Aminn kuzum insallah benimde cok korkularim var fazlada ümidim kalmadi acikcasi yas oldu 36 hala tedavi devam ediyor 1 senedir degisen hic birsey olmadi yas ilerledikce korkular dahada buyuyor anne olamamak beni cok uzuyor Rabbime siginiyoruz ol derse olurCok sukur kuzum tabi ki Rabbime binlerce sukur. Garantisi yok ki onlarla da olacak diye. Temennim insAllah olur fakat kısmet kader, varsa kaderimde anne olmak olurum yoksa sabir dilerim Rabbimden cokca sabir. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah
Aaaa canimmm cok sevindimmmm Rabbim bagislasin bebeklerini saglikli gebeligin olsun saglikla kucagina alirsin insaAllahh.Merhabalar Arkadaşlar. Beni eskiler belki hatırlar. Bugün size güzel haberler vermeye geldim. Benimde eşim Azospermi. Testis kanseri nedeniyle 4 kür kemoterapi aldı. Geçmiş mesajlarımdan neler yaşadığımı görebilirsiniz.
Biz kemoterapi öncesi esimin mikro tese yapılan spermlerinden tüp bebek yaptık. Rabbime binlerce şükürler olsun ki bugün kalp atışı duymaya gittik. Şu an 2 tane bebeğim benimle. Sizlerde ümidinizi kaybetmeyin. Rabbim bizim gibi evlat hasreti çeken herkese bu duyguyu yaşatsın.
Yîkamalı test nedir bilmiyorum canım hic yaptirmadık. Bitkisel 2 yıl once nohut kürü kırk kilit bitkisi kullanmistik. Birde keci boynuzu kürü onda da fsh cok yukseldi biraktik canim. Senin onerin yada bildigin bitkisel var mi?saydin78 Siz hic yikamali test yaptirdiniz mi?Ya bitkisel filan kullandiniz mi?3 kere tese olmussunuz hepisinde de cikmis. Belki tesesiz de dogal yolla cikis olur.
Canım biz murat beyde tese yaptırdık. O tedavi yaptırmıyor. Önce 6 ay kadar celalettin beyle tedavi olduk sonra tese ama sonuç alamadık Tedavi olmak istiyorsanız murat beye gitmeyin derim ben. Ama başkalarına tedavi uyguluyorsa bilmiyorum. Tedaviye çok inanan biri değil. Hatta tese sonunda ümit hiç vermedikızlar bi sorum olucaktı murat başarın hastalarına sorum aslında biz hiç tese olmadık kaan hocaya geçende gitmiştik ilaç yazar ümidiyle o da tese sonra ilaç dedi bize tabi çok üzüldük belki ilaç yazsaydı fsh düşürücü falan bir ikitane çıkış olcaktı şimdi murat başara mı gitsek diyorum murat hocanın tedavi biçimi nasıl kaan hoca gibi ilk tese sonra mı ilaç yoksa ilaçla deneyip olmayınca en son tese mi öneriyo bilen varsa cevaplayabilir mi boşuna gitmeyeyim aynısını yapıcaksa
Santeifuj testi diyolar ya. Ben de onumuzdeki ay esime ilk defa o testden yaptiricam. Belki Allahim o testde yuzumuz guldurur bi umut dogar icime.Yîkamalı test nedir bilmiyorum canım hic yaptirmadık. Bitkisel 2 yıl once nohut kürü kırk kilit bitkisi kullanmistik. Birde keci boynuzu kürü onda da fsh cok yukseldi biraktik canim. Senin onerin yada bildigin bitkisel var mi?
Teşekkürederim canım cevap verdiğin için kaan hoca gibi desene o zaman hiç gerek yok ...sizin azo sebebi neydi canım bide teseden sonra patoloji sonucunuz ne çıkmıştı?Canım biz murat beyde tese yaptırdık. O tedavi yaptırmıyor. Önce 6 ay kadar celalettin beyle tedavi olduk sonra tese ama sonuç alamadık Tedavi olmak istiyorsanız murat beye gitmeyin derim ben. Ama başkalarına tedavi uyguluyorsa bilmiyorum. Tedaviye çok inanan biri değil. Hatta tese sonunda ümit hiç vermedi
Bizim azonun sebebi yok. Spermatid var ama sperm bulunamadı. Patoloji sonucumuzu da vermediler bir türlü.Teşekkürederim canım cevap verdiğin için kaan hoca gibi desene o zaman hiç gerek yok ...sizin azo sebebi neydi canım bide teseden sonra patoloji sonucunuz ne çıkmıştı?
