- 7 Ocak 2014
- 116
- 187
- 113
Canim benimmmm cok sevindim gozunuz aydin. Allah tamamina erdirdin insAllah :) bal polen giseng arisutu karisimini hazir mi aldiniz yoksa ayri ayri alip mi katistirdin? Varikosel ameliyati olali ne kadar olmustu? Bu bitkiselleri ne kadar kullandiniz? Ayy ya cok sevindim vallahi. Allah'a sükürler olsun ne guzel bir haber buasla umudunuzu kaybetmeyinn
kader arkadaslarimm merhabalar beni eskiler bilir ana uzun suredir yazmiyordum buraya cunki yazicak takatim bile olmuyordu caresizlik cok zorr ama aska umudumu kaybetmedim vee Allahima binn sukurrr olumlu sonuc aldik 4 yil sonra bunlari size yaznayi borc biliyorum kendime cjnki bu topik cok buyuk destrkdi bana bastan anlatayim
4 yil once azosperm teshisi konuldu bize cok buyuk bir sinavdi bizim icin caresiz arastirirken topikte yazilanlari okudum ilk celalettin peru cikti karsimiza ana bize iyi gelmedik 1 yil hatta daha fazla oyalandik oyle bitkiseller kurler istanbula gidip gelmeler bu arada varikoselde vardi buzde ve hizla ilerliyordu ameliyat olmaya karar verdik 4. derecedeydi artik olduk 6 ay sonra sprm cikar denildi cikmadi bu arada doktorkar kurler neler neler sonra murad basara gittik iyi bir doktor evet ama icime sinmiyordu yine her urologun dedigi gibi tese diyordu ve pregnly igneler yazmisti bize biz kullaniyirduk bu igneyi buarada ben kurler yapiyordum sonra isiten ayrildim arik dahada yogunlasmaliydim cocuk icin murat beye gudip geldik bi sure bi iki cikiyor ama hareketsz veya olu cikiyordu en son bal polen ginseng arisutu karisimi yapmaya basladim bununla beraber havuc suyu ve enson sabah aksam nohut suyu vermeye basladim vee sukurlerr olsunnnn artmis vd hareketlenmisti artik
Tebrik ediyorum rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim bu sevinci hepimize yasatsin insallahah azospermm
daha sonra cikis baslayinca iyi bi tup bebek merkezi aramaya basladik vee bizim icin gercekten buyuk sans diyebilecegim dr. cemil karakus ile karsilatik iki tane embriyo yuklndi ama bir tuttu suan 4 haftalik bebegim aslaaa umudunuzuu kaybetmeyin aslaaa surekli meryem suresi okudum el musavvir cektim dua en buyuk anahtar aska birakmayin
Aaaaaa ayyy ne guzel bir haber kuzummmm tuglerim urperdi. Allahima sukur. Rabbim tamamina erdirsin canim benimmmmmah azospermm
daha sonra cikis baslayinca iyi bi tup bebek merkezi aramaya basladik vee bizim icin gercekten buyuk sans diyebilecegim dr. cemil karakus ile karsilatik iki tane embriyo yuklndi ama bir tuttu suan 4 haftalik bebegim aslaaa umudunuzuu kaybetmeyin aslaaa surekli meryem suresi okudum el musavvir cektim dua en buyuk anahtar aska birakmayin
Canim benimmmm cok sevindim gozunuz aydin. Allah tamamina erdirdin insAllah :) bal polen giseng arisutu karisimini hazir mi aldiniz yoksa ayri ayri alip mi katistirdin? Varikosel ameliyati olali ne kadar olmustu? Bu bitkiselleri ne kadar kullandiniz? Ayy ya cok sevindim vallahi. Allah'a sükürler olsun ne guzel bir haber bu
Tebrik ediyorum rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim bu sevinci hepimize yasatsin insallah[/QUO
cok tesekker ederimm aminnnn
insalllahhh
Aaaaaa ayyy ne guzel bir haber kuzummmm tuglerim urperdi. Allahima sukur. Rabbim tamamina erdirsin canim benimmmmm
Canim benim Allah razı olsuncokkk saol canimm benimm ah ben nelerden gectim bu sureclerde Allah hepinize tattirsin bu duygularii insallahh hep duamdasinn
Tebrikler :) çok çok güzel bir haber bu gözünüz aydınah azospermm
Hosgeldiniz aramiza inssallah kisa zamanda bebek sahibi olursunuz nerede nasil bir tedavi görüyorsunuz azo sebebiniz belli mi biraz bahsedermisinizMrb arkadaslar arniza yeni katildim uzun suredir takip ediyordum sizi yeni uye olabildim benim esimde azo tedavi oluyoruz benide duaniza katar misiniz
asla umudunuzu kaybetmeyinn
kader arkadaslarimm merhabalar beni eskiler bilir ana uzun suredir yazmiyordum buraya cunki yazicak takatim bile olmuyordu caresizlik cok zorr ama aska umudumu kaybetmedim vee Allahima binn sukurrr olumlu sonuc aldik 4 yil sonra bunlari size yaznayi borc biliyorum kendime cjnki bu topik cok buyuk destrkdi bana bastan anlatayim
4 yil once azosperm teshisi konuldu bize cok buyuk bir sinavdi bizim icin caresiz arastirirken topikte yazilanlari okudum ilk celalettin peru cikti karsimiza ana bize iyi gelmedik 1 yil hatta daha fazla oyalandik oyle bitkiseller kurler istanbula gidip gelmeler bu arada varikoselde vardi buzde ve hizla ilerliyordu ameliyat olmaya karar verdik 4. derecedeydi artik olduk 6 ay sonra sprm cikar denildi cikmadi bu arada doktorkar kurler neler neler sonra murad basara gittik iyi bir doktor evet ama icime sinmiyordu yine her urologun dedigi gibi tese diyordu ve pregnly igneler yazmisti bize biz kullaniyirduk bu igneyi buarada ben kurler yapiyordum sonra isiten ayrildim arik dahada yogunlasmaliydim cocuk icin murat beye gudip geldik bi sure bi iki cikiyor ama hareketsz veya olu cikiyordu en son bal polen ginseng arisutu karisimi yapmaya basladim bununla beraber havuc suyu ve enson sabah aksam nohut suyu vermeye basladim vee sukurlerr olsunnnn artmis vd hareketlenmisti artik
Canimm tebrik ederimm Allah kucagina almani nasip etsin.. cok sevindimmcokkk saol canimm benimm ah ben nelerden gectim bu sureclerde Allah hepinize tattirsin bu duygularii insallahh hep duamdasinn
Hosgeldiniz aramiza inssallah kisa zamanda bebek sahibi olursunuz nerede nasil bir tedavi görüyorsunuz azo sebebiniz belli mi biraz bahsedermisiniz
aminnnnn insallahh inan burdaki arkadaslarimi her duanda aniyorum saglicakka kavusalim bebislerimize insallahhcanımmm gözün aydınnn Allah kucağına versin inşallah.. Darısı diğer arkadaşlarımın başına olsun
cok sagolun kizlarr Allah hepinize tatdirsin insallahhhCanimm tebrik ederimm Allah kucagina almani nasip etsin.. cok sevindimmRabbimm hepimize nasip etsinn.
Sebebi belli degil yani bilmiyoruz hormon genetik hersey normal ana sperm yok celalettindeyiz biz 5 ay oldu baslayali ilk ayruntili sperm testi hersey sifirdi ikinci kontrolu gem hucre ve yuvarlak hucre yaziyordu cok sukur daha da ilerler mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?