umudun yoksa neden tese oluyosunuz kı sızın umudunuz yok dıye burdakı ınsanların umudunu nıye kırıyosunuz buna hakkınjız yok umudunuz yoksa denek olmayın sızde cekılın köşenıze dua edıp bekleyın mademHerkese slmlar bayadir yazmiyordum yorumları okuyunca yazmak istedim arkadaşlar azospermin dusuk hormon , varikosel ve damar tıkanıklığı haric TEDAVISI YOKKK bunu bilip öyle karar verin ve kendinizi boşuna harap etmeyin bu arada tedavi eden dr lar sadece deniyor ya tutarsa diye örneğin (kaan aydos, murad başar vs ) bizlerde denek olmayı kabul edip tedavi istiyoruz aslında çaresizlik neyse bekleyip sabredecez allah isterse olur buarada bizde çaresizlikten tedavi oluyoruz ya duzelirse diye olmayacak duaya amin diyoruz bizimde fsh 38 di şimdi 1.18 de herşey normale döndü sonra tekrar yükselecek hoca dışardan fsh hormonu verecek denek var nede olmasa dene babam dene biz daha takmiyoruz nede olsa biliyoruz yarın tese olsak sperm çıkacak ama tutup tutamayacağı belli değil şimdilik benden bu kadar boş umitlere kapılmayın sadece dua edip sabredin
Arkadaşım tartismaya gerek yok ben cellalettin hocayi ovmuyorum sadece görülen koy ortada buarada kaan hocaya gidiyoruz biz ışte bilip bilmeden konuşmayalım ister begenirsin ister begenmezsin yazdıklarımı burda sadece uğraşan sen değilsin neyse konu kapanmıştır tartismaya gerek yok herkes bildiğini yaşasın!!!kızlarr gözunuzu seveyım bu tarz ınsanlara yer v
ben yazdıklarını okudum hıcde dogru bulmadım celalettın hocayı ovemeye calıssımsın bellı bızde bılıyoruz hangı hoca nerde ne kadar alıyo emın ol senelerdır bu ıosle ugrasıyoruz tupbebege yada bu tedavılere ne kadar para gıdıyo bılıyoruz hatta gucumuzu zorluyoruz emın ol hepsı aynı fıyatı bıcıyo bu daha ucuz bu daha pahalı dıye bısı yok hepsı aynı sen kendını yanlıs aksettırdıysen bu benım sorunum degıl ne bılgı verdınde bılgı verdım dıyosun sen yaa gercekler neymıs gerceklerı gosterdım dıyosun evet benım dururumda zor burda herkesın durumu zorr ne demek ıstıyosun arkadasım allahını seversen kırcı konusma bızım derdımız bıze yetıyo
:) anladin umarim iyi oku yazılanları herkes bugün tartismaya nekadar meraklı neyse kimsenin umudunu kaybettiği yok konu kapandı bu daha yazan olursa böyle ılımlı konusmayacam okumudun yoksa neden tese oluyosunuz kı sızın umudunuz yok dıye burdakı ınsanların umudunu nıye kırıyosunuz buna hakkınjız yok umudunuz yoksa denek olmayın sızde cekılın köşenıze dua edıp bekleyın madem
Evet bu hoca iyi diğerleri gibi para tüccarı değil sennin sorununu anlayamadım da neyse arkadaşım gerçekler senindemi zoruna gitti yada en iyisi hayal dünyasında yaşayın buarada biz cellalettin peruya gitmedik tedavide olmadık ben olumsuz değil tekrardan söylüyorum gerçekleri yazıyorum yazımı oku iyice ben zaten tedavisi var dedim ama bazı durumlarda onun haricinde yok tedavisi arkadaslara hayal yerine gerçek bilgileri vermek isterim
Ya cvp vermeyeyimdiyorum ama ışte canım benim sen psikolojik tedavi dedinya benim mesleğim zaten neyse ya kimlerle tartışıyoruz konu kapandıne tedavısı verıyosun yazdıklarını bı acta oku burda bı cok arkadasımı kırmıs gecırmıssın ben sınırlenmeyeyımmde ne yapayım yaa sen yazdıklarını gormuyosun galıba
gayet ıyı okudum arkadasım sen ıstersen bı oku tekrardan yazdıgını bu kadar kısı yanlıs okumus olamaz ya:) anladin umarim iyi oku yazılanları herkes bugün tartismaya nekadar meraklı neyse kimsenin umudunu kaybettiği yok konu kapandı bu daha yazan olursa böyle ılımlı konusmayacam ok
Ya cvp vermeyeyimdiyorum ama ışte canım benim sen psikolojik tedavi dedinya benim mesleğim zaten neyse ya kimlerle tartışıyoruz konu kapandı
Senin yazmani bekliyordum:) ayy çok komik bi insansın sen ya. nerdeydin bu zamana kadar. neden yazmadın sadece okuyordun ki ....
