Bizde orda tedavideyiz benzer durumumuz insallsh daha iyi olur.bizim tesede cikmadi patoloji sonicumuz maturasyon arresti cikti.prengly devam ediyoruz macunu degistirdi magnezing ve aceplusdiye vitamin verdi sizinde aynimi umutlu konustumu sizede hoca4 aylık bir tedavi celalettin peru nun verdiği ilaçları kullandı eşim
Celalettin hoca doğru secim verdiği ilaclarida kullanin 6 ay sonra sonuç alirsiniz ayni durum bizdede varBizde orda tedavideyiz benzer durumumuz insallsh daha iyi olur.bizim tesede cikmadi patoloji sonicumuz maturasyon arresti cikti.prengly devam ediyoruz macunu degistirdi magnezing ve aceplusdiye vitamin verdi sizinde aynimi umutlu konustumu sizede hoca
Katılıyorum sana arkadasım benım esımde azospermı ve bız basardık cok sukurarkadaşım bu şekilde söylemler yapanları doğru bulmuyorum umutsuzsanız neden uğraşıyosunuz yada başkalarının umutlarını kırmayın.Bu sitede azosperm olupta anne olanlar o kadar fazla ki o zaman onlarda uğraşmasalardı kimin ne olacağını Allah bilir umutsuz olsak yaşayamazdık...
Azosperm sebebinizi neydi?Katılıyorum sana arkadasım benım esımde azospermı ve bız basardık cok sukur
sebebsız,esımın testıslerı kucuktu bırazAzosperm sebebinizi neydi?
Hormon değerler genetik normaldi sanirimsebebsız,esımın testıslerı kucuktu bıraz
Haklısın tam da dediğin gibi.Herkese slmlar bayadir yazmiyordum yorumları okuyunca yazmak istedim arkadaşlar azospermin dusuk hormon , varikosel ve damar tıkanıklığı haric TEDAVISI YOKKK bunu bilip öyle karar verin ve kendinizi boşuna harap etmeyin bu arada tedavi eden dr lar sadece deniyor ya tutarsa diye örneğin (kaan aydos, murad başar vs ) bizlerde denek olmayı kabul edip tedavi istiyoruz aslında çaresizlik neyse bekleyip sabredecez allah isterse olur buarada bizde çaresizlikten tedavi oluyoruz ya duzelirse diye olmayacak duaya amin diyoruz bizimde fsh 38 di şimdi 1.18 de herşey normale döndü sonra tekrar yükselecek hoca dışardan fsh hormonu verecek denek var nede olmasa dene babam dene biz daha takmiyoruz nede olsa biliyoruz yarın tese olsak sperm çıkacak ama tutup tutamayacağı belli değil şimdilik benden bu kadar boş umitlere kapılmayın sadece dua edip sabredin
Genetık normaldı ,hormonlar yuksektıHor
Hormon değerler genetik normaldi sanirim
iyi akşamlarr arkadaşım yazını okudum hem sonuç yok diyosun azosperm için hemde bu hoca için doğru seçim diyosun.hiçbizaman rabbimden ümit kesilmez bence siz olumsuz yazı yazıp kimsenin kafasını karıştırma kimseyide olumsuzluğa sürükleme ben burda hiç saçmasapan yazı yazan birini okumadım burda herkes birbirine destek 2.yukarda bahsettiğin hoca azospermle alakası olmayan bi doktor ne üroloji doktor nede androloji doktoru.Celalettin hoca doğru secim verdiği ilaclarida kullanin 6 ay sonra sonuç alirsiniz ayni durum bizdede var
Evet bu hoca iyi diğerleri gibi para tüccarı değil sennin sorununu anlayamadım da neyse arkadaşım gerçekler senindemi zoruna gitti yada en iyisi hayal dünyasında yaşayın buarada biz cellalettin peruya gitmedik tedavide olmadık ben olumsuz değil tekrardan söylüyorum gerçekleri yazıyorum yazımı oku iyice ben zaten tedavisi var dedim ama bazı durumlarda onun haricinde yok tedavisi arkadaslara hayal yerine gerçek bilgileri vermek isterimiyi akşamlarr arkadaşım yazını okudum hem sonuç yok diyosun azosperm için hemde bu hoca için doğru seçim diyosun.hiçbizaman rabbimden ümit kesilmez bence siz olumsuz yazı yazıp kimsenin kafasını karıştırma kimseyide olumsuzluğa sürükleme ben burda hiç saçmasapan yazı yazan birini okumadım burda herkes birbirine destek 2.yukarda bahsettiğin hoca azospermle alakası olmayan bi doktor ne üroloji doktor nede androloji doktoru.
