• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İkisini beraber karıştırıp mi kaynatınız.benim eşimin de fsh i 19. Eşime nohut kuru yapmak istiyorum içmiyor illa doktorun yap demesiyle yapıyor. İnşallah bu karışımdan içer
Nohutta bolluca beta-karoten var sanirim ki okumusdum bi yerlerde Kaan hoca bazilarina beta-karoten yazmisti. Ayrica Nohutu kaan hoca da onermekte. Nohut suyunun hic bir zarari yok bildiyim kadariyla. Oyle kotu tadi da yok sut tadi veriyor bir azciq. Ama tavsiyem kuru ne kadar cok denerseniz o kadar cok fayda gorursunuz. Aslanpencesine gelince evet ayri ayri kaynattim. Yarim bardak aslanpencesi yarim bardaklik da civanpercemini kaynattim karistirip verdim. Isterseniz 1 bardak suya yarim cay kasigi civanpercemi yarim tutam da aslanpencesi atin 6 dakika kisik atesde kaynatin. Sonra sabah ve oglendi sanirim veri esinize. Insha Allah faydasi olur. Dermanin nerden geleceyi bilinmez. Saracoglunun dediyi kadariyla Aslanoencesi tam bir nimet. Ayrica yuksek proloktini de dengeliyormus.

Nohutta bolluca beta-karoten var sanirim ki okumusdum bi yerlerde Kaan hoca bazilarina beta-karoten yazmisti. Ayrica Nohutu kaan hoca da onermekte. Nohut suyunun hic bir zarari yok bildiyim kadariyla. Oyle kotu tadi da yok sut tadi veriyor bir azciq. Ama tavsiyem kuru ne kadar cok denerseniz o kadar cok fayda gorursunuz. Aslanpencesine gelince evet ayri ayri kaynattim. Yarim bardak aslanpencesi yarim bardaklik da civanpercemini kaynattim karistirip verdim. Isterseniz 1 bardak suya yarim cay kasigi civanpercemi yarim tutam da aslanpencesi atin 6 dakika kisik atesde kaynatin. Sonra sabah ve oglendi sanirim veri esinize. Insha Allah faydasi olur. Dermanin nerden geleceyi bilinmez. Saracoglunun dediyi kadariyla Aslanoencesi tam bir nimet. Ayrica yuksek proloktini de dengeliyormus.

Çok Sağol canim cevabın için bugün alıp hemen deneyeceğim inşallah içer. Kaan hoca da eşime bol bol nohut ye demişti ama 2 hafta demişti sonrasında 2 hafta dedi diye bıraktı yemeyi.

Arkadaslar esim c.oeru da tedavide dun kan tahluli yaptirmis fsh 0.70 lh 0.67 prolaktin 37 cikmis doktorla konusmus prolaktin dusmesi icin dostinex diye ulac vermis sizde biyle birsey yasadiniz mi yardimci olur musunuz
Canım sizle benzer çıkmış testimizi bugün yaptırdık fsh istenilen gibi düşmüş ama testo bizde normaldi 800 den 1500 yükselmiş 2 katı olmuş prolaktin de aşırı yükselmiş bizede onun için dostinex verdi ama iki ay daha pregnly devam dedi ben hocaya sordum dedimki fsh zaten sıfırlamış testo fırlamış ndeen devam ediyoruz ki normalde bize menogon yazarım demiştiniz o da kızdı bana biraz sanki ama karar veremedim devam konusunda eşimin meme uçları agrımaya başladı ıkı ay zaten ne yapcağımı bilemiyorum şuan:110:o_O

Eklentiler

• TTTT.webp
    TTTT.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 186
Arkadaslar merhaba ben buraya yazilanlari surekli okuyorum ama cok fazla yazmiyorum benim esimde azosperm yaklasik 1 yildir mucadele veriyoruz 10 ay once kaan aydos tese yapti tedavisiz bulunamadi esimde akla gelebilecek hersey normaldi hepsi normal degerler arasinda olmakla birlikte alt seviyeye yakin diyebiliriz fsh 3 bucuk 4 arasiydi mesela yaklasik 6 aydir menogon oluyor esim haftada 3 kez yanisira beta karoten 3 ay once yaptirdigimiz fish testinde haploid hucre bulunamadi gecen gun kan testi verdi esim tum degerleri cok iyi fsh lh testestoron prolaktin hepsi cok iyi fsh 7 ye yukselmis testestoron artmis eskiye oranla sperm testi vermedi esim 0 gormeye o kadar alistik ki artik bilmiyorum umutlanmaliyiz varmi menogon kullanip fayda goren?

Çok Sağol canim cevabın için bugün alıp hemen deneyeceğim inşallah içer. Kaan hoca da eşime bol bol nohut ye demişti ama 2 hafta demişti sonrasında 2 hafta dedi diye bıraktı yemeyi.
Kaan hoca en azi 2 hafta demistir. Saracoglu nohut kurune en az 2 ay demisti ama bizde 6 ayi gecti bile.

