladini.
Saydin canim ikinizden de pozitif sonuc geciyodu icimden ama takdiri ilahi Allahim sabirlar versin guc kuvvet versin ummadiginiz anda sevindirsin insallah canim.
3.deneme idi canım. Fsh yüksekliğine bağlı azosperm eşim. Çocukken geçirilen ateşli hastalığa bağlı olabilir dediler kesin bir teşhis yok. Bende de yumurta rezervi az.Canım sorun neydi tam olarak bu kaçıncı denemeydi
Var canım şükür. 2 kez denemeye yetecek kadar daha var dedi hastane.Canim gecmis olsun dondurulmus sper varmi
Üzülme ozaman Allah büyük insallah birdaki sefere tutunur annesineVar canım şükür. 2 kez denemeye yetecek kadar daha var dedi hastane.
InsAllah canim kismet. Yas geciyor korkularim da giderek buyuyorÜzülme ozaman Allah büyük insallah birdaki sefere tutunur annesine
Aynen kuzum benimde 36 senin gene bi sansin var benim oda yok sükretInsAllah canim kismet. Yas geciyor korkularim da giderek buyuyor
Allah yardımcınız olsun canım dualarımız seninle güzel haberlerle dönersin inşallahGünaydın kızlar...Bugün eşim tese olacak benimde toplama işlemi m olacak. Saat belli değil ne olur dualarını zı esirgemeyin
Canim Allah yardimciniz olsun insaAllah guzel haberler alirsiniz.Günaydın kızlar...Bugün eşim tese olacak benimde toplama işlemi m olacak. Saat belli değil ne olur dualarını zı esirgemeyin
Oyle canim hepimiz imtihandayiz, benim imtihanim 15 yıldır sürüyorsaydin78 denilecek soz yok gecmis olsun cnm sukurden baska O biliyor bizim icin hayirli olani zamani, zor bizler icin ama hayatinda kurali bu, sinav icindeyiz rabbim anlayissiz insanlardan bizleri korusun bizlere sabir versin, hesaplerken sasirdim yakinda 3 senedir bebek istiyoruz ne zaman gecmis bu 3 sene? Hayat imtihan, kimseye anlatamadigim imtihanim..
Rabbim yardımcınız olsun ins bol saglikli spermler bulunur. Allah yar ve yardımcımız olsunEşimi aldılar kızlar şimdi.
Allah yardimciniz olsun iyi haberlerini bekliyoruz canim kim yapiyor ameliyatiniEşimi aldılar kızlar şimdi.
Cok sukur kuzum tabi ki Rabbime binlerce sukur. Garantisi yok ki onlarla da olacak diye. Temennim insAllah olur fakat kısmet kader, varsa kaderimde anne olmak olurum yoksa sabir dilerim Rabbimden cokca sabir. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllahAynen kuzum benimde 36 senin gene bi sansin var benim oda yok sükret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?