arkadasım bizlerde biliyoruz çok küçük umutlar peşinde koştuğumuızu burda paylaştıklarımızı da espiri olsun veya şaka olsun insanlarla dalga gecelim dıye paylasmıyoruz evet sorunlarımız cok buyuk evet belkıde hıc caresı yok ama bız denek olmayada razıyız sen olma gıt evınde otur madem yalan gelıyo hıc bırsey yapma bı yerlerden duydugumuz seylerı burda paylasırız evet mılyonlarca ınsan bu sıteye bakıp bırseyler ogrenıyo ve fıkır paylasımlarıda hepsı gercek bu sıtede cok umutsuz oldugu halde bebek sahıbı olanlarda var hemde senın bizleri denek olarak kullanıyo dedıgın doktorlar sayesınde ayrıca eskıden bu topıkte hıc tartısma olmazdı lutfen kelımelere dıkkat arkadaslarla kırıcı konusmayalım herkes fıkrını soylemekde ozgur kımsenın umutlarını kırmaya hakkımız yok belkı sana kotu gelen bos gelen umutsuz gelen o fıkır bir baska arkadasımıza umut olacak bılemezsın o yuzden birseyleri içten düşünelim neyın noldugunu bizlerde biliyoruz bizim derdimiz bize yetiyo daha beter yaralamaya gerek yok bizler zaten sabredıyoruz allahın verdıgıne razı gelıyoruz ısyan etmıyoruz ama allah demıskı sen careyı ara gerısını bana bırak bizde sonuna kadar arayacagız ıster denek olalım ısterse hıc bırsey ...Herkese slmlar bayadir yazmiyordum yorumları okuyunca yazmak istedim arkadaşlar azospermin dusuk hormon , varikosel ve damar tıkanıklığı haric TEDAVISI YOKKK bunu bilip öyle karar verin ve kendinizi boşuna harap etmeyin bu arada tedavi eden dr lar sadece deniyor ya tutarsa diye örneğin (kaan aydos, murad başar vs ) bizlerde denek olmayı kabul edip tedavi istiyoruz aslında çaresizlik neyse bekleyip sabredecez allah isterse olur buarada bizde çaresizlikten tedavi oluyoruz ya duzelirse diye olmayacak duaya amin diyoruz bizimde fsh 38 di şimdi 1.18 de herşey normale döndü sonra tekrar yükselecek hoca dışardan fsh hormonu verecek denek var nede olmasa dene babam dene biz daha takmiyoruz nede olsa biliyoruz yarın tese olsak sperm çıkacak ama tutup tutamayacağı belli değil şimdilik benden bu kadar boş umitlere kapılmayın sadece dua edip sabredin
yaa sen kımsın nesın yaa ne gerceklerınden bahsedıyosun kardesım gıt kıme gıdıyosan gıtt hangı hocaya gıdıyosan gıtt gercek ne yaa gercek nee ayy sınırden oldurdun yaaa nıye ınsanları kırıyosun yaa gerceklerı dan dan soyleyınce noluyo arkadasım pıskolojınmı bozuldu nolduysa kaldıramıyosan pıskologa gıtt allahını seversen burdakı ınsanları da umutlarını kırmaaEvet bu hoca iyi diğerleri gibi para tüccarı değil sennin sorununu anlayamadım da neyse arkadaşım gerçekler senindemi zoruna gitti yada en iyisi hayal dünyasında yaşayın buarada biz cellalettin peruya gitmedik tedavide olmadık ben olumsuz değil tekrardan söylüyorum gerçekleri yazıyorum yazımı oku iyice ben zaten tedavisi var dedim ama bazı durumlarda onun haricinde yok tedavisi arkadaslara hayal yerine gerçek bilgileri vermek isterim