Arkadaslar merhaba ben buraya yazilanlari surekli okuyorum ama cok fazla yazmiyorum benim esimde azosperm yaklasik 1 yildir mucadele veriyoruz 10 ay once kaan aydos tese yapti tedavisiz bulunamadi esimde akla gelebilecek hersey normaldi hepsi normal degerler arasinda olmakla birlikte alt seviyeye yakin diyebiliriz fsh 3 bucuk 4 arasiydi mesela yaklasik 6 aydir menogon oluyor esim haftada 3 kez yanisira beta karoten 3 ay once yaptirdigimiz fish testinde haploid hucre bulunamadi gecen gun kan testi verdi esim tum degerleri cok iyi fsh lh testestoron prolaktin hepsi cok iyi fsh 7 ye yukselmis testestoron artmis eskiye oranla sperm testi vermedi esim 0 gormeye o kadar alistik ki artik bilmiyorum umutlanmaliyiz varmi menogon kullanip fayda goren?
Menagon ilaci insanlardan elde edilen hormondur. Fsh ve lh hormonu. Bence onda fsh yukselmistir.

Bizim bütün değerler normal testıs boyutları normal ama hıcbısekılde canlı hücre yok...dırek tese de çıkacaksa çıkacak çıkmayacaksa hayatımıza bakacağız...ama bişey olmalı ya bazı kadınlarda yumurtlama olmuyorda yumurta elde edıyorlar ılacla..neden sperm de böyle bişey yok anlamış degılım...keçi boynuzu pekmezı almak ıstıyorum ama hormonları degıstırır dıye korkuyorum...sadece cevız fındık badem ve muz ıle takvıyeler yapıyoruz ...[/
Maalesef ilaç diye birşey yok. Kullandırılan ilaçların etkililiği kanıtlanmış değil. Nerede tedavi görüyorsunuz bilmiyorum ama size Ankara'da GenArt' ya Müfit Günel'i tavsiye ederim. Benim de eşimin muayene bulguları seninki gibiydi. Mikro tese de en önelmli şey cerrahi beceri. İki kez başka bir doktorun gerçekleştirdiği tesenin ardından eşimin üçüncü tesesini Müfit Hoca yaptı. Ağır bir vaka idik. Ve şu an Tanrı'ya binlerce şükür dünyalar tatlısı bir bebeğimiz var. Tanrı herkese bu mutluluğu nasip etsin.

siz tese ameliyatı olmuş muydunuz?
evet degerlerimiz yüksekti olduğumuzda doktor tedavi uygulamadan ameliyat yaptı bizde birşey bilmeden bodozlama daldık yapılan bir hataydı bizimki ama olsun kısmetten öte köy yok artık çok araştırıyoruz ve dedavi olmaya başladık şuan herşey kağıt üzerinde iyiye gidiyor görünüyor Şüpesizki Allah ol derse olur bekleyip göreceğiz. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun... Amin

Bizim bütün değerler normal testıs boyutları normal ama hıcbısekılde canlı hücre yok...dırek tese de çıkacaksa çıkacak çıkmayacaksa hayatımıza bakacağız...ama bişey olmalı ya bazı kadınlarda yumurtlama olmuyorda yumurta elde edıyorlar ılacla..neden sperm de böyle bişey yok anlamış degılım...keçi boynuzu pekmezı almak ıstıyorum ama hormonları degıstırır dıye korkuyorum...sadece cevız fındık badem ve muz ıle takvıyeler yapıyoruz ...
saarçoğlunun bu konuyla ilgili doğal kürleri var onlara bir bakın isterseniz yada nohut kürü uygulayın. unutmayınki herkesin vücut anotomisi farklı birine iyi gelen diğerine kötü gelebiliyor iyi okuyun araştırın. nohut kürü hiç sperm olmiyanların fsh değerini yükseltiyor yazıyor bazı sayfalarda ama aksine bizde düşüş sağladı iğnedenmidir kürdenmidir bilmiyorum ama değerlerimiz de ciddi düşüş oldu moral çok önemli herşey hikaye

saarçoğlunun bu konuyla ilgili doğal kürleri var onlara bir bakın isterseniz yada nohut kürü uygulayın. unutmayınki herkesin vücut anotomisi farklı birine iyi gelen diğerine kötü gelebiliyor iyi okuyun araştırın. nohut kürü hiç sperm olmiyanların fsh değerini yükseltiyor yazıyor bazı sayfalarda ama aksine bizde düşüş sağladı iğnedenmidir kürdenmidir bilmiyorum ama değerlerimiz de ciddi düşüş oldu moral çok önemli herşey hikaye
Bu yolda ne yapacağımızı bılmıyorum..hıc tese olmadı bızde varmı yok mu bılmıyoruz..bu durumdan dolayı esımle bıraz lımonıyıZ..bakalım onumuzdekı aylarda tese olmayı düşünürüz herhalde...nohut kurunu denedık Fsh 12 ıdı nohuttan sonra fsh 15 oldu.bızde bıraktık kecı boynuzu pekmezı almayı düşünüyorum ..doktora sormuştum bıtkısel bısey onerır mısınız dıye oda kecı boynuzunu sıylemısti. Bıraz da Nasıp allahım ol derse olacak...arkadaşlar azosperm olup hamıle kalanların nıcklerını yazsalar da paylastıkları yazıları okusak bılen varmı acaba..

