Sana nasil yardimci olabilirim bilmiyorum ama bizde ilacsiz tedavisiz 3 defa m.tese olduk emre bakirciogluna morfolojisi bozuk spermler bulundu. Simdi c.peru da tedavideyiz 4 ay oldu iyi gittigini normal yolla sperm cikacagini söyledi. 3 ay pregny 5000 kullandik simdi choragon 5000 ne basladik 2.5 ay sonra kontrol varArkdslar merhaba. Bz de azospermyz. Ege unv. Ilac kullanmadan esim tese oldu 4 tne morflojisi bozuk sperm blundu. 6 ay sonra tekrar geln hormonlarsa gene bsy cikmassa tese yapicak ama ilac verilmedi. Bnde kaan aydosa mail attim bikc testten sonra choriomon 5000 lik igne kullaninin tekrar hormon tahlili verin banada sonucu gonderin dedi. Suan kararsiziz celalettin peruyla kaan aydos arasinda. Litfen yardkci olun
Izmirde mi yasiyosunuz? Izmirde muayene oldugunuz bi doktor var mi?Arkdslar merhaba. Bz de azospermyz. Ege unv. Ilac kullanmadan esim tese oldu 4 tne morflojisi bozuk sperm blundu. 6 ay sonra tekrar geln hormonlarsa gene bsy cikmassa tese yapicak ama ilac verilmedi. Bnde kaan aydosa mail attim bikc testten sonra choriomon 5000 lik igne kullaninin tekrar hormon tahlili verin banada sonucu gonderin dedi. Suan kararsiziz celalettin peruyla kaan aydos arasinda. Litfen yardkci olun
Canım ben Memorial Şişli yi tavsiye ederim çok ilgililer ve gerçekten güven veriyorlar tek sıkıntı yaz aylarında biraz kalabalık biz o yüzden yaza kalmadan başladık ve burayı seçtiğim için memnunumDqol
Canım teksur ederim cevap yazdigin icin bende düşünüyorum bir arkadas tavsiye etmişti bana ben kararsizim bende maramara univeristesinde yaptım degerim ilk iyiydi snra düştü olmadi yani bahçeci fulya hastanesini bi abla burda tavsiye eti bana çok kararsizim üç ay snra td sorar deniycem sizin sperm tesedemi bulundu
Canım 3 yıldır bunula yaşayan biri olarak kime gidersin bilemem ama sakın eşnin sağlığını bozacak bir tedaviyi kabul etme mesela iğne kullanımını uzun süre yapmayın ya da kullandığınız kürlerin içinde ne olduğunu sorun sorgulayın ve unutmayın iyi doktor Ümit veren değil işini iyi yapandır...Arkdslar merhaba. Bz de azospermyz. Ege unv. Ilac kullanmadan esim tese oldu 4 tne morflojisi bozuk sperm blundu. 6 ay sonra tekrar geln hormonlarsa gene bsy cikmassa tese yapicak ama ilac verilmedi. Bnde kaan aydosa mail attim bikc testten sonra choriomon 5000 lik igne kullaninin tekrar hormon tahlili verin banada sonucu gonderin dedi. Suan kararsiziz celalettin peruyla kaan aydos arasinda. Litfen yardkci olun
Arkadaslar hepiniz cok sagolun. Durumumuzi bilen her kese sevincimi paylastim. Sag olsunlar sevindiler. Ailem arkadaslarim. Sevdiklerim. Ama onlar sizin kadar coskuyla karsilamadim.Cunki burda gepimi biriz. Birimizin gusel haberi bir umut ocagi diyerleri icin. Arkadasa da yazdim. Canlarim whatsapda grub var. Mumin kardeslerimin bacilarin bulundugu islami geub. Onlarin bazi uyeleriyle derdimi bolusurum. Onlar bana hayati ogretdi sag olsunlar. Bana sen kafayi taktin hep bu bu dedin. Kafani takma. Kafayi takacagina dua et bol bol dedi. Ibadetine duana saril. Oturdum kebdi vicdanimi karsima koydum ve fark etim ki evlilik baska seymis. Evlilik iki kisinin beraber el ele tutup birlikte yaslanmasi yok el ele tutup cennete goturmesidir bir birini. Evlilik birlikte tevekkulun birlikte Allah rzasi icin bir birine saber etmenin