Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağol canım benim. İnşallah Allahım hayırlısını nasip etsin...

Malesef arkadaşlar bulunamadı. Çok üzgünüm bizim için bu sayfa kapandı gibi. Allah hepinizin yardımcısı olsun

Malesef arkadaşlar bulunamadı. Çok üzgünüm bizim için bu sayfa kapandı gibi. Allah hepinizin yardımcısı olsun
Canım benim bende su an cok uzuldum. Zor biliyorum ama sen üzülme guclu ol bitanem. Allah'tan umit kesilmez. Yeni yontemler tedaviler cikiyor. Arastirmaya devam etmeliyiz pes etmemeliyiz

Canım çok üzüldüm.Rabbim güç versin sana ve eşine.Ama daha ilk teseniz hemen pes etmeyin.Ne dedi Murat bey?o kadar umutsuz olmayın canım.2 ve 3. de bulunanlar da var

elzem__ canım benim çok üzüldüm bende heyecanla mesajını açtım...((
Sakin bitti filan deme ALLAH büyük ne olmaz denilenler oldu..sen umidini kaybetme pes etme..ben ilk tesede pes eyseydim şimdi belkide çocuk sahibi olamiycaktim..ALLAH sana eşine sağlık kuvvet verdikçe peşini bırakmayın cnm ben 10 sene ugrastim benden daha fazla uğraşanlar var..şimdi çok yeni acin anlıyorum..biraz dinlenin ALlahım inşallah başka kapılar açacaktır hakkınızda hayırlısı olsun cnm.

elzem__ canim inan çok üzüldüm ama daha yolun basindasiniz allah büyük bizimde 2. M.tese de cikmayinca doktor emre bakircioglu daha ugrasmayin cikmaz dedi biz kendimiz bitkisellerle vitaminlerle destek yaptik diktoru zorladik 3. M.tese yi zorla yapti 25 sperm bulundu. Simdi c.peru da tedavideyiz normal yoldan cikacaginin büyük ihtimal oldugunu soyledi pes etmeyin sagliginiz olduğu surece mücadele edin.

Ben sahsim adina bitkisellerin ve duanin bize yetisdiyinin sahidi oldum. Allah dilierse katinda yok diye bir sey yok. Bizde tedavisiz filansiz sadece bitkisellerle sperm testinde sperm gozukmesi buyuk bir lutuf aslinda

elzem__ canimm cok uzuldumm ama neolur pes etmeyin.bu hayat yolculugumuz hep duzlukte devam etmiyor yokuslarimiz inislerimiz oluyor bu da bizlerin imtihani onemli olan umidimizimi kaybetmemek.yoktan var eden rabbim bir bakmisiz hepimiz hamileyiz bebeklerimiz olmus yanimizda uyuyor mis kokusuyla.rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

Cok gecmıs olsun canım cok uzuldum
Sayfa kapandı falan deme canım olurmu oyle
Insallah toparlanınca az zaman gecsın tedavıye devam edersınız arastırmaya
Sakın bırakıyım bıttı dıye dusunme
Rabbım guzel kapılar acar ınsallah cnm hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah

Cok üzüldüm canim ya ALLAH yardımcımız olsun 1.tese daha vazgeçmek yok Allah emeklerimizin karşılığını verecek insallah

elzem__ canım çok merak ettim seni. Umuyorum eşinde sperm bulunmuştur ve şu an opudasındır. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Dualarımız kalbimiz seninle canım

elzem__ canimm hayirli guzel haberlerni bekliyoruzzz insaAllahhh sperm bulunmstur. Rabbimmm yardimciniz olsun

elzem__ canım insallah bulunmustur opuya girmissindir vaktin olmamistir yazmaya

Canimm cok uzuldummmm ((( şuan hersey cok taze Allahimm yardim etsinn cok uzuldummmmmmmm

Canım benim bende su an cok uzuldum. Zor biliyorum ama sen üzülme guclu ol bitanem. Allah'tan umit kesilmez. Yeni yontemler tedaviler cikiyor. Arastirmaya devam etmeliyiz pes etmemeliyiz

Canim ya Allah buyuk asla pes etmeyin. Belki dogal yoldan cikis baslar hamile kalirsn. savasa devam et canim. seni cok iyi anliyorum.

Canım çok üzüldüm.Rabbim güç versin sana ve eşine.Ama daha ilk teseniz hemen pes etmeyin.Ne dedi Murat bey?o kadar umutsuz olmayın canım.2 ve 3. de bulunanlar da var

Ben sahsim adina bitkisellerin ve duanin bize yetisdiyinin sahidi oldum. Allah dilierse katinda yok diye bir sey yok. Bizde tedavisiz filansiz sadece bitkisellerle sperm testinde sperm gozukmesi buyuk bir lutuf aslinda

Cok üzüldüm canim ya ALLAH yardımcımız olsun 1.tese daha vazgeçmek yok Allah emeklerimizin karşılığını verecek insallah
Arkadaşlar destekleriniz için çok sağolun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. tabi ki Allah'ımdan ümidimi kesmiyorum zaten bundan sonrası ancak onun mucizesi ile olur. Eşim ameliyattan sonra çok kötüydü onu öyle görmek beni kahretti tekrarını isteyeceğimi sanmıyorum.

elzem uzulme canım biz 2 kere o tramvayı yasadık esim su an bitkısellerle devam ediyo bi tane de cıkıs görse tekrardan emre beye gıtmeyı düşünüyor tese için..pes etmek yok..duanızı eksık etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…