Allah yardımcın olsun canım çok zor işler bunlar yaşayan bilir.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınArkadaşlar pazar sabahı eşim microtese olacak dua edin lütfen. Bugün doktorla son kez konuşmak için gittiğimizde ameliyatta olduğunu söylediler meğerse microtese yapıyormuş ve bulunamamış eşinin öğrendiği an biz de gördük çok kötü etkilendim keşke görmeseydim.. Çok üzüldüm... Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
Arkadaşlar pazar sabahı eşim microtese olacak dua edin lütfen. Bugün doktorla son kez konuşmak için gittiğimizde ameliyatta olduğunu söylediler meğerse microtese yapıyormuş ve bulunamamış eşinin öğrendiği an biz de gördük çok kötü etkilendim keşke görmeseydim.. Çok üzüldüm... Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
Evet canım kadına gidip sarılmamak için zor tuttum kendimi o haykırışı gözümün önünden gitmiyor. Onu o an en iyi ben anlıyordum. Çok üzücüydü.. Allahım yardımcısı olsun...Allah yardımcın olsun canım çok zor işler bunlar yaşayan bilir.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canım yanımızda sanırım birkaç kişi olacak... Biraz abattık sanırım ailelere haber verdik onlar da çıkıp geldiler memleketten. Moralim yüksekti ama o kadını görünce çok kötü oldum Allahım yardım etsinRabbim yar ve yardımcınız olsun.
İnşallah eşinde bol bol kaliteli spermler bulunur.
Moralinizi yüksek tutun moral çok önemli.
Bide yanınızda 1 kişi olsa daha rahat sizin açınızdan
Canimmm dogal olarak insan uzuluyo cunku hepimiz anliyoruz birbirimizi gormesek bile olumsuz haberler etkiliyo. Ama lutfenn iyi ol olumsuz dusunceleri at kafandan Gercek anlamiyla Allaha sigin. Rabbim bugun uzuntulerine sahit oldugun kardeslerimizide hepimize de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.Canım yanımızda sanırım birkaç kişi olacak... Biraz abattık sanırım ailelere haber verdik onlar da çıkıp geldiler memleketten. Moralim yüksekti ama o kadını görünce çok kötü oldum Allahım yardım etsin
Amiiin canım zaten sığınacak bir tek Allah'ımız var ondan başka kimsemiz yok aslında. Olumlu düşünmeye çalışıyorum içimden bir his iyi olacak diyor. Sonra susturuyorum onu çünkü böyle düşünürsem yıkımı daha kötü olur gibi geliyor. Allahım yardımcımız olsunCanimmm dogal olarak insan uzuluyo cunku hepimiz anliyoruz birbirimizi gormesek bile olumsuz haberler etkiliyo. Ama lutfenn iyi ol olumsuz dusunceleri at kafandan Gercek anlamiyla Allaha sigin. Rabbim bugun uzuntulerine sahit oldugun kardeslerimizide hepimize de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
Icini fereh tut rabbbim hayirlisini verir bizim 2. tese den 0 cikinca emre bakircioglu 3. Tese yi yapmak istemedi eşimin israri ile yapti sonucunda 25 tane sperm bulundu hayirlisini iste ve rabbine teslim olCanım yanımızda sanırım birkaç kişi olacak... Biraz abattık sanırım ailelere haber verdik onlar da çıkıp geldiler memleketten. Moralim yüksekti ama o kadını görünce çok kötü oldum Allahım yardım etsin
Öyle canım tabi Allah herşeye kadirdir. O isterse mucize gerçek olur.Icini fereh tut rabbbim hayirlisini verir bizim 2. tese den 0 cikinca emre bakircioglu 3. Tese yi yapmak istemedi eşimin israri ile yapti sonucunda 25 tane sperm bulundu hayirlisini iste ve rabbine teslim ol
Bendee oyleyim canimm en guzelii her iki durumada tepkisiz olmak :) ozaman galiba tam teslimiyet olur :)Amiiin canım zaten sığınacak bir tek Allah'ımız var ondan başka kimsemiz yok aslında. Olumlu düşünmeye çalışıyorum içimden bir his iyi olacak diyor. Sonra susturuyorum onu çünkü böyle düşünürsem yıkımı daha kötü olur gibi geliyor. Allahım yardımcımız olsun
Ins bol bol sperminiz bulunur elzemArkadaşlar pazar sabahı eşim microtese olacak dua edin lütfen. Bugün doktorla son kez konuşmak için gittiğimizde ameliyatta olduğunu söylediler meğerse microtese yapıyormuş ve bulunamamış eşinin öğrendiği an biz de gördük çok kötü etkilendim keşke görmeseydim.. Çok üzüldüm... Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
Ben de hazırlandım bu akşam çatlatma iğnemi olacağım. Murad beyde Memorial de olacak inşallah canımIns bol bol sperminiz bulunur elzem
Hangi dr da olacaksiniz teseyi .sende hazirlandinmi