Farkindaysan tartisma acanda ben degilim tartisanda siz nekadar olumsuz yone cektiniz konuyu bizim umudumuzu kestigimizi nerden çıkardın herkes fikrini söylemesin mi dedim neyse sanırım sende olumsuzsun konuyu nerye cektiniz ben burdakilerin içinde bulundukları durumu anlattım ama konuyu nerden nerye getirdiniz :) zaten denek olmaya raziysan tutanmi var seni veya beni gidip çaresizlikten tedavi oluyoruz dimi burda acitasyon yapmayalım sadece gerçekçi olup insanlara faydalı olalım neyse ya haklısın suç bende bilip bilmeden sağdan soldan dünya bilgilerle gelip burda insanlari umutlandirmaktansa veya kendine iyi gelen veya maddi imkanı olupta iyi tup bebek merkezlerini ovmektense veya gerçekleri soylemeyip insanlara umit vermektense allaha dua edip seyretmeyi tercih ederim ben bunu dedim ama demekki yazdığımı iyi oku ve anka sonra yorum yazarkadasım bizlerde biliyoruz çok küçük umutlar peşinde koştuğumuızu burda paylaştıklarımızı da espiri olsun veya şaka olsun insanlarla dalga gecelim dıye paylasmıyoruz evet sorunlarımız cok buyuk evet belkıde hıc caresı yok ama bız denek olmayada razıyız sen olma gıt evınde otur madem yalan gelıyo hıc bırsey yapma bı yerlerden duydugumuz seylerı burda paylasırız evet mılyonlarca ınsan bu sıteye bakıp bırseyler ogrenıyo ve fıkır paylasımlarıda hepsı gercek bu sıtede cok umutsuz oldugu halde bebek sahıbı olanlarda var hemde senın bizleri denek olarak kullanıyo dedıgın doktorlar sayesınde ayrıca eskıden bu topıkte hıc tartısma olmazdı lutfen kelımelere dıkkat arkadaslarla kırıcı konusmayalım herkes fıkrını soylemekde ozgur kımsenın umutlarını kırmaya hakkımız yok belkı sana kotu gelen bos gelen umutsuz gelen o fıkır bir baska arkadasımıza umut olacak bılemezsın o yuzden birseyleri içten düşünelim neyın noldugunu bizlerde biliyoruz bizim derdimiz bize yetiyo daha beter yaralamaya gerek yok bizler zaten sabredıyoruz allahın verdıgıne razı gelıyoruz ısyan etmıyoruz ama allah demıskı sen careyı ara gerısını bana bırak bizde sonuna kadar arayacagız ıster denek olalım ısterse hıc bırsey ...
Sabır diliyorum sabah sabah bu ne öfke ve sinir ben kimi kirmisim ne saçmalık allahım senin okuman yokmu kardeşim konuyu nasil saptiriyorsun neyse sen ve senin gibi dusunen kisilere cvp vermeyecem buarada ben senin gibi kisilere tedavi veriyorum anladin umarim laflarina dikkat etyaa sen kımsın nesın yaa ne gerceklerınden bahsedıyosun kardesım gıt kıme gıdıyosan gıtt hangı hocaya gıdıyosan gıtt gercek ne yaa gercek nee ayy sınırden oldurdun yaaa nıye ınsanları kırıyosun yaa gerceklerı dan dan soyleyınce noluyo arkadasım pıskolojınmı bozuldu nolduysa kaldıramıyosan pıskologa gıtt allahını seversen burdakı ınsanları da umutlarını kırmaa
ben yazdıklarını okudum hıcde dogru bulmadım celalettın hocayı ovemeye calıssımsın bellı bızde bılıyoruz hangı hoca nerde ne kadar alıyo emın ol senelerdır bu ıosle ugrasıyoruz tupbebege yada bu tedavılere ne kadar para gıdıyo bılıyoruz hatta gucumuzu zorluyoruz emın ol hepsı aynı fıyatı bıcıyo bu daha ucuz bu daha pahalı dıye bısı yok hepsı aynı sen kendını yanlıs aksettırdıysen bu benım sorunum degıl ne bılgı verdınde bılgı verdım dıyosun sen yaa gercekler neymıs gerceklerı gosterdım dıyosun evet benım dururumda zor burda herkesın durumu zorr ne demek ıstıyosun arkadasım allahını seversen kırcı konusma bızım derdımız bıze yetıyoFarkindaysan tartisma acanda ben