Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cnm merhba. C.peru hocada bzde tedavi oluyoruz siz macun ve cayi fln aldinz mi kacinci aydasinz tedavide sonuclarinz nasill cikyii braz fazla soru oldu ama k.bakmaa

Merhaba hayirli aksamlar tedaviye ilk basladiginiz zaman ne durumda idiniz
Bizde c.peru da tedavideyiz 4 aydir yeni nadir elonge gördük devami gelir mi bilmiyoruz

Bz gecen hafta basladik tedavisiz elonge hucre goruldu igne fln verdi doktor ve aktara yonlendirdi macun ve cay aldik. 3 ay sonra.gidicez kismet olursa tekrar

Bz gecen hafta basladik tedavisiz elonge hucre goruldu igne fln verdi doktor ve aktara yonlendirdi macun ve cay aldik. 3 ay sonra.gidicez kismet olursa tekrar
.pataloji sonucumuz maturasyon arrest(duraklama)emrede tese olduk cok dr gibi tese tese baska sansiniz yok dediler fsh 30 larda emre bi tedavisi yok kök hücreyi bekleyin dedi.esimle birlikte kimsenin haberi yok girdik ameliyata sonuç yok.Allahim o gunku acimizi kimsye yasatmasin.1 sene ameliyatin üstünden bekledik.celalletin hocya gitmeye basladik.İlk üç aylik tefavimizde fsh sıfırlandı.spermotosit.nadir elonge ve elongenin 1 ve 2 aşaması gözüktü.sonraki tedavomizde evre 2 macununa gectik vitaminlerimizi degistirdi prenli devam ettik.hafta sonu kontrole gittil yani 6.ayimizın spnucu fsh yind 0 larda elongemiz artmis,15,20 elonge (1,2 ve 3 asamasi ),hoca gidisattan memnun bu önümüzdeki 3 ay evre 3 macunu hurma polenli,yogurya katilip yenilecek bi toz,ve prostat. Çayı.prengli piyasada artik olmuyacakmis o yuzden prenkli yerine chorgon ve fsh normal araliga getirmek icin merional igne verdi magnezing vitamini verdi hayırlısı artık ben artı olarak sabahları haşlanmis yumurta aksamlarida havuç suyu sıkıyorum hocaya da sordum güzel devam et dedi.Rabbim utandırmaz inşallah herbirimizi

Umudum falan kalmadı :-(
Ayy deme oyle Can'ım rabbim hz Meryem'e yoktan var etmişken ümidi kesmek olur mu? Evet anlıyorum seni inan ki anlıyorum ama bizim duadan umut etmekten baska çaremiz yok ki. Rabbim istedi iki tane birden melek verdi bana ve istedi ikisini birden aldı... Umut etmezsem dua etmezsem deliririm. Evet belki hic olmayabilir çocuğum ama "ya olursa" ihtimalini Nasıl göz ardı edeyim. Vardır elbet bizler içinde bir Zaman. Zaman'ı değildi hem karnımı hem kucağımı boş koydu rabbim. Sakin oyle deme biz dua edicez rabbim verecek sadece doğru Zaman'ı bekliyor unutma kuzum

Canim önceden burada paylasiliyordu ama bazi arkadaslara ters geliyor hocanın tedavisi büyük tartışmalar çıktı aetik celalettin hoca da tedavi olanlar sessiz kalıyor. . Bizde tedavideyiz napalım elimizden gelen bu.. başka napalım ..

#*

Cnm evet bzde suan 3. Evdereyizz bnde sabhlari koy yunurtasi ve aksmlari da havuc suyu veriyorum. Macunlarimiza da devam ediyoruz. Claltttin hocaya guveniyoruz sonc alcagmiza eninm yani pregly5000 kullaniyoruz evtt guc bela buldukk zorlaa 10 tanr eksigimz kaldii bakalim.insAllah buluruzz ama merionl da verdi o da yedekde duruyor suan aldik onu da... bzde ege de teese olmustukk 4 tane sperm bulundu ama dondurulmadi cop oldu

Celalettin hoca daha önce yumurta lökositi artırıyor diye kesinlikle yasaklamıştı yumurtayı şimdi yumurtamı tavsiye ediyo ilginç

bizde habire yumurta yedik geçen aylarda lökosit arttı acaba ondan mı. bize bişe demedi şunu yeme bunu ye biz kendimiz okuyup araştırmaktan azospermi uzmanı olcaz hepimiz

bizde habire yumurta yedik geçen aylarda lökosit arttı acaba ondan mı. bize bişe demedi şunu yeme bunu ye biz kendimiz okuyup araştırmaktan azospermi uzmanı olcaz hepimiz
Bimiyorum Can'ım artırıyormu ama Celalettin'hoca herkes e öyle söylüyordu yumurta kesin yasaktı

Celalettin hoca daha önce yumurta lökositi artırıyor diye kesinlikle yasaklamıştı yumurtayı şimdi yumurtamı tavsiye ediyo ilginç

yo doktor demedıkı bze... bz kndımız yararlı olcagını dusundugumz ıcın haftada 4 tane yio esım. vardıyalı oldugu ıcın 4 gun sabhları kahvaştı yapabılıyrz sadece

yo doktor demedıkı bze... bz kndımız yararlı olcagını dusundugumz ıcın haftada 4 tane yio esım. vardıyalı oldugu ıcın 4 gun sabhları kahvaştı yapabılıyrz sadece
Hocaya söyledik onayladı yazılmış benmi yanlış okudumki,duygu arkadaşımız yazmış hocaya sordum güzel devam dedi demiş yanlış okumadıysam

Merhaba kızlar bizde 4 aydır celalettin de tedavi deyiz yarın eşim hormon spermiyogram tahlili yaptircaz ayin2sinde de istanbula gidicez rabbim hayirli sonuc almayi nasip etsin burda yazilanlar olumlu olumsuz hepimizi etkiliyo hepimiz ayrı dünyalar da aynı kaderi yasiyoruz tek bildiğim caresizlerin çaresi allah bizleri merhametiyle lutuflandirsin son olarak rabbim kolaylaştırır zorlastirma rabbim hayirlarla sonuclandir

Hocaya söyledik onayladı yazılmış benmi yanlış okudumki,duygu arkadaşımız yazmış hocaya sordum güzel devam dedi demiş yanlış okumadıysam

Himm... bde size bisey sormak istyorum siz preglyn 5000 kullandinz mii bz karindan yapioyruz ama bazilari bacaktan daha iyi die duydum bilginz var mi

Allah yardimcinz olsun canimm kolay deil ama celalttin hcayla umut bulursunz insAllah bz once Allaha sonra celattin hocaya cok guveniyoruz... hakkimzda hyirlisi olsunn bakalim hbrlerini bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…