Canim hadi hayirlisi guzel haberlerini alıcaz insAllah Rabbim yuzunuzu guldursun. Kac yumurtan var ne kadar gelistiler canim? Gonal f cetrodite ve luveris mi kullandin? Dozlari nasildi canim? Icimden bir ses tedaviniz olumlu sonuclanacak diyor canımcım :) dualarimiz seninleBen de hazırlandım bu akşam çatlatma iğnemi olacağım. Murad beyde Memorial de olacak inşallah canım
Allahım inşallah öyle olur inşallah sana da isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur. Canım yumurta konusunda biraz moralim bozuk bende Bi sorum yoktu ama sadece 5 yumurta var 2 tane daha var ana onlar küçükmüş bir tanesi önce büyüdüğü için mecburen çatlatma iğnesini verdiler olacaksa bunlarla da olur dedik Allah'a bıraktık. Evet dediğin ilaçları kullandım gonal F 237,5 di sonra 225 e düştü diğerleri 1 er tane zatenCanim hadi hayirlisi guzel haberlerini alıcaz insAllah Rabbim yuzunuzu guldursun. Kac yumurtan var ne kadar gelistiler canim? Gonal f cetrodite ve luveris mi kullandin? Dozlari nasildi canim? Icimden bir ses tedaviniz olumlu sonuclanacak diyor canımcım :) dualarimiz seninle
Canim uzulme benim de 5 yumurta toplandı. 4 ü olgun cikmisti. 3 u dollendi. 2si 5. gune gitmisti. Kısmet olmadı. Sen hic yorma kafani. Dualara sarılma zamanı. Rabbim istesin 1 yumurta 1 spermle olur evelAllah. Rabbim Ol desin insAllah sizin icin canim benim. "Ol" desin oluversin. Amin canim Rabbim hayirli zamanda gondersin hepimize mucizelerimiziAllahım inşallah öyle olur inşallah sana da isteyen herkese de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur. Canım yumurta konusunda biraz moralim bozuk bende Bi sorum yoktu ama sadece 5 yumurta var 2 tane daha var ana onlar küçükmüş bir tanesi önce büyüdüğü için mecburen çatlatma iğnesini verdiler olacaksa bunlarla da olur dedik Allah'a bıraktık. Evet dediğin ilaçları kullandım gonal F 237,5 di sonra 225 e düştü diğerleri 1 er tane zaten
Canim gozum insha Allah hatir haberlerini duyaruz. Bol bol dua et. Inanarak yapilan dualar asla geri cevrilnez. Insha Allah Rabbim hepimizi hayirli evlatlarla itihn eder. Her kokusunu icimize cektiyimizde her sesini duydugumuzda Allahim sussa diil de ,Allahim bu sesi bize yasatdigin icin sana binlerce kez hamd olsun demeyi nasib etsin. Zaten verse de hos vermese de hos. Nari da hos,nuru da hos. Simdilik vermiyor dogru. Vermemesine bile binlerce kez hamd olsun. Rabbim bize bu imtihani nar olarak diil,nur olaak gormemizi nasib etsin. Evlat verdiyinde de nur ustune nur gormemizi.nasib etsinBen de hazırlandım bu akşam çatlatma iğnemi olacağım. Murad beyde Memorial de olacak inşallah canım
Çok güzel yazmışsın canım katılıyorum aynenCanim gozum insha Allah hatir haberlerini duyaruz. Bol bol dua et. Inanarak yapilan dualar asla geri cevrilnez. Insha Allah Rabbim hepimizi hayirli evlatlarla itihn eder. Her kokusunu icimize cektiyimizde her sesini duydugumuzda Allahim sussa diil de ,Allahim bu sesi bize yasatdigin icin sana binlerce kez hamd olsun demeyi nasib etsin. Zaten verse de hos vermese de hos. Nari da hos,nuru da hos. Simdilik vermiyor dogru. Vermemesine bile binlerce kez hamd olsun. Rabbim bize bu imtihani nar olarak diil,nur olaak gormemizi nasib etsin. Evlat verdiyinde de nur ustune nur gormemizi.nasib etsin
canim allah yardimciniz olsun allah sabirlar versin.dualarimiz seninle insallah hayirli haberlerle donersin buraya.saglikli kaliteli spermler bulunur yumurtalarin dollenir rabbim nimetini mucizeni melegini nasip eder sanada bizlerede.yoktan var eden rabbim hayirlisiyla duy sesimizi..Arkadaşlar pazar sabahı eşim microtese olacak dua edin lütfen. Bugün doktorla son kez konuşmak için gittiğimizde ameliyatta olduğunu söylediler meğerse microtese yapıyormuş ve bulunamamış eşinin öğrendiği an biz de gördük çok kötü etkilendim keşke görmeseydim.. Çok üzüldüm... Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
Benim de eşimde küçükken gecırılmıs ınmemıs testıs amelıyatından dolayı azosperm 5 yasında olmuş...hormonlar genetık ve testısler normal...gel gör ki sperm 0 .saka gıbı .nasıp olursa mart ortasında tese olacak...dılerım kı allahtan ınşallah sperm çıkar...bizim sorunumuz gıbı olup tese de sperm çıkan arkadaşlar var ıse yazabılırler mı...cok garıp ya hersey normal olup Nasıl sperm olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?