Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aminn kuzum insallah benimde cok korkularim var fazlada ümidim kalmadi acikcasi yas oldu 36 hala tedavi devam ediyor 1 senedir degisen hic birsey olmadi yas ilerledikce korkular dahada buyuyor anne olamamak beni cok uzuyor Rabbime siginiyoruz ol derse olur

Merhabalar Arkadaşlar. Beni eskiler belki hatırlar. Bugün size güzel haberler vermeye geldim. Benimde eşim Azospermi. Testis kanseri nedeniyle 4 kür kemoterapi aldı. Geçmiş mesajlarımdan neler yaşadığımı görebilirsiniz.

Biz kemoterapi öncesi esimin mikro tese yapılan spermlerinden tüp bebek yaptık. Rabbime binlerce şükürler olsun ki bugün kalp atışı duymaya gittik. Şu an 2 tane bebeğim benimle. Sizlerde ümidinizi kaybetmeyin. Rabbim bizim gibi evlat hasreti çeken herkese bu duyguyu yaşatsın.

Aaaa canimmm cok sevindimmmm Rabbim bagislasin bebeklerini saglikli gebeligin olsun saglikla kucagina alirsin insaAllahh.

saydin78 Siz hic yikamali test yaptirdiniz mi?Ya bitkisel filan kullandiniz mi?3 kere tese olmussunuz hepisinde de cikmis. Belki tesesiz de dogal yolla cikis olur.

saydin78 Siz hic yikamali test yaptirdiniz mi?Ya bitkisel filan kullandiniz mi?3 kere tese olmussunuz hepisinde de cikmis. Belki tesesiz de dogal yolla cikis olur.
Yîkamalı test nedir bilmiyorum canım hic yaptirmadık. Bitkisel 2 yıl once nohut kürü kırk kilit bitkisi kullanmistik. Birde keci boynuzu kürü onda da fsh cok yukseldi biraktik canim. Senin onerin yada bildigin bitkisel var mi?

Canım biz murat beyde tese yaptırdık. O tedavi yaptırmıyor. Önce 6 ay kadar celalettin beyle tedavi olduk sonra tese ama sonuç alamadık Tedavi olmak istiyorsanız murat beye gitmeyin derim ben. Ama başkalarına tedavi uyguluyorsa bilmiyorum. Tedaviye çok inanan biri değil. Hatta tese sonunda ümit hiç vermedi

Santeifuj testi diyolar ya. Ben de onumuzdeki ay esime ilk defa o testden yaptiricam. Belki Allahim o testde yuzumuz guldurur bi umut dogar icime.
Bir de ari sutu,bal,polen karisimi yapin yumjeta rezerviniz icin siz de esiniz de yeyin. Bir ya iki ay sonra yikamali test yaptirin. Belki Allahin izniyle o zaman spermler cikar onunla denersiniz. Yumurta kalitesi icin de Saracoglunun incir kuri var denediniz mi hic?Kaynayan suya kuru inciri dokuyosunuz. Bi internetden arayin isterseniz.

Teşekkürederim canım cevap verdiğin için kaan hoca gibi desene o zaman hiç gerek yok ...sizin azo sebebi neydi canım bide teseden sonra patoloji sonucunuz ne çıkmıştı?

Teşekkürederim canım cevap verdiğin için kaan hoca gibi desene o zaman hiç gerek yok ...sizin azo sebebi neydi canım bide teseden sonra patoloji sonucunuz ne çıkmıştı?
Bizim azonun sebebi yok. Spermatid var ama sperm bulunamadı. Patoloji sonucumuzu da vermediler bir türlü.

Bizim azonun sebebi yok. Spermatid var ama sperm bulunamadı. Patoloji sonucumuzu da vermediler bir türlü.
Kaan hocayı düşünmediniz mi o patoloji sonucuna göre tedavi belirliyomuş canım bide spermadit görüldüyle sperme dönüşebilir burdaki arkadaşlarla olanlar var diye biliyorum...

Allah yardimciniz olsun iyi haberlerini bekliyoruz canim kim yapiyor ameliyatini
Allah razı olsun cnm. Murad başar yaptı. Sperm az bulundu ama döllenme oluştu şükür. Eşimin bu son tese ameliyatı bir daha doktor olma demiş. Inşallah sağlıklı embriyomuz oluşur ve hayırlısıyla bizde evlat sahibi oluruz. Tabi bütün isteyenlere versin Rabbin...

Hadi gözünüz aydın canım umarım bizde bugünleri görürüz.

Canim gozunuz aydin. Rabbim tamamina erdirsin. Ne kadar sperm bulunmus? Dondurulan var mi? Senin kac yumurtan toplandi canim? Insallah embriyonuz kullanilacak ve dondurulacak kadar vardir. Bizim hic embriyomuz kalmadi. Sperm var dondurulan insallah onlarla evlat sahibi olabiliriz. Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin insAllah

Tebrikler canim. Gozunuz aydin. Insha Alah hayur haberlerini aliriz.

Cnm murad bey sağdan 21 tane bulduk demiş eşime soldan 31 ama soldaki ler çok zayıf demiş. Ne kadar embriyo oluştu beşinci güne gider mi allah bilir. Kalan sperm i dondurayaklarını söylediler. Şuan herşey soru işaretleri ile dolu. Allah yardımcımız olsun inşallah transfer edil ecek ve dondurulacak embriyomuz olur. Eşimi arayıp embriyo oluştu demişler ama adet söyleme mişler

Canim gozunuzaydin olsun. InsaAllah yavrunuza kavusursunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…