Hlne tur ilaclar verdi ne kullaniyorsunuzmerhaba cnm bızım azo sebebı ınmemıs testıs gec ındırıldı testısler murat basarda tese oldu esım ama sperm bulunmadı sadece ana hucreler cıktı oda tupte kullanılmadı bsy cıkmadı bende kaanı dusundum aradım sekreterıyle gorustum 6 ay tedavı dedı bu 3.ayımız tedavıde h-kaan aydosla 16 marttada kontrolumuz var bakalım ılerleme var mı merakla beklıorum
ıns guzel sonuclar alırsınız cnm bızımde doktorumuz murad hocaydı cok ıyı bır doktor ınss bol bol spermler bulunur cnm dualarım sızınleMurad başara gidiyoruz Memorial Şişli de tedavim eşimde retraktil testis var yani hareketli İnmemiş testis değil ama onun benzeri bir durum. İlk microtese olacak 3 yıldır farklı yerlerde farklı tedaviler gördük artık inşallah iyi sonuçlar alırız. Dua edin ne olur çok heyecanlıyım
chorıomon 5000 lik kullanıoruz cnm suandaHlne tur ilaclar verdi ne kullaniyorsunuz
hımm evet cnm bu ıgneler yaqlanmalara neden oluyo maydonoz cok ıyımıs bende esıme verıorum nohut kuru ve coban cokerten bızımde sadece FSH yuksektı dıgerlerı normal sızın doktorunuz kım cnmBiZde FSH yüksekti diğer hepsi normal genetik vs . Sebebi muhtemelen küçükken geçirdiği ateşli bir hastalık.. Normalde teseden de çok unutluydu doktor ama olmayınca olmuyor işte şimdi iğne kullanıyor bakalım mart ayında Bi kontrolümüz var o Zaman biraz daha belli olacak devam edecek miyiz yoksa kabullenip vaz mı geçeceğiz Bi de d vitamini var kullandığımız iğneler yağlanma artırdığı için sürekli diyet modundayız çünkü vücüttaki yağlanma FSH hormonunun artmasına sebep oluyormus tek dikkat ettiğimiz şey bu spor diyet iğne haftada iki ve d vitamini :) bakalım çok Bi şey kalmadı tahlillere Neler bekliyor bizi
anladım cnm ınss olur bu sefer bebıslerıne kavusursun tez zzamandaBizimde sadece fsh yuksek 3 defa m.tese miz var 2 sinde sperm var 1 inde cikmadi ama cikan sperm yapıları iyi degildi döllenme oldu fakat gebelik olusturmadi c.peru da tedavideyiz choragon kullaniyoruz bir macun ve bitki cayi verdi
İnşallah şifa olur tez Zaman'da yıpranmadan daha fazla kavuşuruz isteklerimizehımm evet cnm bu ıgneler yaqlanmalara neden oluyo maydonoz cok ıyımıs bende esıme verıorum nohut kuru ve coban cokerten bızımde sadece FSH yuksektı dıgerlerı normal sızın doktorunuz kım cnm
Arkadaşlar dün ilk iğnemi oldum ve hayırlısıyla tedavimize başladık. Şubatın son günlerinde eşim microtese olacak dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Arkadaşlar dün ilk iğnemi oldum ve hayırlısıyla tedavimize başladık. Şubatın son günlerinde eşim microtese olacak dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sağol canım benim Allah dualarının kat kat fazlasını sana versin. Allah'ım hayalini kurduğumuz herşeyi yaşamayı nasip etsin..elzem__ canimm InsaAllah sonu evlatli tedavi olur. Dualarimiz seninle. Her namazimda sanada dua ediyorum isminle
Aminn canimmm benim cumlemize kat kat guzelliklrr yasatsin Rabbim. Ona teslim olmak lazim.Sağol canım benim Allah dualarının kat kat fazlasını sana versin. Allah'ım hayalini kurduğumuz herşeyi yaşamayı nasip etsin..
ıns canımİnşallah şifa olur tez Zaman'da yıpranmadan daha fazla kavuşuruz isteklerimize
duydum ben ama onemsemedım hıc gecenlerde tv ye cıkmıstıkızlar hic dr. hakan özkul tedavisi hakkında bilginiz varmı azosperm icin
Canim Rabbim yuzunuzu guldursun insAllah. Dualarim seninle. Allah yardımcınız olsunSağol canım benim Allah dualarının kat kat fazlasını sana versin. Allah'ım hayalini kurduğumuz herşeyi yaşamayı nasip etsin..
nasılsın saydin78 toparlandiniz ins bende sizden snra dedim tüp bebeği benimde degerim düşük çıktı yükselmedi Üzgünüm tedaviye devam edip tekrar denicez misiniz Rabbim yüzünüzü güldürsun ins ❤ hepimize sizindeCanim Rabbim yuzunuzu guldursun insAllah. Dualarim seninle. Allah yardımcınız olsun
Sağol canım benim Allah razı olsun.Canim Rabbim yuzunuzu guldursun insAllah. Dualarim seninle. Allah yardımcınız olsun
Canım benim daha iyiyim sagolasın. Sen nasılsın? Uzuldumcanim ama ne yapalım elimizden birsey gelmiyor. Rabbimin takdiri. Ben kilo vermeye calisiyorum canim bu aralar fazla kilolarim var. Tutunamama sebebi belki de budur. Tekrar deneyecegiz insAllah. Bir aklım mayısta dene diyor bir aklım Temmuzda. Rabbim dogru zamanda hayırlısıyla nasip etsin bu sefer insAllah. Sporla kafamı dagitiyorum. Rabbim size de, bize de hepimize tez elden gondersin gul kokulu evlatlarimizi insAllahNa
nasılsın saydin78 toparlandiniz ins bende sizden snra dedim tüp bebeği benimde degerim düşük çıktı yükselmedi Üzgünüm tedaviye devam edip tekrar denicez misiniz Rabbim yüzünüzü güldürsun ins ❤ hepimize sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?