bir birimizi wevmenin ve Allah rzasi icin calismaninnadidir. Evlilik cocuk dogurmak cocuk buyutmek diyildir. Bundan sonra seytan cok verdi vesvese vermedimi. Ama eskisi gibi azosperme odaklanmadim tabii yine arastirdim. Ama bir seyi fark ettim. Benim uyguladiklarim her kesin uyguladigi seyler. Kimibe hic etki etmediyi halde kimisi simdj anne bile. Doktorlar da onlarin uyguladiklari tedavier de. Ama ortada bir sonuc var bunlar bazilarina vesile olsada bazilarine hic olmadi. Ama dua teslimiyyet oyle.bir ilac ki her kese maddi manevi hastaligi olan her kese yuzdeyuz etki eder. Hic yanetki burakmaz. Vesvese geldi mi aglayin kuran dinleyin ve sohbet dinleyin. Kendiniz icin bir limit koyun gunde bir sohbet dinlicem bu kadar kuran okuycam bu kadar zikir yapicam. Ama her gun duzenlu yapin. Oturun Rabbinizle konusun. Bu sebebin arkas8nda mutlak ki ser yoktur ama gel gor ki Seytan bize bulutlarin arasindan gelen gunesi isigini gostermez gok yuzunu kaplayan bulutllari solan cicekleri gosterir. 9ysa icimize cektiyimiz havayi kuslarin otusunu goremeyiz o zaman. Yani evladimiz yok ama demek ki Allah bize bir seyleri Murad eder. Allahim hepimize bizi cennete goturucek islam apemini karanliklardan kurtaricak,bize ahuretde safaatci olacak salih saliha evlatlar nasib etsin. Simdi size hem burdan rukyalar aticsm. Kim isterse yazsin mp 3 olarak whatsappina atayim. Bir de canim hicam Allah ondan eveden razi olsun bana yasama sebebimi anlatan Nurettin hocanin hayatima 1 haftadir olumlu etki eden sohbetlerini aticam. Bir az agirdir o sogbetleri kaldirmak. Ama iman gozluyuyle bakarsaniz tam bir psikolog gozuyle konustugunu icimizdeki dertleri atma yolunun oldugunu goreceksiniz onun soylediklerinin.
Izmirde mi yasiyosunuz? Izmirde muayene oldugunuz bi doktor var mi?
Merhaba arkadaşlar aranıza yenı katıldım. eşimde inmemiş testisten dolayı azo spermi var, kaan hocayla tedaviye başladık ama sadece iki tane ilaç (o da grip ilacıymış) havuç, incir, ısırgan çayı verdi. hiçbir test yapmadı. bizim durumumuzda olupta sperm çıkışı olan var mı ?
Canım 3 yıldır bunula yaşayan biri olarak kime gidersin bilemem ama sakın eşnin sağlığını bozacak bir tedaviyi kabul etme mesela iğne kullanımını uzun süre yapmayın ya da kullandığınız kürlerin içinde ne olduğunu sorun sorgulayın ve unutmayın iyi doktor Ümit veren değil işini iyi yapandır...
Merhaba arkadaşlar aranıza yenı katıldım. eşimde inmemiş testisten dolayı azo spermi var, kaan hocayla tedaviye başladık ama sadece iki tane ilaç (o da grip ilacıymış) havuç, incir, ısırgan çayı verdi. hiçbir test yapmadı. bizim durumumuzda olupta sperm çıkışı olan var mı ?
Haklisin canm tesekkur ederim yorumn icn...
kaan aydos kesınlıkle bırse oyle hemen arka arkaya tese yapmak dogru dgl bıraz beklemek lazım ıkıncı ıcınArkdslar merhaba. Bz de azospermyz. Ege unv. Ilac kullanmadan esim tese oldu 4 tne morflojisi bozuk sperm blundu. 6 ay sonra tekrar geln hormonlarsa gene bsy cikmassa tese yapicak ama ilac verilmedi. Bnde kaan aydosa mail attim bikc testten sonra choriomon 5000 lik igne kullaninin tekrar hormon tahlili verin banada sonucu gonderin dedi. Suan kararsiziz celalettin peruyla kaan aydos arasinda. Litfen yardkci olun
Haklisin canm tesekkur ederim yorumn icn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?