Merhaba canim nasil bi ilac acaba kullanirsaniz burdada paylasrmisinizkızlar bu dr hakan özkul bitkisel tablet ilaç veriyomus azosperm için 3 ayda farkı görürsünüz diyor emin konuşuyor..eşim konuştu bakalım denicez bi 3 ay onu da..Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah...amin
Hayirli olsun canim bizde bu ay tedaviye baslicaz bakalim ..Arkadaşlar dün ilk iğnemi oldum ve hayırlısıyla tedavimize başladık. Şubatın son günlerinde eşim microtese olacak dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
bitkisel tabletten falan oluşuyomus eşim kendi kullanmak istedi daha ilaçlar gelmedi canımMerhaba canim nasil bi ilac acaba kullanirsaniz burdada paylasrmisiniz
Daha once bir tedavi gördünüz mu azosperminin sebebi belli miKizlar bnim esimde hic sperm yok neler yemeli sperm arttirici acaba?
Simdi sadece keci boynuzu kuru uyguluyoruz
Insallah faydasi olur canimbitkisel tabletten falan oluşuyomus eşim kendi kullanmak istedi daha ilaçlar gelmedi canım
Biz 1 yillik evliyiz bir yil olmadi bnde bisry cikmadi esimde hic sperm yok doktor hmen tup bebege baslayin dedi 3 test yapildi bi de tibbi genetik testleri onun sonuclarida bu hafta cikacak canim ona gore doktor yonlendirecek. Istiyom ki esim ameliyat olana kadar sperm olussun ne yapacagimi sasirdim keci boynuzuna basladik bakalimDaha once bir tedavi gördünüz mu azosperminin sebebi belli mi
Biz 1 yillik evliyiz bir yil olmadi bnde bisry cikmadi esimde hic sperm yok doktor hmen tup bebege baslayin dedi 3 test yapildi bi de tibbi genetik testleri onun sonuclarida bu hafta cikacak canim ona gore doktor yonlendirecek. Istiyom ki esim ameliyat olana kadar sperm olussun ne yapacagimi sasirdim keci boynuzuna basladik bakalim[/QUOTE
Doktorlar hemen m.tese ye yonlendiriyor tavsiyem dr. Iyi secmen ve tedavi olmadan m.tese olmayin her tese zarar veriyor dokulara tahlil sonuclarinizi bir kac doktora danışın hatta burada paylasin cok bilgili arkadaslar var hangi ildesiniz
Doktorlar hemen m.tese ye yonlendiriyor tavsiyem dr. Iyi secmen ve tedavi olmadan m.tese olmayin her tese zarar veriyor dokulara tahlil sonuclarinizi bir kac doktora danışın hatta burada paylasin cok bilgili arkadaslar var hangi ildesinizBiz 1 yillik evliyiz bir yil olmadi bnde bisry cikmadi esimde hic sperm yok doktor hmen tup bebege baslayin dedi 3 test yapildi bi de tibbi genetik testleri onun sonuclarida bu hafta cikacak canim ona gore doktor yonlendirecek. Istiyom ki esim ameliyat olana kadar sperm olussun ne yapacagimi sasirdim keci boynuzuna basladik bakalim
Bizim durumumuz olanlar icin ilk oncelik sperm bulunmasi sonrasi gelir insallahBurdada sonuclar cikinca paylasirim tabi.erzurumdayim buradaki tup bebek doktoruna cok iyi dediler bkalim ilkinde olsa keske..
Canim ya esime haftalik igne verildi pregnlyBizim durumumuz olanlar icin ilk oncelik sperm bulunmasi sonrasi gelir insallah
Senin de tedavin hayırlı olsun o zaman Can'ım. Allah yardımcımız olsunHayirli olsun canim bizde bu ay tedaviye baslicaz bakalim ..
Canım ben okudum ben de sadece notta yazanı anladım 7 sperm görülmüş hadi insallahhh devamı gelir birden santeifuj neeeee kiEki Görüntüle 1779331
Kizlar selam. Esim dun santeifuj yaptirdi qaliba karismis bilgisayarda yoksa bani oyle geldi. Yorumlayan olur mu?Ben hicbirsey anlayamadim yaaaa
Daha onceki durumunuzu hatirlamiyorum ama gayet iyi ilk etapta 2 adet yikama sonrasi 7 adet olgun sperm görülmüşEki Görüntüle 1779331
Kizlar selam. Esim dun santeifuj yaptirdi qaliba karismis bilgisayarda yoksa bani oyle geldi. Yorumlayan olur mu?Ben hicbirsey anlayamadim yaaaa
Canim 7 adet sperm gorulmus hadi insaAllah artar sayisi masallah :) sizin cikis varmiydi kiEki Görüntüle 1779331
Sizde çıkış varmiydi hatırlayamadım amq çok gzuel cikiniz başlamış bizimde ilk öyleydi motil sperm harekteli spemr demek gözünüz aydın ...Eki Görüntüle 1779331
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?