degilim tartisanda siz nekadar olumsuz yone cektiniz konuyu bizim umudumuzu kestigimizi nerden çıkardın herkes fikrini söylemesin mi dedim neyse sanırım sende olumsuzsun konuyu nerye cektiniz ben burdakilerin içinde bulundukları durumu anlattım ama konuyu nerden nerye getirdiniz :) zaten denek olmaya raziysan tutanmi var seni veya beni gidip çaresizlikten tedavi oluyoruz dimi burda acitasyon yapmayalım sadece gerçekçi olup insanlara faydalı olalım neyse ya haklısın suç bende bilip bilmeden sağdan soldan dünya bilgilerle gelip burda insanlari umutlandirmaktansa veya kendine iyi gelen veya maddi imkanı olupta iyi tup bebek merkezlerini ovmektense veya gerçekleri soylemeyip insanlara umit vermektense allaha dua edip seyretmeyi tercih ederim ben bunu dedim ama demekki yazdığımı iyi oku ve anka sonra yorum yaz
ne tedavısı verıyosun yazdıklarını bı acta oku burda bı cok arkadasımı kırmıs gecırmıssın ben sınırlenmeyeyımmde ne yapayım yaa sen yazdıklarını gormuyosun galıbaSabır diliyorum sabah sabah bu ne öfke ve sinir ben kimi kirmisim ne saçmalık allahım senin okuman yokmu kardeşim konuyu nasil saptiriyorsun neyse sen ve senin gibi dusunen kisilere cvp vermeyecem buarada ben senin gibi kisilere tedavi veriyorum anladin umarim laflarina dikkat et
canım benım amacım kımseyı kırmak degıl ben celalettın hocayıda dıger doktorlarıda begenıyorum bana kotu gelen ona ıyı gelır ona kotu gelen bana ıyı gelır bu boyledır kımseyı kırmaya gerek yok gerceklerı hepımız bılıyoruz zaten bunları anlatmayada gerek yok dogru degıl mıarkadaşım senin böyle bi yorum yapman bence gereksizdi yani bunun dışındakilerin tedavisi yok demek burda bu sıkıntıların dışında sıkıntısı olanların tüm umutlarınızı çöpe atın demekle aynı yani hepimiz biliyoruz ki azospermi de herkes çocuk sahibi olamıyor zor bişe ama en kötüsüne kendimizi inandırıp tedaviden de vazgeçmemek bir umut bi fayda görürüz diyerek uğraşma çabalarını kimsenin yıkma. diğer arkadaşlarda çok fazla çıkışmış yapmayın arkadaşlar birbirimizi güzellikle uyaralım çünkü herkes gergin bi kişi yükselse başka arkadaşın canı başka bişe ye sıkkınken o da patlayacak burası dönecek kavga ortamına. ayrıca celalettin hoca da bende tedavi görüyorum evet bir üroloji doktoru değil ama bu piyasada 4 5 doktordan biri olarak ismi geçiyosa yabana atmama lazım çünkü onda tedavi gören bi sürü isim var burda. diğer doktorla da para avcısı demek yanlış zaten burdaki yorumlardan herkes hangi doktor ne anlayabilecek yaşta olgunlukta prof olmuş insanlara ve yine onda tedavi gören hastalara da ayıp olur. evet hepimiz denek gibiyiz çünkü aynı ilaç herkeste aynı etkiyi göstermiyor sana iyi gelen ilacı doktor a bi hastamda bu durumdayken iyi gelmişti diyerek bana verir ama bende etki etmez sonra başka bişe verir yani boşverin derine inmeyin hakkımızda hayırlısı diyerek ilk Allah a sonra doktorlara teslim edecez tedaviye inanacaz çokta bağlanmayarak tabi ben öyle yapıyorum en azından başka yolu yok bu işin Allah hepimizin gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı etmesi dileğiyle hadi gülün biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?