Kaan hocayı düşünmediniz mi o patoloji sonucuna göre tedavi belirliyomuş canım bide spermadit görüldüyle sperme dönüşebilir burdaki arkadaşlarla olanlar var diye biliyorum...Bizim azonun sebebi yok. Spermatid var ama sperm bulunamadı. Patoloji sonucumuzu da vermediler bir türlü.
Allah razı olsun cnm. Murad başar yaptı. Sperm az bulundu ama döllenme oluştu şükür. Eşimin bu son tese ameliyatı bir daha doktor olma demiş. Inşallah sağlıklı embriyomuz oluşur ve hayırlısıyla bizde evlat sahibi oluruz. Tabi bütün isteyenlere versin Rabbin...Allah yardimciniz olsun iyi haberlerini bekliyoruz canim kim yapiyor ameliyatini
Allah razı olsun cnm. Murad başar yaptı. Sperm az bulundu ama döllenme oluştu şükür. Eşimin bu son tese ameliyatı bir daha doktor olma demiş. Inşallah sağlıklı embriyomuz oluşur ve hayırlısıyla bizde evlat sahibi oluruz. Tabi bütün isteyenlere versin Rabbin...
Hadi gözünüz aydın canım umarım bizde bugünleri görürüz.Allah razı olsun cnm. Murad başar yaptı. Sperm az bulundu ama döllenme oluştu şükür. Eşimin bu son tese ameliyatı bir daha doktor olma demiş. Inşallah sağlıklı embriyomuz oluşur ve hayırlısıyla bizde evlat sahibi oluruz. Tabi bütün isteyenlere versin Rabbin...
Amin canm çok du ettim bizlere. RABBİM yüzümüzü güldürdü diye..Hadi gözünüz aydın canım umarım bizde bugünleri görürüz.
Canim gozunuz aydin. Rabbim tamamina erdirsin. Ne kadar sperm bulunmus? Dondurulan var mi? Senin kac yumurtan toplandi canim? Insallah embriyonuz kullanilacak ve dondurulacak kadar vardir. Bizim hic embriyomuz kalmadi. Sperm var dondurulan insallah onlarla evlat sahibi olabiliriz.Allah razı olsun cnm. Murad başar yaptı. Sperm az bulundu ama döllenme oluştu şükür. Eşimin bu son tese ameliyatı bir daha doktor olma demiş. Inşallah sağlıklı embriyomuz oluşur ve hayırlısıyla bizde evlat sahibi oluruz. Tabi bütün isteyenlere versin Rabbin...
Tebrikler canim. Gozunuz aydin. Insha Alah hayur haberlerini aliriz.Allah razı olsun cnm. Murad başar yaptı. Sperm az bulundu ama döllenme oluştu şükür. Eşimin bu son tese ameliyatı bir daha doktor olma demiş. Inşallah sağlıklı embriyomuz oluşur ve hayırlısıyla bizde evlat sahibi oluruz. Tabi bütün isteyenlere versin Rabbin...
Cnm murad bey sağdan 21 tane bulduk demiş eşime soldan 31 ama soldaki ler çok zayıf demiş. Ne kadar embriyo oluştu beşinci güne gider mi allah bilir. Kalan sperm i dondurayaklarını söylediler. Şuan herşey soru işaretleri ile dolu. Allah yardımcımız olsun inşallah transfer edil ecek ve dondurulacak embriyomuz olur. Eşimi arayıp embriyo oluştu demişler ama adet söyleme mişlerCanim gozunuz aydin. Rabbim tamamina erdirsin. Ne kadar sperm bulunmus? Dondurulan var mi? Senin kac yumurtan toplandi canim? Insallah embriyonuz kullanilacak ve dondurulacak kadar vardir. Bizim hic embriyomuz kalmadi. Sperm var dondurulan insallah onlarla evlat sahibi olabiliriz.Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin insAllah
Teşekkürler lamiş rabbim hepinize nasip etsin inşallahTebrikler canim. Gozunuz aydin. Insha Alah hayur haberlerini aliriz.
Canim gozunuzaydin olsun. InsaAllah yavrunuza kavusursunzAllah razı olsun cnm. Murad başar yaptı. Sperm az bulundu ama döllenme oluştu şükür. Eşimin bu son tese ameliyatı bir daha doktor olma demiş. Inşallah sağlıklı embriyomuz oluşur ve hayırlısıyla bizde evlat sahibi oluruz. Tabi bütün isteyenlere versin Rabbin...
Canim sizin azosperm sebebi bellimydi. Fsh fln birde tedavi gordunzmu. Bizde murat hocanin hastasiyiz.Teşekkürler lamiş rabbim hepinize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?