çok büyük bi kayıp olmuş bizim için. psikoloji senin mesleğin olabilir ama heralde işini severek doğru bişekilde yapmayanlardan olmalısın. insanlrla bu şekilde konuşabildiğine göre psikoloji dalında seni bi incelemeye almalılar :))).
nasıl güleceğimi şaşırdım sayende
Canım bızde celalettın beyde tefavı goruyoruz evet azospermı doktoru deyıl ıc hastalıkları uzmanı ,bı cok kısıyı tefavı etmıs bır doktor bızde tefavı gordukten 6 ay sonra sperm cıkmaya basladı ve hızlada sayı artıyoiyi akşamlarr arkadaşım yazını okudum hem sonuç yok diyosun azosperm için hemde bu hoca için doğru seçim diyosun.hiçbizaman rabbimden ümit kesilmez bence siz olumsuz yazı yazıp kimsenin kafasını karıştırma kimseyide olumsuzluğa sürükleme ben burda hiç saçmasapan yazı yazan birini okumadım burda herkes birbirine destek 2.yukarda bahsettiğin hoca azospermle alakası olmayan bi doktor ne üroloji doktor nede androloji doktoru.
Bizde celalettin bey de tedavideyiz sizde sıkıntı neydi acabaCanım bızde celalettın beyde tefavı goruyoruz evet azospermı doktoru deyıl ıc hastalıkları uzmanı ,bı cok kısıyı tefavı etmıs bır doktor bızde tefavı gordukten 6 ay sonra sperm cıkmaya basladı ve hızlada sayı artıyo
canım ne güzel ama geçmiş yazılarını okudumda eşine vitamin takviyesi yaptırmışınız ondan çıkış oldu yazmışında celalettin hocadan sonra mı yoksa vitaminlerden sonra mı oldu sizde ben pek anlamadımda merakeetim gerçekten...Canım bızde celalettın beyde tefavı goruyoruz evet azospermı doktoru deyıl ıc hastalıkları uzmanı ,bı cok kısıyı tefavı etmıs bır doktor bızde tefavı gordukten 6 ay sonra sperm cıkmaya basladı ve hızlada sayı artıyo
Mesleği psikoloji üzerine olan birinin daha yapıcı olması gerekmez mi arkadaşım. Burda herkes neyin ne olduğunu zaten biliyor. Allahtan ümidin kesilmeyeceğini de..Ya cvp vermeyeyimdiyorum ama ışte canım benim sen psikolojik tedavi dedinya benim mesleğim zaten neyse ya kimlerle tartışıyoruz konu kapandı
Senin yazmani bekliyordum
Evet canım vıtamın takvıyesınde sonra cıkıs oldu bız baktırdık vıtamınler dusuk cıkınca celalettın beye soyledık o ılacları verdı kafamıza gore ılac kullanmadık ,ıgne kullandıgı ıcın yan etkı yapar dıue celalettın beyle gorusup oyle aldık vıtamınlerıcanım ne güzel ama geçmiş yazılarını okudumda eşine vitamin takviyesi yaptırmışınız ondan çıkış oldu yazmışında celalettin hocadan sonra mı yoksa vitaminlerden sonra mı oldu sizde ben pek anlamadımda merakeetim gerçekten...
Sebebı bellı detıl canım yumurtalıkları bıraz kucuktu ondan kaynaklı sanırımBizde celalettin bey de tedavideyiz sizde sıkıntı neydi acaba
Hangi vitaminlerinizde dusukluk vardı ne takviyesi aldinizEvet canım vıtamın takvıyesınde sonra cıkıs oldu bız baktırdık vıtamınler dusuk cıkınca celalettın beye soyledık o ılacları verdı kafamıza gore ılac kullanmadık ,ıgne kullandıgı ıcın yan etkı yapar dıue celalettın beyle gorusup oyle aldık vıtamınlerı
anladım canım cok sağol bizde celalettin hoca gitcez artı bende eşime söyledim vitamin olayı için gidicek doktora rabbim hepimizn yüzünü güldürsün...Evet canım vıtamın takvıyesınde sonra cıkıs oldu bız baktırdık vıtamınler dusuk cıkınca celalettın beye soyledık o ılacları verdı kafamıza gore ılac kullanmadık ,ıgne kullandıgı ıcın yan etkı yapar dıue celalettın beyle gorusup oyle aldık vıtamınlerı
Amın canım hepımızın yuzu guler ınsallah bencede gıtmeden bı baktırsın vıtamınler cok onemlı ona gore ılac versınanladım canım cok sağol bizde celalettin hoca gitcez artı bende eşime söyledim vitamin olayı için gidicek doktora rabbim hepimizn yüzünü güldürsün...
Genel baktırdık canım butun vıtamınlere,D vıtamını ılacları alıyo suandaHangi vitaminlerinizde dusukluk vardı ne takviyesi aldiniz
Geçen hafta kaan hocaya gitmiştik özellikle sordum hocam bi arkadaş vitamin desteği aldıktan sonra çıkış olmuş dedi olabilir mümkün dedi...Amın canım hepımızın yuzu guler ınsallah bencede gıtmeden bı baktırsın vıtamınler cok onemlı ona gore ılac versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?