Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umudun yoksa neden tese oluyosunuz kı sızın umudunuz yok dıye burdakı ınsanların umudunu nıye kırıyosunuz buna hakkınjız yok umudunuz yoksa denek olmayın sızde cekılın köşenıze dua edıp bekleyın madem

Arkadaşım tartismaya gerek yok ben cellalettin hocayi ovmuyorum sadece görülen koy ortada buarada kaan hocaya gidiyoruz biz ışte bilip bilmeden konuşmayalım ister begenirsin ister begenmezsin yazdıklarımı burda sadece uğraşan sen değilsin neyse konu kapanmıştır tartismaya gerek yok herkes bildiğini yaşasın!!!

:) anladin umarim iyi oku yazılanları herkes bugün tartismaya nekadar meraklı neyse kimsenin umudunu kaybettiği yok konu kapandı bu daha yazan olursa böyle ılımlı konusmayacam ok

sen kendini ne zannediyorsun arkadaşım. hastamısın acaba nesin. bu şekilde burada konuşarak kimsenin moralini bozmaya hakkın yok. canın sıkılıyorsa git başka konularda yazı yaz. paylaş. boşa uğraşıyormusuz. buna sen karar veremezisin. laflarına ikkat et bence fala ileri gidiyorsun

ne tedavısı verıyosun yazdıklarını bı acta oku burda bı cok arkadasımı kırmıs gecırmıssın ben sınırlenmeyeyımmde ne yapayım yaa sen yazdıklarını gormuyosun galıba
Ya cvp vermeyeyimdiyorum ama ışte canım benim sen psikolojik tedavi dedinya benim mesleğim zaten neyse ya kimlerle tartışıyoruz konu kapandı

:) anladin umarim iyi oku yazılanları herkes bugün tartismaya nekadar meraklı neyse kimsenin umudunu kaybettiği yok konu kapandı bu daha yazan olursa böyle ılımlı konusmayacam ok
gayet ıyı okudum arkadasım sen ıstersen bı oku tekrardan yazdıgını bu kadar kısı yanlıs okumus olamaz ya

Ya cvp vermeyeyimdiyorum ama ışte canım benim sen psikolojik tedavi dedinya benim mesleğim zaten neyse ya kimlerle tartışıyoruz konu kapandı

:) ayy çok komik bi insansın sen ya. nerdeydin bu zamana kadar. neden yazmadın sadece okuyordun ki ....
çok büyük bi kayıp olmuş bizim için. psikoloji senin mesleğin olabilir ama heralde işini severek doğru bişekilde yapmayanlardan olmalısın. insanlrla bu şekilde konuşabildiğine göre psikoloji dalında seni bi incelemeye almalılar :))).
nasıl güleceğimi şaşırdım sayende

Senin yazmani bekliyordum

Canım bızde celalettın beyde tefavı goruyoruz evet azospermı doktoru deyıl ıc hastalıkları uzmanı ,bı cok kısıyı tefavı etmıs bır doktor bızde tefavı gordukten 6 ay sonra sperm cıkmaya basladı ve hızlada sayı artıyo

Bizde celalettin bey de tedavideyiz sizde sıkıntı neydi acaba

canım ne güzel ama geçmiş yazılarını okudumda eşine vitamin takviyesi yaptırmışınız ondan çıkış oldu yazmışında celalettin hocadan sonra mı yoksa vitaminlerden sonra mı oldu sizde ben pek anlamadımda merakeetim gerçekten...

Mesleği psikoloji üzerine olan birinin daha yapıcı olması gerekmez mi arkadaşım. Burda herkes neyin ne olduğunu zaten biliyor. Allahtan ümidin kesilmeyeceğini de..

Senin yazmani bekliyordum

neden çok mu özledin beni :) meslektaşız biz. ordan kanın ısındı galiba canım. tabi ben senin gibi psikoloji alanında uzman değilim he bu arada sen insanlarla tartışmaya ben yazana kadar başlamışsın zaten. burada mesleğini yazarak insanları küççümsemeye çalışmanda ayrı bir olay.
gerçekten ilginç vakasın tatlım. önce kendini tedavi etmelisin sen ya senin önerdiğin ilaçlarla insanlar cinnet getirir.

Evet canım vıtamın takvıyesınde sonra cıkıs oldu bız baktırdık vıtamınler dusuk cıkınca celalettın beye soyledık o ılacları verdı kafamıza gore ılac kullanmadık ,ıgne kullandıgı ıcın yan etkı yapar dıue celalettın beyle gorusup oyle aldık vıtamınlerı

Hangi vitaminlerinizde dusukluk vardı ne takviyesi aldiniz

anladım canım cok sağol bizde celalettin hoca gitcez artı bende eşime söyledim vitamin olayı için gidicek doktora rabbim hepimizn yüzünü güldürsün...

anladım canım cok sağol bizde celalettin hoca gitcez artı bende eşime söyledim vitamin olayı için gidicek doktora rabbim hepimizn yüzünü güldürsün...
Amın canım hepımızın yuzu guler ınsallah bencede gıtmeden bı baktırsın vıtamınler cok onemlı ona gore ılac versın

Amın canım hepımızın yuzu guler ınsallah bencede gıtmeden bı baktırsın vıtamınler cok onemlı ona gore ılac versın
Geçen hafta kaan hocaya gitmiştik özellikle sordum hocam bi arkadaş vitamin desteği aldıktan sonra çıkış olmuş dedi olabilir mümkün dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…