evet degerlerimiz yüksekti olduğumuzda doktor tedavi uygulamadan ameliyat yaptı bizde birşey bilmeden bodozlama daldık yapılan bir hataydı bizimki ama olsun kısmetten öte köy yok artık çok araştırıyoruz ve dedavi olmaya başladık şuan herşey kağıt üzerinde iyiye gidiyor görünüyor Şüpesizki Allah ol derse olur bekleyip göreceğiz. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun... Amin

İşte en Büyük hata bu galiba hiç tedavi olmadan hemen tese yapıyor doktorlar. şimdi bizde karar vermek zorundayız ya tese olacak yada kendi çapımızda tedavi uygulayacağız. Allah büyük dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor elden

Bu yolda ne yapacağımızı bılmıyorum..hıc tese olmadı bızde varmı yok mu bılmıyoruz..bu durumdan dolayı esımle bıraz lımonıyıZ..bakalım onumuzdekı aylarda tese olmayı düşünürüz herhalde...nohut kurunu denedık Fsh 12 ıdı nohuttan sonra fsh 15 oldu.bızde bıraktık kecı boynuzu pekmezı almayı düşünüyorum ..doktora sormuştum bıtkısel bısey onerır mısınız dıye oda kecı boynuzunu sıylemısti. Bıraz da Nasıp allahım ol derse olacak...arkadaşlar azosperm olup hamıle kalanların nıcklerını yazsalar da paylastıkları yazıları okusak bılen varmı acaba..
slm alykm canım keçibounuzu fsh ı yükseltiyo. bligin olsun

İşte en Büyük hata bu galiba hiç tedavi olmadan hemen tese yapıyor doktorlar. şimdi bizde karar vermek zorundayız ya tese olacak yada kendi çapımızda tedavi uygulayacağız. Allah büyük dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor elden
Canim mrb evet ilaclar tedaviler ise yariyo olabilir ama şunu unutmamak lazim hepsi vesile. Senelerce tedavi gorup hic cikmayan da olabilir garanti degil hic biri. Hormonlsrn tamami normal olan birinde dr ne yi duzeltecek bozuk bisi gorunmuyo bakinca tibben mesela. Bu durumlarda tese ardindan tedavi yapiyo drlar. Fsh yuksekse dusurulup yine teseye yonlendiriyo doktorlarn cogu. Yani ilk olarak ilac tedavi uygulanacak hasta grubu secilerek tedavi uygulanmasi gerekir. Herkese ayni tedavi uygulanirsa bu olumsuz durumlar yaratabilr. Allah hepimizn yardimcisi olsun

Canim bende esime nohut kuru yapmaya basladim. Keciboynuzu pekmezide fsh yukseltiyor diye biliyorum. Ama nohut un fsh yukseltgni ilk kez duyuyorm.

Canim bende esime nohut kuru yapmaya basladim. Keciboynuzu pekmezide fsh yukseltiyor diye biliyorum. Ama nohut un fsh yukseltgni ilk kez duyuyorm.
Bilmiyorum ki Can'ım ya okada degısık kı artık yapmak ıstemıyorum...normal cevız fındık badem ve muz olarak takvıyeler yapıyoruz hergun mutlaka yıyor

Selam kizlar dün esim doppler cekdirdi ve 2.derece varikosel varmis geri akimda varmis bizi bundan sora neler beklio ameliyatmi olcak
Anlayamiorum kaan aydos bunu nasil anlamadi 2 kez tese yapdi gerci yurtdisindada gitmisdk onlarda anlamadi murat basar hmn elle muayenede var dedi yardimci olun yoruldummm

Selam kizlar dün esim doppler cekdirdi ve 2.derece varikosel varmis geri akimda varmis bizi bundan sora neler beklio ameliyatmi olcak
Anlayamiorum kaan aydos bunu nasil anlamadi 2 kez tese yapdi gerci yurtdisindada gitmisdk onlarda anlamadi murat basar hmn elle muayenede var dedi yardimci olun yoruldummm

Canım ne mutlu ki size azosperm sorununuz belli olmuş geç de olsa
Varikosel den hiç korkma bu ameliyatı olanların çoğunda sonradan sperm çıkışı oluyo
Ama doğal çıkış ama mikro tese.
Murat bey, kaan bey den daha bilgili ve ilgili demekki
Kaan bey aynı hatayı bize de yaptı.Eşimin testistlerini indirmedi.
Murat Başar sağolsun indirdi

Şimdi Geçmişi kenara koyarak varikosel ameliyatı yapan iyi bir dr bul
Türkiyede özellikle İstanbul da bu konuda uzman dr lar var
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşALLAH

Back
X